علمی


2 دقیقه پیش

رزرو بلیط هواپیما مشهد

سفر به مشهد از آن دست سفرهایی‌ست که قرن‌ها از عمر محبوبیت‌اش می‌گذرد و زائران امام هشتم شیعیان، خود را به وسیله‌های مختلف به این شهر می‌رساندند. خوشبختانه ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...



ساخت پرقدرت ترین فرستنده FM مورد نیاز کشور به دست محققان ایرانی


به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از جهاد دانشگاهی واحد خواجه نصیرالدین طوسی، طراحی این فرستنده با استفاده از تازه ترین فناوری های روز دنیا، مطابق استانداردهای جهانی برودکست و استفاده از سیستم خنک کنندگی پیشرفته مایع خنک، گامی بلند در خوکفایی کشور محسوب می شود .
رئیس جهاد دانشگاهی واحد خواجه نصیرالدین طوسی در مراسم راه اندازی و آغاز به کار این فرستنده ها گفت: انجام تمامی مراحل مطالعه، طراحی، نمونه سازی، ساخت و تولید این محصول، همگی به دست اعضا هیئت علمی و پژوهشگران جوان این نهاد، بدون کمک شرکت های خارجی انجام شد.
محمد خدادادی اظهار کرد: تلاش بی وقفه جهادگران علمی کشور و حمایت گسترده مسئولان مربوطه از نیروهای پرتوان داخلی، مسیر پرپیچ و خم تولید داخلی را برای شکوفایی استعدادهای جوانان این کشور هموار کرد.
به گفته وی، طراحی و ساخت فرستنده 20کیلو وات آخرین دستاورد پژوهشگران واحد خواجه نصیرالدین طوسی در سال 94 است که با تلاش شبانه روزی پژوهشگران این واحد، برای اولین بار در کشور ساخته شد.
خدادادی بیان کرد: با کسب دانش ساخت فرستنده های پرقدرت رادیویی و مطالعه و تحقیق آخرین تکنولوژی های موجود در عرصه برودکست با ساخت و ترکیب توان هشت آمپلی فایر پر قدرت 3 کیلو واتی در یک کمباینر یا جمع کننده قدرت که با روشی نوآورانه و ابداعی توسط پژوهشگران جهاد دانشگاهی واحد خواجه نصیر ساخته شد، برای اولین بار کشور به دانش و توان ساخت فرستنده های 20 کیلو وات با خنک کنندگی پیشرفته مایع خنک دست یافت و از خرید محصولات خارجی، بی نیاز شد.
وی افزود: از ابتدای سال 92 طراحی نسل جدید فرستنده های پنج و 10کیلو وات در دستور کار پژوهشگران این نهاد قرار گرفت و در کمتر از یکسال فرستنده های جدید با قابلیت های منحصر به فرد با استفاده از اکسایترهای دیجیتال بومی، تقویت کننده های تمام نیمه هادی LDMOS با راندمان بالا، سیستم های کنترلی و دیجیتالی با پردازشگرهای جدیدARM و صفحات کاربری گرافیکی لمسی و امکان کنترل و مونیتورینگ از راه دور طراحی و تولید شد.
رئیس جهاد دانشگاهی واحد خواجه نصیرالدین طوسی خاطرنشان کرد: مهمترین دستاورد این قبیل رویدادهای علمی، ارتقای روحیه امید به آینده، نشاط و خودباوری پژوهشگران و مبتکران جوان به عنوان بزرگترین سرمایه های ملی و حفظ و ماندگاری آنها در عرصه جنگ و جهاد علمی کشور است که به جامعه جوان کشور هدیه می شود و همه ما باید در صیانت از این دستاورد مهم تا سرحد توان کوشا باشیم.
وی، دست بابی به دانش بومی ساخت محصولات فناورانه و پیچیده فرکانس و توان بالا در این نهاد را فرصتی برای خودکفایی کشور در سایر کاربردهای مرتبط در کشور دانست و اعلام کرد: جهاد دانشگاهی وظیفه خود می داند از دانش به دست آمده برای تامین نیازهای مخابراتی و صنعتی سایر سازمان ها و نهادها استفاده کزده و در صنایع مرتبط مانند هواپیمایی و هوانوردی، ارتباطات راه دور ، صنایع دفاعی و پزشکی، وابستگی به بیگانگان را به حداقل ممکن برساند.
جهاد دانشگاهی خواجه نصیر الدین طوسی از ابتدای دهه 70 13طراحی فرستنده های پرقدرت MW را نیز آغاز کرد و با ساخت فرستنده یک مگاوات در سال 81 ، کشور را به خودکفایی در تامین فرستنده های رادیویی MW رساند و به دنبال آن با تولید صدها فرستنده پرقدرت، هم اکنون ایستگاه های رادیویی کشور به فرستنده های تولید داخلی این نهاد مجهز می باشند.
علمی (1) ** 1201** 2017

انتهای پیام /*


ویدیو مرتبط :
یک مثال ساده برای ساخت فرستنده FM