سایر


2 دقیقه پیش

جمهوری آذربایجان با گرجستان و ترکیه مانور مشترک نظامی برگزار می کند

ایرنا/ جمهوری آذربایجان روز یکشنبه قبل از آغاز مذاکرات وین با حضور نمایندگان منطقه قره باغ کوهستانی، اعلان کرد که قصد دارد تمرین های نظامی با مشارکت گرجستان و ترکیه برگزار ...
2 دقیقه پیش

ژنرال فراری سوری از رژیم صهیونیستی درخواست کمک کرد

العالم/ ژنرال سابق و فراری ارتش سوریه که به صف مخالفان بشار اسد پیوسته، از رژیم صهیونیستی خواست که در مقابله با رییس جمهوری سوریه، مخالفان مسلح (تروریست ها)را یاری کند!.به ...



احساس کردیم انقلاب در خطر است سفارت را اشغال کردیم / با این تجهیزات نمی‌توانیم جلوی حمله آمریکا مقابله کنیم / نظام بین‌الملل جای اعتماد کردن نیست


به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، ابراهیم اصغرزاده عصر امروز در برنامه بررسی روابط ایران و آمریکا در فضای پسابرجام جمع دانشجویان دانشگاه اصفهان و علوم پزشکی با انتقاد از ادبیات رئیس جمهور سابق گفت: پس از انقلاب سابقه نداشته رئیس جمهوری با چنین ادبیاتی صحبت کند و این سوال مطرح است که چه کسی مسئول بحران‌های بوجود آمده از چنین ادبیاتی است.

وی تصریح کرد: در حال حاضر طیف‌های مختلف در چارچوب نظام و قانون اساسی علاقه به فعالیت در کشور دارند و نباید عده‌ای به خودشان اجازه دهند کفن‌پوش به خیابان بیایند و امنیت کشور را به خطر بیاندازند.

اصغرزاده با اشاره به اتفاقات شب گذشته در پاریس اظهارداشت: حق نداریم به چنین اتفاقاتی لبخند بزنیم و باید تروریست را در همه جا محکوم کنیم چه در آمریکا، چه در فرانسه و چه عراق و سوریه و باید حسابمان را از گروه‌های خشن و تندرو جدا کنیم.

اصغرزاده مخالفت با دفن ریچارد ترای و حضور جک استراو در اصفهان را از اقدامات خودسرانه دانست و گفت: زمانی که وزیر خارجه ما در حال مذاکرات بسیار حساس با 6 قدرت جهانی است و به خوبی این فضا را کنترل می‌کند عده‌ای اینجا می‌گویند آنها خائن‌اند و برجام را با ترکمنچای مقایسه می‌کنند که باعث تضعیف تیم مذاکره می‌شوند.

وی تاکید کرد: مذاکره براساس منافع مشترک است و در آنجا کسی بیانیه نمی‌خواند و جای اعلام موضع نیست بلکه یک بده‌بستان سیاسی است.

این دانشجوی پیرو خط امام با اذعان به ذکاوت رهبر معظم انقلاب در مذاکرات افزود: ایشان به خوبی مذاکرات را مدیریت کردند و از چند مرحله‌ای شدن آن جلوگیری کردند.

وی با محکوم کردن انفجارهای تروریستی شب گذشته فرانسه، اظهارداشت: این اتفاق می‌تواند به کشورهای مختلف سرایت پیدا کند و متأسفانه نتیجه آن از بین رفتن و خراب شدن وجهه اسلام است.

این فعال اصلاح‌طلب ادامه داد: خوشبختانه در کشوری زندگی می‌کنیم و ملتی داریم که در مدتی که از بوجود آمدن این گروه‌های تروریستی می‌گذرد، هیچ ایرانی در بین آنها وجود نداشته و یا یک ایرانی حرکت انتحاری انجام نداده است و این یعنی ایران از چنین حرکت‌هایی پیروی و حمایت نمی‌کند.

اصغرزاده گفت: اینکه داعش چگونه بوجود آمد و چگونه رشد کرد زمانش مربوط به الان نیست اما به صورت خلاصه تفکر سلفی در ابتدا در مقابله با تفکر کمونیست شوروی بوجود آمد و این موضوع به حرکت‌های جهادی و بنیادگرایی دامن زد.

دانشجوی پیروی خط امام، حمایت حکومت‌های مرتجع منطقه را یکی از دلایل رشد گروه‌های تروریستی دانست و افزود: اگر نوری مالکی در عراق و بشاراسد در سوریه تحملشان را بالا می‌بردند و از گروه‌های مختلف در تشکیل مختلف استفاده می‌کردند و تبعیض قائل نمی‌شدند زمینه گسترش چنین حرکت‌هایی بوجود نمی‌آمد.

وی بزرگترین خطر مشترک جهان را بنیادگرایی دانست و بیان داشت: در شرایط فعلی، ایران و دولت جمهوری اسلامی می‌تواند پرچم مبارزه با تروریسم را در منطقه و جهان به دست گیرد.

این کارشناس مسائل سیاسی گفت: همه ما در یک کشتی در دریای متلاطم خاورمیانه قرار داریم و امنیت امروز ما محصول مبارزات و فداکاری‌های مردان بزرگی مانند خرازی و همت در جبهه‌های جنگ بوده است که بعدها هم عده‌ای در این عرصه تلاش کردند تا امنیت و آسایش در این کشور پایدار بماند.

اصغرزاده یادآور شد: اما مسئله امنیت و آرامش فقط به خاطر حضور نیروهای امنیتی و تجهیزات نظامی نیست، به بیان دیگر این شرط، شرط لازم است و نه کافی.

وی اضافه کرد: شوروی بزرگترین ذرات‌خانه اتمی را در اختیار داشت اما از درون از هم پاشید و یا کره شمالی کشوری قدرتمند با امکانات و ظرفیت‌های بسیار است اما در جهان منزوی شده و نقشی ایفا نمی‌کند.

این فعال اصلاح‌طلب مدعی شد: نمی‌گویم زحمات نیروهای نظامی و امنیتی لازم نیست و یا اینکه نباید تکنولوژی و تجهیزات نظامی داشت اما این تصور که با این تجهیزات بتوان در مقابل حمله آمریکا مقابله کرد، صحیح نیست.

دانشجوی پیرو خط امام با انتقاد از حضور نظامیان در سیاست گفت: اینکه دانشگاهیان و دیپلمات‌ها پشت سر نظامیان صف می‌کشند یک تفکر غلط است و از ابتدا هم قرار نبود نظامیان در سیاست ورود پیدا کنند، این حرف به روحانیون هم گفته شد که نگذارید مداحان سخنگوی اسلام بشوند.

وی اظهارداشت: کشور نهادهای مختلفی دارد که تکلیف هرکدام در قانون اساسی مشخص شده است و این قابل قبول نیست که عده‌ای به اسم گروه‌های فشار بخواهند بر سرنوشت تمام مردم و کشور اثر بگذارند.

این کارشناس مسائل سیاسی با انتقاد از مشکلات اقتصادی تصریح کرد: اگر مردم احساس کنند در پادگان هستند و مشارکتشان در جامعه در نظر گرفته نمی‌شود دیگر نمی‌توان امنیت کشور را تأمین کرد.

اصغرزاده در ادامه برجام را برگ برنده دولت در انتخابات مجلس خواند و بیان کرد: 90 درصد مردم پشت سر آقای روحانی هستند و محبوبیت وی از زمان انتخابات بیشتر شده است.

وی ادامه داد: اگرچه مردم فعالیت سیاسی ندارند اما فضای کشور را آنالیز می‌کنند و با انتخاب زیرکانه خود آینده را رقم می‌زنند.

دانشجوی پیرو خط امام در رابطه با برجام اظهارداشت: اگر مقام معظم رهبری در نامه‌ای که نوشته‌اند برجام را لغو می‌کردند، بحثی نبود و البته می‌توانستند این کار را انجام دهند کما اینکه امام (ره) یک سال قرارداد 598 را نپذیرفت.

این فعال اصلاح طلب تحریم‌ها را فلج کننده و کمرشکن توصیف کرد و افزود: در مذاکرات هسته‌ای بخاطر رفع تحریم‌ها ناچار شدیم امتیازاتی بدهیم، تحریم‌هایی که رشد اقتصادی را به 5- درصد رساند و شرایط را برای اختلاس کنندگان و سودجویان فراهم کرده بود.

وی تاکید کرد: اصلاح‌طلبان از اقتصاد مقاومتی، کیان انقلاب و قانون اساسی دفاع می‌کنند و معتقدند با موضع ضعف نباید با امریکا گفت‌وگو کرد بلکه با موضعی برابر می‌توان با آمریکا مذاکره داشت.

اصغرزاده ادامه داد: نظام بین‌الملل جای اعتماد کردن نیست و هرچقدر که توانمندتر باشی توان اثرگذاری بیشتری داری.

وی در جواب سوالی که آیا دیوار بی‌اعتمادی بین ایران و آمریکا از بین می‌رود، گفت: جواب این سوال به عملکرد ایران و آمریکا در آینده نزدیک بستگی دارد.

انتهای پیام/63064/ل40/


ویدیو مرتبط :
اعلام موضع دولت آمریکا و رهبری انقلاب در پی رویداد اشغال سفارت آمریکا (زیرنویس فارسی)