سایر


2 دقیقه پیش

جمهوری آذربایجان با گرجستان و ترکیه مانور مشترک نظامی برگزار می کند

ایرنا/ جمهوری آذربایجان روز یکشنبه قبل از آغاز مذاکرات وین با حضور نمایندگان منطقه قره باغ کوهستانی، اعلان کرد که قصد دارد تمرین های نظامی با مشارکت گرجستان و ترکیه برگزار ...
2 دقیقه پیش

ژنرال فراری سوری از رژیم صهیونیستی درخواست کمک کرد

العالم/ ژنرال سابق و فراری ارتش سوریه که به صف مخالفان بشار اسد پیوسته، از رژیم صهیونیستی خواست که در مقابله با رییس جمهوری سوریه، مخالفان مسلح (تروریست ها)را یاری کند!.به ...



دانش و خلاقیت، دو كلید واژه برنامه‌ریزی در شهر اصفهان است


به گزارش ایرنا از اداره ارتباطات رسانه‌ای شهرداری اصفهان، مهدی جمالی‌ن‍ژاد روز پنجشنبه در دیدار با نایب رئیس و روسای دانشكده‌های دانشگاه ملبورن استرالیا
افزود: در این راه از هر ظرفیتی كه شهرداری را در تحقق اهدافش كمك كند، استفاده خواهیم كرد.
وی گفت: استان اصفهان دارای 107 شهر و یكهزار و 833 روستا و سكونتگاه و از نظر تعداد شهر نخستین استان كشور و با 22 هزار اثر تاریخی یكی از استان‌های متمدن و تاریخی كشور است.
وی افزود: گردشگرانی كه به استان اصفهان سفر می‌كنند در هر زمان از سال می‌توانند چهار فصل سال را در مناطق مختلف این استان تجربه كنند.
وی گفت: اصفهان در سال 2006 بعنوان پایتخت جهان اسلام و در سال گذشته بعنوان شهر جهانی صنایع دستی و در سال گذشته نیز به شبكه شهرهای خلاق جهان پیوست.
جمالی نژاد اظهار كرد: شهر اصفهان در حال حاضر عضو بسیاری از سازمان‌های معتبر جهانی از جمله ICCN،INT ، CITYNET، METROPOLICE و ... است.
وی با بیان اینكه این شهر با 13 شهر بزرگ دنیا خواهرخوانده است، افزود: اصفهان در دوران تاریخی مختلف بوی‍ژه در جنگ جهانی دوم میزبان تعداد زیادی از بزرگان كشورهای مطرح دنیا بود كه بسیاری از آنها در حال حاضر در قبرستان ارامنه این شهر مدفون هستند.
وی اصفهان را یكی از صنعتی‌ترین شهرهای ایران نیز توصیف كرد و افزود: این شهر با 192 نوع صنایع دستی در ایران و در سطح بین‌المللی پیشتاز است.
جمالی‌ن‍ژاد با بیان اینكه در برنامه‌ریزی اخیر اصفهان سعی شده است تا این شهر به سمت صنایع دانش‌بنیان هدایت شود، افزود: این امر در برنامه پنج ساله شهرداری و در برنامه چشم‌انداز 50 ساله شهر اصفهان تحقق پیدا خواهد كرد.
شهردار اصفهان تصریح كرد: می‌توان با استفاده از تجربیات و علم دانشگاهیان و مسئولان شهری ملبورن و همچنین با انتقال تجربیات دانشگاهیان و مسئولان مدیریت شهری اصفهان به روند ارتقای هر دو شهر كمك كرد.
وی با اشاره به اینكه شهرداری اصفهان آمادگی خود برای خواهرخواندگی با شهر ملبورن را اعلام می‌كند، تصریح كرد: از آنجا كه مسئولان شهر ملبورن تمایل زیادی به معماری اسلامی ایرانی دارند ما آماده برگزاری همایشی در این زمینه هستیم.
نایب رئیس دانشگاه ملبورن استرالیا نیز در این دیدار گفت: امروزه دانشگاه تنها مكان تاثیرگذار در حل چالش‌های جدی شهرهاست و شهری مانند اصفهان كه در ابتدای راه تبدیل شدن به دانش محوری است، باید به این امر توجه داشته باشد.
‌ «توماس كی‌ون»(Thomas Kvan) با اشاره به اینكه معماری اصفهان همواره مورد توجه دانشجویان معماری دانشگاه ملبورن قرار دارد، افزود: كشور استرالیا نیز از نظر تاریخی سابقه دیرینه دارد اما بدلیل تغییر برخی از بافت‌های شهری بافت جدید به بافت تاریخی غلبه كرده است.
وی قدمت 163 ساله دانشگاه ملبورن را دلیل بر تاریخی بودن شهر ملبورن دانست و افزود: دلیل ایجاد شهر ملبورن پیدایش طلا در این منطقه بوده كه برخی از ساكنان این شهر پس از اتمام منابع طلایی موجود این شهر را ترك كرده و برخی دیگر به سختی این شهر را تا شكل‌گیری كامل مدیریت كرده‌اند.
نایب رئیس دانشگاه ملبورن استرالیا با اشاره به اینكه همه شهرهای جهان در برخی از مقاطع زمانی با چالش‌هایی روبرو می‌شوند، گفت: ملبورن از 30 سال گذشته و بدلیل مشكلاتی كه صنعت برای این شهر ایجاد كرده بود رویكرد دانش‌محوری به خود گرفت و دانشگاه بعنوان یكی از المان‌های حساس این شهر تبدیل شد.
كی‌ ون با تاكید بر اینكه در ایجاد شهرك‌های جدید در شهر ملبورن باید امكاناتی برای افزایش كیفیت زندگی شهروندان ایجاد شود، اضافه كرد: ما سعی كردیم معماری‌های جدید این شهر با فرهنگ مردم همخوانی داشته باشد تا مردم به مناطق جدید نیز تعلق خاطر پیدا كنند.
‌وی، ارتقای كیفیت زندگی شهروندان را از نخستین اولویت‌های‌ برنامه‌ شهرهای استرالیا عنوان كرد و افزود: دانشگاه ها در این شهرها نقش بسیار تاثیرگذاری دارند و از شهر بعنوان بستری برای پیاده‌سازی‌ ایده‌هایشان استفاده می‌كنند.
نایب رئیس دانشگاه ملبورن استرالیا در ادامه نزدیك بودن محل اشتغال و محل زندگی را یكی از مولفه‌های بالا بردن كیفیت زندگی شهروندان دانست و افزود: در شهرهای دانش‌ محور باید در راستای راه‌اندازی مشاغلی برنامه ریزی كرد كه سازگاری با محیط زندگی شهروندان نیز داشته باشد.
وی بااشاره به اینكه شهر ملبورن به مدت 14 سال در خشكسالی به سر برده و امسال سومین سال آبی این شهر است، افزود: ما در دوران خشكسالی سختی‌های زیادی را متحمل شدیم اما با استفاده از ظرفیت‌های علمی بگونه‌ای فضای سبز را افزایش دادیم كه شهر را با استفاده از این فضا خنك كردیم و كمترین مصرف آب را نیز داشتیم.
كی‌ون با بیان اینكه در حال حاضر ملبورن سرسبزترین شهر و نگین سبز استرالیاست، گفت:ملبورن از نظر فضای سبز از جایگاه ویژه‌ای در این كشور برخوردار است.
در این دیدار یكروزه، رئیسان دانشكده های فنی و شیمی و رئیس ارتباطات بین‌الملل دانشگاه ملبورن نیز حضور داشتند.
دانشگاه ملبورن در سال 1863 میلادی آغاز به كار كرد و بعنوان دومین دانشگاه قدیمی استرالیا مطرح است.
تعداد دانشجویان دانشگاه ملبورن استرالیا 42 هزار 663 نفر است و حدود 18 هزار دانشجوی خارجی از 130 كشور در این دانشگاه تحصیل می‌كنند.
همچنین این دانشگاه از یكصد مركز تحقیقاتی و شش بیمارستان آموزشی برخوردار است.
این نشست در راستای گسترش تعاملات آموزشی و پژوهشی و با هدف همكاری بین شهرداری اصفهان و دانشگاه ملبورن در زمینه بسترهای همكاری بویژه تبادل دانشجو و انجام تحقیقات مشترك برگزار شد.
طرفین انجام همكاری‌های مشترك در حوزه‌های نانوتكنولوژی و نانو مدیسین را فرصت مناسبی برای آغاز این تعاملات عنوان كردند.
اصفهان با شهرهای شیان چین، كولامپور مالزی،فلورانس ایتالیا، یاش رومانی، بارسلون اسپانیا، ایروان ارمنستان، كویت كویت، فرایبورگ آلمان، هاوانا كوبا، لاهور پاكستان، سنت پترزبورگ روسیه، داكار سنگال، بعلبك لبنان و نجف عراق عقد خواهرخواندگی دارد.

6027/7150

انتهای پیام /*


ویدیو مرتبط :
كلید حسن روحانی در برنامه عموپورنگ