علمی


2 دقیقه پیش

رزرو بلیط هواپیما مشهد

سفر به مشهد از آن دست سفرهایی‌ست که قرن‌ها از عمر محبوبیت‌اش می‌گذرد و زائران امام هشتم شیعیان، خود را به وسیله‌های مختلف به این شهر می‌رساندند. خوشبختانه ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...



رشد دانشگاه در خراسان جنوبی نشان از مستعد بودن منطقه برای توسعه آموزش دارد


محمد رضا میری روز سه شنبه در آستانه چهلمین سال تاسیس دانشگاه بیرجند به خبرنگاران افزود: یكی از مهمترین ویژگی ها بیرجند همواره پرورش افراد با سابقه علمی است.
به گفته وی در مطالعات انجام شده این منطقه در بحث مطالب علمی و رشد مسایل علمی و فرهنگی جایگاه ممتازی دارد، با مروری به گذشه خراسان جنوبی، بیرجند از جمله شهرهایی است كه همزمان با دارالفنون بحث آموزش و پژوهش در آن مطرح بود.
وی اظهار كرد:« اگر از این زاویه به مساله نگاه كنیم در حاشیه كویر قرار داریم و با كمبود مواهب خدادادی رو به رو هستیم، برای استفاده از منابع باید از مسیر علم عبور كنیم و اگر بخواهیم از منابع و كویر استفاده كنیم جز مسیر علم راهی نداریم.»
میری یادآور شد: همزمان با دارالفنون مدرسه شوكتیه تاسیس شد و بعد از آن این مدرسه رشد و ارتقا پیدا كرد و تبدیل به دانشگاه بیرجند و به دنبال آن دانشگاههای دیگری در استان تاسیس شدند.
وی با بیان اینكه بیرجند وظیفه خود را در بحث آموزش در كشور به خوبی ایفا كرد، افزود: وظیفه مردمان این منطقه پرورش منابع انسانی متخصص و متعهد است كه هم اكنون در مناطق مختلف كشور در حال فعالیت هستند كه حاصل نتیجه خروجی دانشگاه بیرجند است.
میری كه بیش از هشت سال ریاست دانشگاه بیرجند را بر عهده داشت، اضافه كرد: این دانشگاه جایگاه خوبی در كشور دارد.
وی بیان كرد: دانشجویانی كه دانشگاه بیرجند را برای ادامه تحصیل انتخاب می كنند رتبه آنها متوسط به پایین است ولی در بحث خروج از دانشگاه اینگونه نبوده است.
وی ادامه داد: رتبه قبولی دانشگاه های بیرجند سالهای قبل زیر10بود و فارغ التحصلان دانشگاه علوم پزشكی و غیره همه اینگونه بودند.
وی با بیان اینكه دانشگاه های استان دانشجو پرور خوبی هست، افزود: مردمان منطقه ارزش ویژه ای برای دانشجویان قائل هستند.
وی اضافه كرد: برای ارتقا بیشتر دانشگاه بیرجند و شناخته شدن استان، نیم نگاهی به آموزش های كاربردی در سطح دانشگاه نیز داشته باشیم.
میری یادآور شد: دانشگاه باید كارآفرین باشد و نیم نگاهی هم به آموزش های كاربردی داشته باشیم.
عضو هیات علمی دانشگاه بیرجند عنوان كرد: برای ایجاد اشتغال باید دانشگاه مورد توجه واقع شود و فعالیت شركت های دانش بنیان جایگاه خاص خودش را بیابد.
وی اضافه كرد: نمی توان بدون دانش محصولی را تولید كرد كه قابل رقابت و برای مردم كاربردی باشد.
وی عنوان كرد: هر روز رسالت دانشگاه سنگین تر می شود و دانشجویان هم باید نگاه خود را تغییر دهند و به سمت اشتغال های خرد و با سرمایه های اندك اقتصادی و بزرگ انسانی پیش بروند تا مشكلات حل شود.
وی از دانشگاه را نهادی آینده ساز یاد كرد و گفت: فرزندان ما باید مدیران آینده باشند.
میری افزود: در جشن چهلمین سال تاسیس دانشگاه بیرجند كه اوایل خرداد ماه برگزار می شود، انتظار می رود دانشگاه و ظرفیت های آن شناخته شود و به دنبال آن از این ظرفیت بتوان استفاده كرد.
دانشگاه بیرجند با قدمتی 40 ساله به عنوان قطب علمی شرق كشور حدود 13 هزار دانشجو ، 300 كد رشته تحصیلی، 11 دانشكده و سه آموزشكده در سه پردیس شوكت آباد، امیرآباد و شاهد بیرجند دارد.
از مجموع دانشجویان آن 400 نفر در مقطع دكتری و دو هزار و 700 نفر در دوره كار شناسی ارشد در رشته های مختلف مشغول تحصیل هستند.
همچنین بیش از 300 عضو هیات علمی و حدود 700 نفر كارمند در این دانشگاه مشغول كار هستند.
مجوز راه اندازی این دانشگاه در سال 54 صادر شد و از سال 56 با پذیرش 120 دانشجو به طور رسمی آغاز به كار كرد.
2047/7557

انتهای پیام /*


ویدیو مرتبط :
رشد 23 درصدی صادرات خراسان جنوبی