سایر


2 دقیقه پیش

جمهوری آذربایجان با گرجستان و ترکیه مانور مشترک نظامی برگزار می کند

ایرنا/ جمهوری آذربایجان روز یکشنبه قبل از آغاز مذاکرات وین با حضور نمایندگان منطقه قره باغ کوهستانی، اعلان کرد که قصد دارد تمرین های نظامی با مشارکت گرجستان و ترکیه برگزار ...
2 دقیقه پیش

ژنرال فراری سوری از رژیم صهیونیستی درخواست کمک کرد

العالم/ ژنرال سابق و فراری ارتش سوریه که به صف مخالفان بشار اسد پیوسته، از رژیم صهیونیستی خواست که در مقابله با رییس جمهوری سوریه، مخالفان مسلح (تروریست ها)را یاری کند!.به ...



مثلث نوشت: داستان ۲ لیست


مثلث نوشت: داستان ۲ لیستمثلث/ متن پیش رو در مثلث منتشر شده و انتشار آن به معنی تایید تمام یا بخشی از آن نیست

انتخابات خبرگان رهبری در شرایطی برگزار می‌شود که رقابتی حساس لااقل در تهران در این مورد شکل گرفته است. برای اولین بار لیست جامعه مدرسین با جامعه روحانیت در پایتخت تفاوت دارد و این همه ماجرا نیست.
انتخابات خبرگان رهبری در پنجمین دوره‌اش بسیار متفاوت از همیشه شده است. حالا نخستین‌بار است که لیست‌ها تفاوت‌هایی این چنین با یکدیگر دارند و البته اولین بار است که جامعه روحانیت و جامعه مدرسین دو فهرست جداگانه هر چند با اشتراکاتی زیاد منتشر کرده‌اند. بیشتر این رقابت البته به تهران اختصاص یافته است.

داستان سه لیست
تفاوت در لیست‌های خبرگان بیش از هر چیز دیگری در ادامه رقابت میان اکبر هاشمی‌رفسنجانی و روحانیونی مانند مصباح‌یزدی، محمد یزدی و احمد جنتی است. رقابتی که در چند سال اخیر بر سر برخی تفاوت دیدگاه‌ها در حوزه‌های مختلف بالا گرفته است. تبلور این رقابت در انتخاب اکبر هاشمی‌رفسنجانی بعد از رحلت آیت‌الله مشکینی به ریاست مجلس خبرگان و عدم‌انتخاب او بعد از رحلت آیت‌الله مهدوی‌کنی بوده است. وقتی او در همین دوره مجلس خبرگان انتخابات هیات‌رئیسه با علم به اینکه رای چندانی ندارد نامزد شد حتی برخی حامیانش به او خرده گرفتند که چرا او دچار خطای محاسباتی شده است. او اما گویا از همان زمان به ایجاد یک دو‌قطبی فکر می‌کرده است.
از چند هفته پیش، خبرهایی آمده بود که در جامعه روحانیت اختلاف‌نظرهایی در مورد قرار دادن نام هاشمی در لیست وجود دارد اما همزمان خبرهایی هم بود که جامعه مدرسین به این نتیجه رسیده‌ که نام هاشمی نباید در لیست باشد. در این میان البته خبرهایی هم بود که برخی مخالف قرار دادن نام حسن روحانی در لیست جامعه مدرسین هستند.
عدم‌مشخص بودن وضعیت نامزدها در این دو لیست همراه شد با این شایعه که اکبر هاشمی‌رفسنجانی بنا دارد یک لیست مختص خود را برای انتخابات معرفی کند.
این از پدیده‌های انتخابات دوره پنجم است که لیست جامعتین متفاوت است و یکی از چهره‌های شاخص این فهرست هم لیست سومی ‌آورده است. روایت این تفاوت نظر جامعتین در لیست خبرگان هم جالب است. سخنگوی جامعه روحانیت مبارز با اشاره به لیست منتشره مورد حمایت این تشکل در انتخابات خبرگان رهبری گفته است که جامعتین در مورد ۸۰ نفر توافق و در مورد هشت نفر اختلاف‌نظر داشته‌اند.
به گفته وی؛ جامعه روحانیت مبارز در تهران اکبر هاشمی‌بهرمانی و جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، علی مومن را مورد حمایت قرار داده‌اند.
مصباحی‌مقدم اضافه کرده است: «علی فلاحیان از حوزه انتخابیه خوزستان، سیداسماعیل نوری زنجانی از حوزه انتخابیه زنجان،‌ سیدعلی حسینی از حوزه انتخابیه گیلان، ‌هاشم نیازی و احمد مبلغی از حوزه انتخابیه لرستان کاندیداهای اختصاصی مورد حمایت جامعه روحانیت مبارز هستند.» وی همچنین یادآور شده است که سیدکاظم نورمفیدی و عبدالهادی مرتضوی شاهرودی از حوزه انتخابیه گلستان کاندیداهای مورد حمایت جامعه روحانیت مبارز هستند و جامعه مدرسین حوزه علمیه قم کسی را در این حوزه مورد حمایت قرار نداده است.
اما جامعه مدرسین‌ ترجیح داد در مورد لیستی که منتشر کرده بیانیه دهد و معیارهای انتخاب نامزدهایش را اعلام کند. در این بیانیه آمده بود: «این نظر مشورتی جامعه مدرسین پس از‌ مدت‌ها رایزنی و شناسایی در سراسر کشور صورت گرفته و در این میان ملاک‌هایی چون «خبرویت و روشن ‌ضمیری، دلسوزی و ارادت قلبی و عملی نسبت به انقلاب اسلامی، امام راحل و رهبری معظم انقلاب، برخورداری از آگاهی و صلاحیت‌های علمی، مخالفت عینی با دنیاپرستی و مقام‌خواهی، رعایت بی‌آلایشی و برخورداری از ‌ذی‌طلبگی و در یک کلام به فرموده امام راحل مخالفت با اسلام آمریکایی (اسلام مرفهین بی‌درد و قاعدین) و التزام به اسلام ناب محمدی (صلی الله علیه و آله و سلم)» از جمله خصوصیات بارز مدنظر تهیه‌کنندگان این فهرست بوده است.»

لیست‌ هاشمی
اما هاشمی در گام دوم انتخاباتی فهرست مدنظرش را همزمان با سخنرانی خود در صداوسیما منتشر کرد. نام این فهرست «خبرگان ٩۴ - خبرگان مردم» بوده که شامل ١۶ نام در استان تهران و حدود ۳۰ نفر در سایر حوزه‌های انتخابیه است. با اینکه هاشمی‌رفسنجانی به دلیل مواضع سیاسی این سال‌هایش در لیست جامعه مدرسین قرار نگرفت؛ اما در لیست‌های جامعه مدرسین و ‌هاشمی، هشت نام مشترک وجود دارد. حسن روحانی، موحدی کرمانی، امامی‌کاشانی، ابراهیم امینی، دری نجف‌آبادی، ری‌شهری، میرمحمدی و محسنی قمی ‌نامزدهایی هستند که وجه مشترک جامعه مدرسین و هاشمی نیز هستند؛ اما هشت نفر دیگر از چهره‌های کمتر شناخته‌شده‌‌ هستند. به نظر می‌رسد هاشمی‌بهرمانی با علم به ناشناخته بودن چهره‌های لیست انتخاباتی‌اش و سیاسی کردن فضای این دوره خبرگان به‌دنبال این است که آرای اعدالیون و اصلاح‌طلبان را که در انتخابات مجلس شرکت می‌کنند به دست آورد. لیست جامعه روحانیت هم که با امضای آیت‌الله موحدی‌کرمانی اعلام شده به این شرح است: محمد امامی‌کاشانی/ ابراهیم امینی/علیرضا اعرافی/محمدباقر باقری‌کنی/ احمد جنتی/ قربانعلی دری‌نجف‌آبادی/ حسن روحانی/ محمد ری‌شهری/ محسن قمی/محمدعلی موحدی‌کرمانی/محمدتقی مصباح‌یزدی/ محمدرضا مدرسی/ ابوالفضل میرمحمدی/ غلامرضا مصباحی‌مقدم/ اکبر هاشمی‌بهرمانی/ محمد یزدی.این لیست بر مبنای حروف الفبا منظم و تدوین شده است.

لیست «یاران اعتدال»
در تحولی دیگر در آستانه پنجمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری، لیستی با عنوان یاران اعتدال نیز منتشر شد. اسامی ‌لیست یاران اعتدال که توسط حامیان دولت تهیه شده‌،‌ به این شرح است:
حسن روحانی، هاشمی‌رفسنجانی، محمد امامی‌کاشانی، ابراهیم امینی، دکتر سید‌محمود علوی، قربانعلی دری‌نجف‌آبادی، محمد محمدی نیک (ری‌شهری)، سید‌محمد سجادی عطاآبادی، محمدعلی موحدی کرمانی، محسن قمی، سید‌ابوالفضل میرمحمدی، محمد‌علی تسخیری، دکتر محسن اسماعیلی، دکتر سید‌هاشم بطحایی، محمد‌علی امین‌ و محمد حسن زالی.

انصرافی‌ها
از نکات دیگر انتخابات دوره پنجم برخی انصراف‌هاست که از ‌کمله آن می‌توان به انصراف آیت‌الله ناصری اشاره کرد. او برای نمایندگی خبرگان رهبری ثبت‌نام کرده بود که پس از اعلام تائید صلاحیت، جمعی از علما و مردم استان چهار محال وبختیاری از وی درخواست می‌‌کنند حوزه انتخابیه خود را به استان چهار محال وبختیاری انتقال دهد. او در جهت اجابت خواست مردم تقاضای انتقال را می‌دهد که مورد موافقت قرار نمی‌گیرد.
گفته می‌شود که از وی خواسته شده به استانی که صرفا یک کاندیدا دارد تقاضای انتقال بدهند که ایشان نمی‌پذیرند و انصراف می‌دهند.
از دیگر افراد مطرح که در این انتخابات انصراف دادند می‌توان به آیت‌الله حائری شیرازی اشاره کرد.در همین زمینه فرزند آیت‌الله حائری‌شیرازی نسبت به کناره‌گیری پدر خود از کاندیداتوری مجلس خبرگان واکنش نشان داد و نوشت: «نفاق هیچ‌گاه مورد عنایت الهی قرار نخواهد گرفت.»
«محمد‌علی حائری» در پست اینستاگرام خود پس از انصراف پدرش از کاندیداتوری مجلس خبرگان رهبری مطلبی به شرح زیر نوشت:«از من گذشت و من از او بگذرم ولی با چون منی به غیر محبت روا نبود… پس از آنی که جامعه محترم مدرسین وجامعه معزز روحانیت در بازار مکاره خود با حیثیت سیاسی پدرم بازی کردند ایشان رسما از ادامه کاندیداتوری کناره‌گیری کرده و انصراف دادند. زمانی پدرم را عمار انقلاب می‌خواندند، آنها که تاب تحمل آرا‌ی آزاد مردانی چون پدرم را که خود لقب عمار به او داده بودند، نداشتند پس غیر‌افکار خود آرا چه کسانی را می‌توانند تحمل کنند. متاسفانه این‌یکه شناسی وجلوگیری از ورود افراد مخلص مستقل و حر به مجلس خبرگان باعث خواهد شد در بزنگاه‌ها امداد الهی به فریاد سرنوشت انقلاب نرسد چرا که حریت و اخلاص دو روی یک سکه‌اند واگر حریت نباشد اخلاص نیست و نفاق هیچ‌گاه مورد عنایت الهی قرار نخواهد گرفت.»از نکات جالب دیگر در مورد این نامزد انصرافی مجلس خبرگان این بود که همزمان با این انصراف نطق انتخاباتی او از تلویزیون پخش شد.علت این رویداد در اعلام ‌دیر هنگام ‌انصراف به ستاد انتخابات اعلام شده است.

کاندیداهایی که تغییر حوزه دادند
برخی کاندیداهای پنجمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری حوزه انتخابیه خود را تغییر دادند.
بدین ترتیب منصور مظاهری کرونی و جواد مجتهد به حوزه انتخابیه استان آذربایجان غربی، سید‌روح‌الله صدرالساداتی به حوزه انتخابیه استان هرمزگان،‌ سید‌صادق محمدی جزه‌ای به حوزه انتخابیه استان اردبیل، حمید حوالی شهریاری به حوزه انتخابیه استان خراسان شمالی و غلامرضا فیاضی به حوزه انتخابیه استان بوشهر تغییر حوزه دادند.گفتنی است شورای نگهبان موافقت خود را با انتقال حوزه انتخابیه این افراد نیز موافقت کرده است.

اصلاح‌طلبان چه خواهند کرد؟
حالا در آستانه انتخابات این مساله مطرح است که اصلاح‌طلبان چه برنامه‌ای برای انتخابات خبرگان دارند؟ پیش‌تر محمد‌رضا عارف گفته بود: «ما در جلسه اخیر شورا تصویب کردیم از لیست مشترک آقای‌هاشمی، مجمع روحانیون مبارز و مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم حمایت کنیم. هر نامی ‌برای آن انتخاب شود ما در کل کشور از این لیست حمایت می‌کنیم و توصیه می‌کنیم مردم به آن لیست رای دهند.» و حالا در جدیدترین اظهارنظر سخنگوی ستاد انتخاباتی ائتلاف اصلاح‌طلبان در ارتباط با لیست ارائه شده جامعه روحانیت و حضور آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در این لیست گفته است: «شورای سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان اجمالا با جامعه روحانیت و لیست مورد حمایت آیت‌الله هاشمی رفسنجانی همکاری و همراهی خواهد کرد.»سید محمود میرلوحی افزوده است:« درباره لیست خبرگان اصلاح‌طلبان مجمع محققین و مدرسین قم و مجمع روحانیون مبارز اظهارنظر خواهند کرد اما اجمالا ما با جامعه روحانیت و لیست مورد حمایت آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی همراهی و همکاری خواهیم کرد. پیش‌بینی ما این است که با حضور آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی انتخابات خبرگان شور بیشتری خواهد گرفت. لیست مورد تایید ما را دو مجمع محققین و مدرسین قم و روحانیون مبارز اعلام خواهند کرد و آن را از طریق بیانیه‌ای به اطلاع عموم خواهیم رساند.»این فعال سیاسی همچنین گفت: «فکر می‌کنیم که اگر لیست تهیه‌شده در پنجمین دوره مجلس خبرگان رای بیاورد، مجلسی بهتر، اطمینان‌بخش‌تر‌ و صمیمانه‌تر خواهیم داشت که مردم هم به آن اطمینان داشته باشند.»

فهرست جمعیت حامیان انقلاب
همچنین هفته گذشته در تهران یک لیست جدید برای مجلس خبرگان منتشر شد. در همین زمینه دبیرکل جمعیت حامیان انقلاب اسلامی از نهایی‌شدن لیست این جمعیت برای انتخابات پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری در حوزه انتخابیه استان تهران خبر داد و گفت: «براساس تصمیم شورای راهبردی، آیت‌الله محمدعلی موحدی‌کرمانی به‌عنوان سرلیست انتخاب شد.» علی کیهانیان اظهار کرد:«جمعیت حامیان انقلاب اسلامی به‌عنوان امین مردم با بررسی‌های گسترده، دقیق و کارشناسی نامزدهای مورد تایید و حمایت خود را در حوزه انتخابیه استان تهران انتخاب کرده است.» اسامی ‌نامزدهای مورد حمایت جمعیت حامیان انقلاب اسلامی در انتخابات پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری در حوزه انتخابیه استان تهران به شرح زیر اعلام می‌شود:
۱- محمدعلی موحدی‌کرمانی۲- اکبر‌هاشمی رفسنجانی۳- احمد جنتی ۴- حسن روحانی ۵- سیدمحمود علوی ۶- محمدباقر باقری‌کنی ۷- غلامرضا مصباحی‌مقدم۸- محمد ری‌شهری ۹- محسن قمی۱۰- قربانعلی دری نجف‌آبادی ۱۱- محمد یزدی۱۲‌‌- محمدعلی تسخیری ۱۳- سیدهاشم بطحا‌یی ۱۴- سید‌محمدرضا مدرسی ۱۵- محمد امامی‌کاشانی ۱۶- محسن اسماعیلی.

نامزدهایی که نیستند
در این دوره از انتخابات مجلس خبرگان صلاحیت افرادی با سمت و سوابقی چون امام جمعه تهران، نماینده کنونی مجلس خبرگان، اساتید مطرح حوزه علمیه، وزیر دادگستری، معاون پارلمانی رئیس‌جمهور و... رد شد.
۸۰۱ نفر برای حضور در پنجمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری ثبت‌نام کردند که از این تعداد تنها ۱۶۱ نفر صلاحیتشان تایید و رقابت برای نشستن بر ۸۸ کرسی این مجلس را آغاز کرده‌اند. این آمار حکایت از آن دارد که فقهای شورای نگهبان صلاحیت ۶۴۰ نفر از ثبت‌نام‌کنندگان را رد کردند. شورای نگهبان در این دوره باتوجه به کثرت داوطلبان ثبت‌نام‌کننده، مصر به اجرای آزمون علمی ‌بود و از این رو در دو نوبت شهریور و دی از حدود ۵۰۰ نفر از نامزدهای این انتخابات آزمون گرفت. در نوبت اول بیش از ۳۰۰ نفر در این آزمون شرکت کرده اما تنها ۱۲ نفر موفق به کسب نمره قبولی شدند و مابقی نیز طبق اطلاعیه شورای نگهبان از حضور در آزمون دی ماه محروم شدند. افراد دیگری هم که در این انتخابات ثبت‌نام کرده اما تصور نمی‌کردند برای حضور در این مجلس از آنان نیز آزمون گرفته خواهد شد، یا در امتحان دی ماه شرکت نکرده یا ‌ترجیح دادند که از ادامه حضور در این عرصه انصراف دهند.
در اعلام اولیه بررسی نتایج صلاحیت‌ها، صلاحیت چهره‌هایی همچون آیات و حجج اسلام موسوی‌بجنوردی، صدیقی، سروش محلاتی، امجد، مرتضی آقاتهرانی، محمدتقی رهبر، سیدحسن خمینی، مجید انصاری، محسن غرویان و سید‌محمد غروی به دلیل آزمون ندادن، احراز نشد.
نتایج نهایی اعلام نامزدهای مجلس خبرگان رهبری دو هفته قبل از سوی ستاد انتخابات کشور منتشر شد. سیامک ره‌پیک، سخنگوی هیات نظارت بر انتخابات نیز در گفت‌وگویی اعلام کرد که ‌هشت نفر از تایید صلاحیت‌شدگان در مراحل پیشین از سوی شورای نگهبان رد شده و ‌سه‌نفر از کسانی که صلاحیتشان در مراحل قبلی احراز نشده بود، در این مرحله احراز صلاحیت شدند.
بر این اساس، سید‌محمد واعظ‌موسوی از استان آذربایجان‌شرقی، حسن مفرح زاده ابوزیدآبادی و محمدعلی مقدس از استان اصفهان، سید‌عباس حسینی قائم‌مقامی، مهدی‌ هادوی‌مقدم و محمد غروی از استان تهران، علی محمدی از خراسان‌رضوی، حبیب‌الله شعبانی و سید‌علی حسینی از استان قم و میرکتولی از گلستان حذف و آقایان محمدعلی خزائیلی، جواد مجتهد و حسین ردایی به نامزدهای انتخابات مجلس خبرگان افزوده شدند. در میان خبرهای رد صلاحیت نهایی داوطلبان پنجمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری، بیش از همه نام سید‌حسن خمینی، نوه بنیانگذار انقلاب اسلامی به دلیل عدم شرکت در آزمون رسانه‌ای ‌بازتاب‌های بسیاری داشت. برخی رسانه‌ها همزمان اعلام کردند که آیات و حجج اسلام سید‌احمد حسینی‌خراسانی، سیدمهدی میرباقری، علیرضا اعرافی، سید‌محمد سعیدی و نصرالله شاه‌آبادی بدون آزمون از سوی شورای نگهبان تائید صلاحیت شدند. از مهم‌ترین چهره‌هایی که در این دوره از انتخابات صلاحیت‌شان به دلیل عدم شرکت در آزمون علمی‌ یا عدم کسب نمره قبولی رد شد، به آیات و حجج اسلام موسوی‌بجنوردی - کاظم صدیقی- مصطفی پورمحمدی - مجید انصاری- سید‌حسن خمینی- سروش محلاتی - رسول منتجب‌نیا- محمود امجد - مرتضی آقاتهرانی - محسن غرویان - سید‌محمد غروی – محمد‌تقی رهبر- ناصر سقای‌‌بی‌ریا - مرتضوی کیاسری - مهدی طائب - محمد غرضی - عباس قائم‌مقامی- مهدی ‌هادوی‌مقدم – محمد‌جواد حجتی کرمانی، احمد مبلغی - سید‌محمد اشرفی‌اصفهانی - ابوالفضل شکوری- اعظم طالقانی و سمیه طهماسبی اشاره کرد.
از نکات مهم در این دوره رد صلاحیت آیت‌الله سیدعلی محمد دستغیب نماینده ادوار اول، سوم و چهارم مجلس خبرگان، مجتبی طاهری خرم‌آبادی، حسن نمازی و سید‌محمد واعظ‌موسوی نمایندگان کنونی مجلس خبرگان و محمدرضا عباسی‌فرد نماینده دوره سوم اشاره کرد.

آخرین حاشیه پیرامون سید‌حسن خمینی
از نکات مورد توجه در این دوره از انتخابات خبرگان رهبری عدم احراز صلاحیت سید‌حسن خمینی بود. بار اول که شورای نگهبان اعلام کرد صلاحیت سید‌حسن خمینی برای شرکت در این رقابت احراز نشده است سید‌حسن خمینی گفته بود: «بر حسب قانون امکان اعتراض وجود دارد، ولی جدا معتقدم که در این میان نکته نامعلوم و مبهمی ‌وجود ندارد و بنده هم فردی ناشناخته نیستم که اعضای محترم با بررسی مجدد بتوانند هویت‌ یا سندی را به دست آورند، بنابراین تلقی اینجانب آن نیست که شکایت مسیری جدید را بگشاید و بنابراین بر آن باورم که اگر آقایان نتوانستند از شهادت مراجع و علما و درس‌ها و نوشته‌ها به احراز برسند، بعید است بتوانند در آینده نیز به چنین مهمی‌ دست یابند؛ اما تنها باتوجه به درخواست عمومی مردم و برخی بزرگان حوزه و سیاست به این امر اقدام می‌کنم.» در نهایت وقتی در برخی رسانه‌ها اعلام شد که صلاحیت سید‌حسن خمینی احراز نشده است، یکی از نزدیکان بیت امام‌(س) هم رسما عدم احراز صلاحیت سید‌حسن خمینی از سوی شورای محترم نگهبان جهت شرکت در پنجمین انتخابات خبرگان رهبری را اعلام و دلایل عدم احراز صلاحیت اعلامی‌ از سوی آن نهاد را استناد به بند ب ماده ۳ قانون اعلام کرد: «اجتهاد در حدی که قدرت استنباط بعضی مسائل فقهی را داشته باشد و بتواند ولی فقیه واجد شرایط رهبری را تشخیص دهد احراز نگردید.» برخی رسانه‌ها در مورد جز‌ئیات این عدم احراز صلاحیت نوشته‌اند که در هفته اخیر، دو تن از فقهای شورای نگهبان مجددا جزوات و صوت‌های کلاس‌های درسی که از سوی وی ارائه شده بود را مورد ارزیابی قرار دادند و گزارش مفصلی از آن به جلسه شورا ارائه کردند. نظر هر دو فقیه نیز بر عدم احراز صلاحیت علمی ‌وی برای نامزدی در انتخابات خبرگان بود که فقهای دیگر نیز بر این موضوع تاکید و خواستار حضور در امتحان علمی‌ شدند. گفتنی است در مرحله اول نیز دو فقیه دیگر شورا به این موضوع رسیدگی کرده بودند. این اما آخرین مساله در مورد نامزدی سید‌حسن خمینی نبود. هفته گذشته خبری در یکی از سایت‌ها منتشر شد مبنی بر اینکه سید‌حسن خمینی دیداری با آیت‌الله یزدی داشته و در این دیدار او گریسته است. این خبر با واکنش نزدیکان سید‌حسن خمینی مواجه شد. یکی از نزدیکان سید‌حسن خمینی که البته نام او فاش نشد، در مصاحبه با سایت جماران گفت: «این سایت در حالی مدعی درخواست و التماس یادگار امام و سخنان حضرت آیت‌الله یزدی شد، که هیچ کس در آن جلسه حضور نداشته است. اینکه منبع این سایت چه بوده باید در جای خود مورد بررسی قرار گیرد ولی لازم است در اینجا به اطلاع مردم شریف ایران برسانیم مضمون خود‌ساخته این خبر از ریشه دروغ است و کم نیست دروغ‌ها و تهمت‌هایی که در این ایام مدعیان دروغین و برخی افراد و سایت‌ها به خاطر منافع و مطامع خود و ایجاد مانع بین مردم که همان صاحبان اصلی انقلابند و فرزندان معنوی و فکری اندیشه معمار بزرگ انقلاب منتشر کرده‌اند. اگر لازم باشد و حضرت آیت‌الله یزدی مصلحت بدانند محتوای آن جلسه و آنچه پس از آن واقع شده می‌تواند بسیاری از نقاط ابهام موجود در پرونده بررسی صلاحیت علمی ‌یادگار امام را بگشاید.»

انتخابات حساس
پنجمین دوره انتخابات مجلس خبرگان به همان اندازه متفاوت‌بودن لیست‌هایش، حساسیت‌های سیاسی زیادی هم دارد. حالا یک رقابت بسیار مهم شکل گرفته که می‌تواند تغییراتی در آرایش سیاسی این مجلس ایجاد کند. بیش از همه این هاشمی‌رفسنجانی است که تلاش می‌کند تعداد حامیان خود را در این مجلس افزایش داده تا باز بتواند با پیروزی بر رقبایش خود را در کرسی ریاست این مجلس ببیند. او این بار لیستی را در تهران منتشر کرده که نام‌های مهمی ‌از رقبا‌یش در آن نیستند و او به این فکر می‌کند که اگر بدنه اجتماعی اصلاح‌طلبان به او اضافه شوند، حتی شاید بتواند این رقبا را از ورود به مجلس خبرگان باز دارد. از آن سو رقبای آقای هاشمی هم لیستی بسیار قوی تهیه کرده‌اند که شرایط یک رقابت سخت را پدید آورده است.


منبع: مثلث


ویدیو مرتبط :
حاج منصور ارضی.داستان ارمنی که ارباب جزء زائران نوشت.