سایر


2 دقیقه پیش

جمهوری آذربایجان با گرجستان و ترکیه مانور مشترک نظامی برگزار می کند

ایرنا/ جمهوری آذربایجان روز یکشنبه قبل از آغاز مذاکرات وین با حضور نمایندگان منطقه قره باغ کوهستانی، اعلان کرد که قصد دارد تمرین های نظامی با مشارکت گرجستان و ترکیه برگزار ...
2 دقیقه پیش

ژنرال فراری سوری از رژیم صهیونیستی درخواست کمک کرد

العالم/ ژنرال سابق و فراری ارتش سوریه که به صف مخالفان بشار اسد پیوسته، از رژیم صهیونیستی خواست که در مقابله با رییس جمهوری سوریه، مخالفان مسلح (تروریست ها)را یاری کند!.به ...



بازار/ بهترین تبلت های پرچمدار بازار در اردیبهشت ۹۵


بازار/ بهترین تبلت های پرچمدار بازار در اردیبهشت ۹۵زومیت/ تبلت‌های پرچمدار با قیمت بالای خود در سال‌های اخیر جذابیت گذشته‌ی خود را از دست داده‌اند و طرفداران کمتری دارند به این دلیل این بخش از بازار به سمت نوآوری رفته و شاهد معرفی تبلت‌های بیشتری مشابه سری سرفیس مایکروسافت هستیم. اگر به دنبال خرید قوی‌ترین و بهترین تبلت‌های بازار هستید در ادامه با زومیت همراه باشید تا بهترین تبلت‌های پرچمدار بازار را معرفی کنیم.

تبلت‌ها با ابعاد بزرگ صفحه‌نمایش خود قصد دارند برخی نیاز‌های مشخص و مبتنی بر اپلیکیشن‌ها را برطرف کنند. بسیاری از ما دلیل انتخاب و خرید یک تبلت را خواندن کتاب، تماشای فیلم، وب‌گردی و امثال این موارد می‌دانیم. اما انتخاب اینکه کدام تبلت می‌تواند نیاز مشخص ما از اینگونه وسایل را به شکل کامل برطرف کند، این روز‌ها بسیار سخت شده است. با وجود تبلت‌هایی چون محصولات خانواده سرفیس مایکروسافت، تعریف ما از کاربری یک تبلت تا حدود زیادی عوض شده است.

پیش از این تبلت‌ها در رده‌ی قیمتی زیر ۸۰۰ هزار تومان و تبلت‌هایی با قیمت بین ۸۰۰ تا یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان را معرفی کردیم و امروز نیز قصد داریم بهترین تبلت‌های پرچمدار را معرفی کنیم. این رده از تبلت‌ها بسیار خوش ساخت و قدرتمند هستند و پرچمداران شرکت‌های سازنده‌ی خود به شمار می‌روند.

بروزرسانی اردیبهشت ماه:

در رده‌ی تبلت‌های پرچمدار تنوع کم است، اما انتخاب از بین همین گزینه‌های کم نیز کاری است بسیار دشوار. سعی کرده‌ایم در این راهنمای خرید نقاط قوت و ضعف هر تبلت را بیان کرده و به شما در خرید بهترین تبلت با توجه به نیازتان کمک کنیم.

نکاتی که پیش از خرید تبلت باید به آن‌ها توجه کنید:

۱. پیش از انتخاب و خرید یک تبلت حتما باید نیاز‌های خود را از این نوع محصولات مشخص کنید. برای شناسایی بهتر نیاز‌های خود توصیه می‌کنیم به مطلب راهنمای خرید تبلت مراجعه کنید.

۲. یکی از عمده‌ترین دلایل خرید تبلت‌ها، اندازه بزرگ صفحه‌نمایش این محصولات است؛ بنابراین در این زمینه باید توجه بسیار شود. محصولات پرچمدار عمدتا ابعاد بزرگ‌تر از ۱۰ اینچ دارند و به نوعی سعی دارند تا جای لپ‌تاپ را نیز بگیرند. اگر تبلت را برای تماشای فیلم و وب‌گردی با رزولوشن بالای تصاویر در نظر دارید، قطعا تبلت‌های ۱۰ اینچی و بزرگتر تجربه‌ی بسیار لذت‌بخش‌تری در اختیار شما قرار می‌دهند.

۳. وضوح تصاویر یا همان رزولوشن نمایشگر از دیگر بخش‌های مهم در انتخاب یک تبلت است. رزولوشن و تراکم پیکسل بالاتر در تبلت برابر است با لذت بردن بیشتر از کار با این وسیله. تبلت‌های این لیست عمدتا دارای صفحات نمایش عالی با رزولوشن بالا هستند.

۴. افراد زیادی به دنبال تبلت‌هایی هستند که از سیم‌کارت پشتیبانی می‌کند؛ تبلت‌ها در این موضوع به سه دسته تقسیم می‌شوند: گروهی از آن‌ها کاملا از سیم کارت پشتیبانی می‌کنند و قابلیت مکالمه نیز به شما ارائه می‌دهند. گروه دوم از سیم کارت پشتیبانی می‌کنند، اما قابلیت مکالمه را در اختیار شما نمی‌گذارند و بالاخره گروه آخر که به کلی نمی‌توانند از سیم کارت و مکالمه پشتیبانی کنند. در بخش مشخصات فنی حتما به این موضوع درباره تبلت منتخب خود توجه داشته باشید.

۵. از دیگر مسائل مطرح در حوزه‌ی انتخاب بهتر تبلت‌ها، شرکت سازنده‌ی آن‌ها یا همان برند محصول است. در این قسمت توصیه می‌شود انتخاب خود را از بین تبلت‌های کمتر شناخته شده یا اصلا شناخته نشده انجام ندهید. اما در ادامه لیستی خواهید دید که اکثرا توسط شرکت‌های سازنده‌ی چینی و غیر چینی معروف و شناخته شده تولید شده‌اند که البته همگی توانسته‌اند اعتماد بسیاری از کاربران را تاکنون به خود جلب کنند. بنابراین لازم نیست در این مورد زیاد هم سخت‌گیر یا تعصبی باشید.

۶. طراحی دستگاه از دیگر چالش‌های زمان انتخاب یک تبلت مناسب است. به دلایل مختلف ممکن است بخواهید برای کار کردن با تبلت خود این وسیله را برای مدتی در دست‌‌های خود نگه دارید. در اینجا سبکی و نازکی یک تبلت بسیار اهمیت پیدا می‌کند. اگر تبلت شما سنگین باشد و پس از مدتی دست شما را خسته کند، از انتخاب خود بعدا ناراضی خواهید شد. در همین زمینه‌‌ی طراحی، برخی از تبلت‌ها، ایده‌ی جالبی را ارائه می‌کنند که در ادامه به معرفی آنها خواهیم پرداخت.

۷. توجه به نوع پردازنده و مقدار رم تبلت برای اجرای صحیح، سریع و قدرتمند فرامین سیستم‌عامل بسیار ضروری است. در بین تبلت‌های این لیست بیشتر پردازنده‌ها ساخت کوالکام، مدیاتک و اینتل هستند. این سه شرکت در زمینه‌ی ساخت پردازنده سابقه خوبی دارند؛ اما باید به نوع این پردازنده در تبلت‌های متفاوت نیز توجه داشته باشید.

۸.سعی کنید پیش از انتخاب هر کدام از این تبلت‌ها یک‌بار آن‌ها را از نزدیک دست بگیرید و موردی را انتخاب کنید که به سلیقه‌ی شما بیشتر نزدیک است.

در مطلب پیش‌رو قصد داریم چند تبلت مهم و ارزشمند در رده‌ی پرچمداران را معرفی کنیم. تبلت‌هایی که معرفی خواهند شد از سیستم‌عامل اندروید، آی او اس و ویندوز بهره می‌برند. برخلاف سایر رده‌های قیمتی، سیستم‌عامل گوگل در این رده حکمران نبوده و سیستم‌های عامل دیگر مانند ویندوز و آی او اس نیز دستگاه‌های قدرتمندی در این لیست دارند.

آیپد پرو اپل

مشخصات فنی:

پردازنده‌ی Apple A9X Dual-core 2.26 GHz
حافظه‌ی داخلی ۳۲/۱۲۸ گیگابایت - عدم قابلیت نصب کارت حافظه
حافظه‌ی رم ۴ گیگابایت
صفحه‌نمایش ۱۳.۳ اینچ با رزولوشن ۲۷۳۲ × ۲۰۴۸ پیکسل - تراکم پیکسلی ۲۶۴ پیکسل بر اینچ
دوربین اصلی ۸ مگاپیکسل
دوربین جلو ۱.۲ مگاپیکسل
ابعاد: ۶.۹ × ۲۲۰.۶ × ۳۰۵.۷ میلی‌متر
وزن ۷۱۳ گرم
باتری ۱۰۳۰۷ میلی آمپر ساعت
سیستم‌‌عامل اندروید IOS 9.1
قابلیت نصب سیم کارت - پشتیبانی از شبکه 4G - نبود قابلیت مکالمه

آیپد پرو اپل به عنوان یک تبلت قدرتمند با ۴ اسپیکر قوی معرفی شده است و چهار گیگابایت نیز رم دارد تا یکی از قدرتمندترین تبلت‌های بازار شناخته شود. طراحی عالی، قدرت پردازشی بالا، پشتیبانی از قلم و کیبورد از نکات قوت آیپد پرو به حساب می‌آید، اما نبود امکان افزایش حافظه، قیمت بالای خود دستگاه و لوازم جانبی آن از نقاطضعف آن به شمار می‌روند.

این تبلت برای علاقمندان به سیستم‌عامل آی او اس که قیمت برای آنها فاکتور مهمی در خرید نیست، بهترین گزینه‌ی موجود در لیست است.

قیمت حدود ۳,۰۰۰,۰۰۰ تومان

گلکسی تب اس 2 نسخه ۹.۷ اینچی LTE سامسونگ

مشخصات فنی:

پردازنده‌ی Exynos 5433 Chipset Octa-Core CPU
حافظه‌ی داخلی ۳۲ گیگابایت - قابلیت نصب کارت حافظه
حافظه‌ی رم ۳ گیگابایت
صفحه‌نمایش ۹.۷ اینچ با رزولوشن ۱۵۳۶ × ۲۰۴۸ پیکسل - تراکم پیکسلی ۲۶۴ پیکسل بر اینچ
دوربین اصلی ۸ مگاپیکسل
دوربین جلو ۲.۱ مگاپیکسل
ابعاد: ۵.۶ × ۱۶۹ × ۲۳۷.۳ میلی‌متر
وزن ۳۹۰ گرم
باتری ۵۸۷۰ میلی آمپر ساعت
سیستم‌‌عامل اندروید ۵.۰.۲ آب نبات چوبی
پشتیبانی از سیم کارت - قابلیت مکالمه - پشتیبانی از شبکه 4G

تب اس ۲ در واقع پرچمدار سامسونگ در دنیای تبلت‌ها است. این تبلت تمام فلزی بوده و صفحه‌نمایش امولد آن کیفیت عالی دارد. از طرفی این تبلت شیار سیم کارت نیز دارد و از نسل چهارم اینترنت همراه نیز پشتیبانی می‌کند. بدون شک این تبلت یکی از بهترین‌های موجود در لیست است که پردازنده‌ی بسیار قدرتمندی نیز دارد و شاید باتری نسبتا کم حجم، اصلی‌ترین نقطه‌ضعف آن باشد.

اگر به دنبال تبلت قدرتمند با صفحه‌نمایش فوق‌العاده هستید، تب اس ۲ دستگاه بسیار خوبی است و در این لیست قیمت مناسبی نیز دارد.

قیمت ۱,۳۰۰,۰۰۰ تومان

آیپد پرو ۹.۷ اینچی اپل

مشخصات فنی:

پردازنده‌ی Apple A9X Dual-core 2.26 GHz
حافظه‌ی داخلی۳۲/۱۲۸/۲۵۶ گیگابایت - عدم قابلیت نصب کارت حافظه
حافظه‌ی رم ۴ گیگابایت
صفحه‌نمایش ۱۳.۳ اینچ با رزولوشن ۲۷۳۲ × ۲۰۴۸ پیکسل - تراکم پیکسلی ۲۶۴ پیکسل بر اینچ
دوربین اصلی ۱۲ مگاپیکسل
دوربین جلو ۵ مگاپیکسل
ابعاد: ۶.۱ × ۱۶۹.۵ × ۲۴۰ میلی‌متر
وزن ۴۴۰ گرم
باتری ۲۷.۹ وات ساعتی
سیستم‌‌عامل اندروید IOS 9.3
قابلیت نصب سیم کارت - پشتیبانی از شبکه 4G - نبود قابلیت مکالمه

آیپد پرو ۹.۷ اینچی جدیدترین تبلت اپل است که به نوعی جایگزین آیپد ایر ۲ شده است و قصد دارد نسخه‌ی کوچک‌تر آیپد پرو ۱۳ اینچی را به کاربران عرضه کند. این تبلت نیز از کاور کیبورد و قلم پشتیبانی می‌کند و سخت‌افزار قدرتمندی نیز دارد. البته با توجه به تازه وارد بودن آن قیمت بالایی نیز دارد. همچنین اپل حسگر دوربین آیفون ۶ اس را نیز در این تبلت قرار داده است تا آیپد پرو ۹.۷ اینچی بهترین دوربین را در بین تبلت‌ها داشته و حرف زیادی حتی در بین گوشی‌های هوشمند نیز برای گفتن خواهد داشت. البته مشخص نیست که چه کسانی حاضر خواهند بود با تبلتی به بزرگی ۹.۷ اینچ عکاسی کنند.

اگر دوربین عالی را در یک تبلت ۹.۷ ای&


ویدیو مرتبط :
بررسی شیائومی می 10 - بهترین پرچمدار بازار شیاومی؟