سایر


2 دقیقه پیش

جمهوری آذربایجان با گرجستان و ترکیه مانور مشترک نظامی برگزار می کند

ایرنا/ جمهوری آذربایجان روز یکشنبه قبل از آغاز مذاکرات وین با حضور نمایندگان منطقه قره باغ کوهستانی، اعلان کرد که قصد دارد تمرین های نظامی با مشارکت گرجستان و ترکیه برگزار ...
2 دقیقه پیش

ژنرال فراری سوری از رژیم صهیونیستی درخواست کمک کرد

العالم/ ژنرال سابق و فراری ارتش سوریه که به صف مخالفان بشار اسد پیوسته، از رژیم صهیونیستی خواست که در مقابله با رییس جمهوری سوریه، مخالفان مسلح (تروریست ها)را یاری کند!.به ...



جنگ مخفی رژیم صهیونیستی علیه رسانه‌‌های فلسطینی/407 مورد حمله به خبرنگاران فلسطینی در یک سال


به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، وبگاه صهیونیستی «مجله 972» در مطلبی تحت عنوان "جنگ مخفی اسرائیل علیه رسانه‌های‌ فلسطینی" تاکید کرد ژورنالیست‌های فلسطینی بطور افزایشی مورد تهدید قرار گرفته، دستگیر شده و بخاطر کارشان بازجویی می‌شوند.

در ابتدای این مطلب با بیان اینکه اکثر ژورنالیست‌های صیهونیست نیز در این زمینه سکوت کرده‌اند، نوشت: اسرائیلی‌ها علاقه دارند تا آمار منتشر شده درباره آزادی رسانه‌ای در این رژیم را به رخ بکشند و این در حالی است که این نمایه در با رتبه 70 در پایین لیست کشورهای با آزادی بیان رسانه‌ای قرار می‌گیرد.

البته این نمایه شامل وضعیت آزادی بیان رسانه‌ای در کرانه باختری و باریکه غزه نمی‌شود. برای این مناطق رتبه اختصاص داده شده 16 می‌باشد که یکی از پایین‌ترین رقم در سراسر دنیا و نشانه‌ای از نبود آزادی رسانه‌ای است.

براساس گزارش اخیر منتشر شده از سوی مرکز توسعه و آزادی رسانه‌ای فلسطین، در سال 2015 نیروهای امنیتی صهیونیستی 407 بار به ژورنالیست‌های فلسطینی حمله کرده که حدود 42 درصد از آنها شامل ضرب‌وجرح فیزیکی نیز بوده است. همچنین عدم دسترسی به برخی مکان‌ها و ناتوانی از پوشش برخی اخبار، بازداشت‌ها، صدمه زدن به تجهیزات خبری، استفاده از خبرنگاران بعنوان سپر انسانی و غیره از جمله جنایاتی است که علیه رسانه‌های فلسطینی روا داشته می‌شود.

این نشریه صهیونیستی با بیان اینکه این روش‌ها فقط علیه ژورنالیست‌های فلسطینی به کار می‌رود، اضافه کرد: این درحالی است که برخی خبرنگاران اسرائیلی مطالب فتنه انگیزانه‌ای را منتشر کرده‌اند. در دومین ماه سال 2016 (فوریه) نیز لیست بلندبالایی از خبرنگاران فلسطینی در کرانه باختری و غزه مورد بازجویی قرار گرفتند.

برنامه تلویزیونی "فلسطین امروز" از سوی ارتش رژیم صهیونیستی به جرم ادعایی تحریک افکار عمومی قطع و تعداد زیادی از خبرنگاران آن دستگیر شدند که هنوز هم بدست نیروهای امنیتی بازداشت هستند. همچنین روزنامه "صوت‌الحق و الحریة" به همراه پایگاه خبری " PLS48" که در داخل اراضی اشغالی فعالیت می‌کردند نیز سال گذشته توقیف شد.

در ادامه این مطلب تاکید می‌شود که تشکیلات خودگردان نیز آسیب شدیدی را به رسانه‌های فلسطینی وارد کرده و نیروهای امنیتی آن، به خبرنگاران حمله و آنها را بازداشت و مجروح می‌کنند. ژورنالیست‌های رژیم صهیونیستی نیز با سکوت کامل در این باره سعی در افزایش خشونت‌ها علیه رسنه‌های فلسطینی را دارند.

ادعایی که نیروهای امنیتی صهیونیستی برای دستگیری خبرنگاران فلسطینی می‌آورند این است که آنها در تحریک افکار عمومی و فتنه انگیزی دست داشته‌اند. طبق گزارش گروه حامیان حقوق زندانیان، بیش از 148 فلسطینی طی ماه‌های اکتبر سال 2015 تا مارس 2016 بخاطر پست‌های فیسبوکی دستگیر شدند.

این وبگاه صهیونیستی در پایان تصریح می‌کند که آزادی بیان رسانه‌ای که قبل از انتفاضه فعلی، محدود بود، اکنون در مضیقه قرار گرفته و تحت قانون نظامی، در کرانه باختری کاملا ممنوع شده است.

انتهای پیام/م


ویدیو مرتبط :
زیر گرفتن جوان فلسطینی توسط رژیم صهیونیستی