سایر


2 دقیقه پیش

جمهوری آذربایجان با گرجستان و ترکیه مانور مشترک نظامی برگزار می کند

ایرنا/ جمهوری آذربایجان روز یکشنبه قبل از آغاز مذاکرات وین با حضور نمایندگان منطقه قره باغ کوهستانی، اعلان کرد که قصد دارد تمرین های نظامی با مشارکت گرجستان و ترکیه برگزار ...
2 دقیقه پیش

ژنرال فراری سوری از رژیم صهیونیستی درخواست کمک کرد

العالم/ ژنرال سابق و فراری ارتش سوریه که به صف مخالفان بشار اسد پیوسته، از رژیم صهیونیستی خواست که در مقابله با رییس جمهوری سوریه، مخالفان مسلح (تروریست ها)را یاری کند!.به ...



مشكل تأمین آب 160 روستای چهارمحال و بختیاری رفع می شود


به گزارش ایرنا، سید حمید پورمحمدی گل سفیدی، روز پنجشنبه، در نشست بررسی طرح های چهارمحال و بختیاری در بخش های آب و كشاورزی، با حضور استاندار و تعدادی از مسوولان ملی و استانی اظهار كرد: رفع مشكل بقیه روستاهای دارای مشكل و بحران آب در این استان نیز در دستور كار برنامه های اولویت دار سازمان مدیریت وبرنامه ریزی قرار می گیرد.
وی تأكید كرد: برگزاری این جلسه در راستای تحقق به اهداف مورد نظر مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل است.
پورمحمدی گل سفیدی افزود: اجرای پروژه های مختلف در بخش های منابع طبیعی و آبخیزداری، جنگل، مراتع، توسعه كشت گیاهان دارویی، رونق كشاورزی، پرورش ماهی در قفس و احداث كلخانه در مناطق گرمسیری چهارمحال و بختیاری نقش مهمی در ارتقای شاخص های توسعه ای این استان دارد.
وی تصریح كرد: توسعه باغات در سطح 70 هزار هكتار از زمین های شیب دار چهارمحال و بختیاری با حمایت وزارت جهاد كشاورزی، سازمان مدیریت و برنامه ریزی و سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری به عنوان یكی از برنامه های اولویت دار مسوولان ملی در این استان به شمار می رود.
معاون سازمان مدیریت و برنامه ریزی كشور بیان داشت: تأمین منابع مالی و تسهیلات مورد نیاز برای تكمیل و بهره برداری از طرح های كشاورزی چهارمحال و بختیاری از سوی بانك كشاورزی، از دیگر اولویت های این سازمان است.
وی اضافه كرد: تكمیل و بهره برداری از پروژه های انتقال آب چهارمحال و بختیاری به ویژه طرح بن – بروجن و سد غدیر باباحیدر با همكاری بخش خصوصی یكی از دغدغه های مسوولان ملی و استانی محسوب می شود.
پورمحمدی گل سفیدی عنوان داشت: تجهیز منابع مالی برای تكمیل و بهره برداری از هفت طرح شبكه جمع آوری فاضلاب شهری در چهارمحال و بختیاری نیز در اولویت برنامه هیا سازمان مدیریت و برنامه ریزی كشور قرار دارد.
وی اظهار كرد: اجرای شبكه جمع آوری فاضلاب در شهرهای سورشجان و اردل هم از سوی مسوولان چهارمحال و بختیاری به سازمان مدیریت و برنامه ریزی كشور پیشنهاد و اعلام شده كه در دستور كار بررسی قرار گرفته است.
معاون سازمان مدیریت و برنامه ریزی كشور با اشاره به پایین بودن میزان ارزش افزوده بخش صنعت در چهارمحال و بختیاری ادامه داد: با توجه به این كه میانگین بارش كشور در سال 190 میلیمتر و در این استان 560 میلیمتر است، باید در زمینه توسعه بخش كشاورزی با هدف دستیابی سریع تر به ارزش افزوده این بخش اقدام شود.
وی بیان كرد: دانشگاه شهركرد طرح چگونگی حمایت از معیشت حوزه زاگرس را در دستور كار خود قرار داده كه بایستی تا 15 ماه جاری نسبت به ارائه نتایج این طرح مهم در زمینه معیشت، اشتغال، اقتصاد و تولید عشایر اقدام كند.
پورمحمدی گل سفیدی یادآور شد: توسعه باغات در زمین های شیب دار چهارمحال و بختیاری با هدف آبخیزداری، جلوگیری از تخریت خاك و هدررفت منابع آبی به صورت اولویت دار، شجاعانه و صربتی دنبال و اجرا شود.
وی عنوان كرد: توسعه كشت های گلخانه ای و ارائه تسهیلات مورد نیاز این طرح ها به عنوان نخستین اولویت بانك كشاورزی ایران قرار گیرد.
معاون سازمان مدیریت و برنامه ریزی كشور گفت: توسعه كشت دیم گل محمدی با توجه به بازار جهانی این محصول، تكمیل 37 پروژه نیمه تمام حوزه شیلات، توسعه مكانیزاسیون كشاورزی، افزایش تجهیز زمین های كشاورزی به سیستم آبیاری نوین و سرعت بخشی به روند اجرایی تكمیل و بهره برداری از طرح های نیمه تمام صنعتی كشاورزی در اولویت كاری مسوولان كشوری و استانی قرار داده شود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به اهمیت تكمیل و بهره برداری سریعتر از طرح های حوزه آب در چهارمحال و بختیاری اشاره و خاطرنشان كرد: بسته روش های تأمین مالی برای پروژه های نیمه تمام این بخش تهیه شود.
پورمحمدی گل سفیدی اظهار كرد: با توجه به این كه چهارمحال و بختیاری سرچشمه سه رودخانه بزرگ كارون، زاینده رود و دز محسوب می شود وجود مشكل تأمین آب در نقاط مختلف این استان و آبرسانی سیار به برخی روستاهای آن غذاب آور است.
وی تأكید كرد: چهارمحال و بختیاری بایستی به حداقل شاخص های آبی كشور در بخش شهری و روستایی برسد.
معاون سازمان مدیریت و برنامه ریزی كشور افزود: تكمیل و بهره برداری از پروژه های سدسازی در چهارمحال و بختیاری مانند سدهای ونك، گهرو، غدیر باباحیدر، خرسان، سورك و دیگر طرح های این حوزه در اولویت قرار می گیرد.
وی تصریح كرد: به منظور سرعت بخشی به روند اجرایی در تكمیل و بهره برداری از پروژه های مرتبط با حوزه آب و كشاورزی چهارمحال و بختیاری نشست دیگری در نیمه نخست ماه جاری در تهران با حضور مسوولان ملی و استانی برگزار می شود.
به گزارش ایرنا، پورمحمدی گل سفیدی، معاون سازمان مدیریت و برنامه ریزی كشور، به همراه تعدادی از مسوولان ملی، برای پیگیری وضعیت پروژه های آب و كشاورزی چهارمحال و بختیاری به شهركرد سفر كرده است.
هم اكنون بیش از 160 روستا در چهارمحال و بختیاری معادل 200هزار نفر از جمعیت 900هزار نفری استان با كمبود شدید و بحرانی بی آبی مواجه است.
شبك **7362/2097 **1917

انتهای پیام /*


ویدیو مرتبط :
ترانه ترکی بختیاری ( استان چهارمحال بختیاری )