سایر


2 دقیقه پیش

جمهوری آذربایجان با گرجستان و ترکیه مانور مشترک نظامی برگزار می کند

ایرنا/ جمهوری آذربایجان روز یکشنبه قبل از آغاز مذاکرات وین با حضور نمایندگان منطقه قره باغ کوهستانی، اعلان کرد که قصد دارد تمرین های نظامی با مشارکت گرجستان و ترکیه برگزار ...
2 دقیقه پیش

ژنرال فراری سوری از رژیم صهیونیستی درخواست کمک کرد

العالم/ ژنرال سابق و فراری ارتش سوریه که به صف مخالفان بشار اسد پیوسته، از رژیم صهیونیستی خواست که در مقابله با رییس جمهوری سوریه، مخالفان مسلح (تروریست ها)را یاری کند!.به ...



96 درصد متقاضیان مسکن مهر معتقدند دولت یازدهم اقدام مناسبی در رابطه با مسکن مهر نداشته است


به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، پوریا فتحعلی جانشین مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه شریف، در نشست خبری ارائه گزارش «پویش ملی نجات اقتصاد ایران در حوزه مسکن مهر»، که صبح امروز در خبرگزاری تسنیم برگزار شد، گفت: هسته مرکزی «پویش ملی نجات اقتصاد ایران» توسط سه دانشگاه شریف، تهران و امام صادق(ع) تشکیل شد و پس از آن 21 تشکل دانشجویی به این پویش ملحق شدند.

دبیر پویش ملی نجات اقتصاد ایران افزود: تشکل‌های دانشجویی که از شهرستان‌های مختلف به این پویش پیوسته‌اند قرار است گزارشی از وضعیت اقتصادی شهرستان‌های خود ارائه کنند.

وی ادامه داد: هدف پویش ملی نجات اقتصاد ایران این است که حس مردم از « اقدام و عمل» را در رسانه‌ها منعکس کند. این پویش با هدف ملموس کردن اقدام و عمل، فعالیت خود را در 5 محور اصناف، مسکن، شهرک‌های صنعتی، نظام سلامت، اشتغال و شرکت‌های دانش‌بنیان آغاز کرده است.

فتحعلی تصریح کرد: ما در پویش ملی نجات اقتصاد ایران فعالیت خود را در رابطه با بحث مسکن مهر با یک نظرسنجی آغاز کردیم و در این رابطه از هزار و 450 نفر از متقاضیان مسکن مهر سوالاتی را پرسیدیم.

وی تأکید کرد: مرحله اول نظرسنجی از متقاضیان مسکن مهر تهران آغاز شد و قصد داریم در مراحل بعدی این طرح به‌صورت ملی، انجام شود. لذا از همین جا از تمام متقاضیان مسکن مهر دعوت می‌کنیم تا از طریق کانال‌های ارتباطی به پویش ملی نجات اقتصاد ایران، بپیوندند.

دبیر پویش ملی نجات اقتصاد ایران، اضافه کرد: در نظرسنجی مرحله اول که از متقاضیان مسکن مهر تهران انجام دادیم، 6 سؤال را مطرح کردیم، اولین سؤال اینکه « چند سال از موعد مقرری که قرار بود مسکن مهر به متقاضیان تحویل داده شود، گذشته است؟» که در این رابطه 56.5 درصد از متقاضیان گفتند بین 2 تا 4 سال، 36.2 درصد از متقاضیان هم گفتند بین 4 تا 6 سال از موعد مقرر برای تحویل مسکن مهر به ما گذشته است.

این فعال دانشجویی ادامه داد: سؤال دوم نظرسنجی این بود که « تاکنون چقدر خسارت به متقاضیان مسکن مهر وارد شده است؟» در نتیجه این پاسخ به‌دست آمد که به‌طور میانگین به هر خانوار در حدود 52 میلیون ریال به‌صورت مستقیم و غیرمستقیم به دلیل عدم واگذاری مسکن مهر به متقاضیان خسارت وارد شده که این مبلغ برای قشر ضعیف و متوسط جامعه، مبلغ زیادی است.

فتحعلی تصریح کرد: سؤال بعدی که از متقاضیان مسکن مهر در این نظرسنجی پرسیده شد این بود که « علت تحویل دیرهنگام واحدهای مسکونی چه بوده است؟» که 74 درصد از متقاضیان در این رابطه پاسخ دادند، سیاسی شدن بحث مسکن مهر و مدیریت ضعیف دولت باعث این مسئله شده است. 10 درصد هم فقط مدیریت ضعیف دولت را عامل این جریان می‌دانستند، یک درصد منابع مالی را و 13 درصد هم تمام گزینه‌ها را علت چنین مسئله‌ای بیان کردند.

جانشین مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه شریف، ادامه داد: سؤال بعدی ما از متقاضیان مسکن مهر در این نظرسنجی این بود که « آیا از طرح مسکن مهر راضی هستید یا خیر؟» که در این رابطه 49 درصد متقاضیان گفتند، طرح مسکن مهر، طرح خوبی بوده است، 50 درصد هم گفتند که این طرح خوب بوده، ولی مشکلاتی هم در اجرا داشته است. یک درصد هم پاسخ دادند که طرح‌های دولت یازدهم در رابطه با مسکن بهتر بوده است.

فتحعلی اظهار داشت: سؤال پنجمی که در این نظرسنجی پرسیده شد این بود که « آیا مسکن مهر و تحویل آن به مردم می‌توانست آنها را از تکان‌های اقتصادی حفظ کند و این طرح هم راستا با اقتصاد مقاومتی بوده است؟» که در این رابطه نیز 65 درصد از متقاضیان پاسخ مثبت دادند، 33 درصد متقاضیان هم گفتند این طرح در این رابطه خوب عمل کرده، ولی کافی نبوده است و در کل در حدود 98 درصد معتقد بودند که طرح مسکن مهر یک طرح هم‌راستا با اقتصاد مقاومتی بوده است.

این فعال دانشجویی اضافه کرد: سؤال آخری که در این نظرسنجی از متقاضیان مسکن مهر پرسیده شد، این بود که آیا دولت یازدهم اقدام و عمل مناسبی در رابطه با مسکن مهر داشته است که در این رابطه 96 درصد معتقد بودند که دولت اقدام مناسبی در این رابطه نداشته و از این پس هم نخواهد داشت.

وی در ادامه تأکید کرد: صنعت مسکن، نقش لوکوموتیو را در اقتصاد دارد و رونق مسکن منجر به رونق اقتصادی خواهد شد و بالعکس. امروز نیز رکود بازار مسکن موجب رکود در بخش اقتصادی شده است.

جانشین مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه شریف، در خاتمه با اشاره به مشکلات اقتصادی که در جامعه وجود دارد، گفت: رونق بخش مسکن می‌تواند تا مقدار زیادی این مشکلات اقتصادی را برطرف کند و امیدواریم مسئولان دولت از این پس فکری برای بازار آشفته مسکن کنند.

انتهای پیام/


ویدیو مرتبط :
بی مهری دولت یازدهم به مسکن مهر بجنورد