سایر


2 دقیقه پیش

جمهوری آذربایجان با گرجستان و ترکیه مانور مشترک نظامی برگزار می کند

ایرنا/ جمهوری آذربایجان روز یکشنبه قبل از آغاز مذاکرات وین با حضور نمایندگان منطقه قره باغ کوهستانی، اعلان کرد که قصد دارد تمرین های نظامی با مشارکت گرجستان و ترکیه برگزار ...
2 دقیقه پیش

ژنرال فراری سوری از رژیم صهیونیستی درخواست کمک کرد

العالم/ ژنرال سابق و فراری ارتش سوریه که به صف مخالفان بشار اسد پیوسته، از رژیم صهیونیستی خواست که در مقابله با رییس جمهوری سوریه، مخالفان مسلح (تروریست ها)را یاری کند!.به ...



پاپ فرانسیس در یونان؛ بازدید از اردوگاه پناهجویان محور اصلی سفر


به گزارش ایرنا، شبكه های تلویزیونی یورونیوز و سی. ان. ان روز شنبه با پوشش خبر ورود پاپ فرانسیس به یونان گزارش دادند كه پاپ از سوی 'الكسیس چیپراس' نخست وزیر یونان در جزیره 'لسبوس' یونان مورد استقبال قرار گفت .
درمراسم استقبال از پاپ فرانسیس؛ رهبر كلیسای ارتدوكس یونان و نیز اسقف اعظم آتن نیز حضور داشتند.
سی. ان. ان گزارش داد: پاپ قرار است با پناهجویانی كه كه در اردوگاه 'موریا' به سر می برند و اكثر آنها از سوریه و عراق از طریق تركیه وارد این جزیره یونانی شدند، دیدار كند.
این شبكه خبری آمریكایی اضافه كرد: كه پاپ پیش از رفتن به اردوگاه پناهجویان، دیداری خصوصی با نخست وزیر یونان خواهد داشت.
بر اساس این گزارش، به گفته مقامات واتیكان، سفر پاپ به جزیره لسبوس و دیدار با پناهجویان پنج ساعت طول خواهد كشید و تلاش می شود هرچه بیشتر بحران پناهجویان (آواره كه از منطقه خاورمیانه) به اروپا روی آورده اند، برجسته تر شود.
یورونیوز نیز گزارش داد: واتیكان تاكید كرده است كه بازدید پنج‌ساعته پاپ از اردوگاه موریا، كاملا جنبه بشردوستانه و مذهبی دارد .
این شبكه تلویزیونی اروپایی افزود: بر اساس توافق آنكارا و اتحادیه اروپا، حدود دو هزار و 300 پناهجو اسكان داده شده در اردوگاه موریا، به تركیه بازگردانده خواهند شد.
بر اساس این گزارش ها، پاپ قرار است با 250 نفر از پناهجویان دیدار كرده و پس از سخنرانی با عده ای از آنها غذا بخورد.
به گزارش ایرنا، در پی توافق انجام شده بین تركیه و اتحادیه اروپا؛ پناهجویان آواره ای كه اكثر آنها از منطقه خاورمیانه هستند، از بیستم ماه مارس برابر با اول فروردین كه بطورغیرقانونی از تركیه به یونان آمده اند و درخواست پناهندگی نكرده یا تقاضای پناهندگی آنها رد شده است، به تركیه بازگردانده می شوند.
نخستین گروه از پناهجویان 16فروردین ماه، از جزیره'لسبوس' یونان به تركیه پس فرستاده شدند.
این طرح به دنبال توافق جدید اتحادیه اروپا و آنكارا برای بازگرداندن همه مهاجران غیرعادی جدیدی اجرا می شود كه از تركیه وارد جزایر یونان می شوند و تركیه به ازای چنین اقدامی 6 میلیارد یورو كمك مالی دریافت خواهد كرد و مذاكرات پیوستن آنكارا به اتحادیه اروپا نیز جدی تر دنبال خواهد شد.
این توافق با واكنش و انتقادهای های بین المللی مواجه شد. 'ونزل میشالسكی» (Wenzel Michalski) مدیر دیده بان حقوق بشر آلمان با انتقاد از بازگرداندن پناهجویان از یونان به تركیه بنابر توافق بعمل آمده بین آنكارا و اتحادیه اروپا، گفت: اتحادیه اروپا پناهجویان را همچون «زباله» می نگرد.
از سویی دیگر، 'اندرو گاردنر' پژوهشگر سازمان عفو بین الملل در مورد پس فرستادن پناهجویانی كه بیشتر آنها از منطقه خاورمیانه از مسیر تركیه به یونان آمده اند، پیش از این و در انتقاد از این توافق به سی.ان.ان گفته بود:'بازگرداندن به اجبار افراد به كشور مبدا شان از سوی اتحادیه اروپا مایه نگرانی ما است.'
گاردنر گفته بود: بازگردانده شدن این افراد به اجبار به كشورشان، یك 'روز سیاه'در تاریخ اتحادیه اروپا است كه به دلیل بن بست سیاسی (درمیان اعضای آن) حقوق بشر هیچ انگاشته می شود.
اروپام **1302**1572

انتهای پیام /*


ویدیو مرتبط :
بازدید پاپ فرانسیس از پناهگاه افراد بی خانمان