سایر


2 دقیقه پیش

جمهوری آذربایجان با گرجستان و ترکیه مانور مشترک نظامی برگزار می کند

ایرنا/ جمهوری آذربایجان روز یکشنبه قبل از آغاز مذاکرات وین با حضور نمایندگان منطقه قره باغ کوهستانی، اعلان کرد که قصد دارد تمرین های نظامی با مشارکت گرجستان و ترکیه برگزار ...
2 دقیقه پیش

ژنرال فراری سوری از رژیم صهیونیستی درخواست کمک کرد

العالم/ ژنرال سابق و فراری ارتش سوریه که به صف مخالفان بشار اسد پیوسته، از رژیم صهیونیستی خواست که در مقابله با رییس جمهوری سوریه، مخالفان مسلح (تروریست ها)را یاری کند!.به ...



فارس نوشت: "ان‌جی‌او‌"های اروپایی علیه راستگراهای‌ صهیونیست


فارس نوشت: فارس/ متن پیش رو در منتشر فارس شده و انتشار آن به معنی تایید تمام یا بخشی از آن نیست

لایحه ای که این روزها از سوی "ایم تیر تزو"به کنیست اسراییلی پیشنهاد شده مبتنی بر تسهیل حمایت های خارجی(اروپایی) به NGOهای حامی باصطلاح صلح و حقوق بشر توسط کابینه صهیونیستی است که از سوی گروههای راستگرا به شدت مورد انتقاد واقع شده است.

جامعه صهیونیستی یکپارچه و همگن نیست بلکه جامعه ای است بصورت غیر طبیعی شکل گرفته و بنابراین دارای شکاف های متعدد فرهنگی، اقتصادی، قومی، دینی و مذهبی، اجتماعی و..است.
جامعه صهیونیستی به مانند گروه موسیقی است که اعضای آن ظاهرا با یکدیگر هماهنگ و متشکل هستند اما در یک نگاه عمیق و ژرف به همین باند موزیک بظاهر هماهنگ؛ انواع فرهنگ ها و خرده فرهنگ ها، نگرش ها و تمایلات، شخصیت های متفاوت، منافع متضاد و متنافر اقتصادی، مذهبی، سیاسی و...وجود دارد.
پس بواسطه اینکه یک گروه موزیک در روی صحنه منسجم و هماهنگ عمل می کند، نمی توان از اختلافات عدیده و عمیق تک تک اعضا با یکدیگر صرفنظر کرد.
رژیم و جامعه صهیونیستی هم ؛البته خیلی وسیعتر و عمیق تر از همان باند موزیک ؛ ظاهرا هماهنگ و همساز اما درباطن لبریز و آکنده از اختلافات و ناهمگونی های بنیادین هستند.
در رژیم و جامعه غیر طبیعی صهیونیستی، شاهد طیف وسیع و متنوعی از احزاب و گروه های سیاسی هستیم که این مساله بیانگر ناهمگونی های سیاسی،اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی، مذهبی و قومی درجامعه صهیونیستی است.
یهودیان از سراسر دنیا و از سرزمین های مختلف با فرهنگ ها و خرده فرهنگ ها، قومیت ها و ملیت ها، زبان ها، نگرش ها ، رویکردها و تمایلات گوناگون به هر نحوی از انحا به فلسطین اشغالی آمده و به مدد کمک های بی دریغ و همه جانبه اقتصادی، نظامی، سیاسی و حقوقی غرب و نیز فرایند آمرانه "دولت -ملت سازی مدرن" ؛جامعه ای مصنوعی صهیونیستی، را در سرزمین های اشغالی، سرشار از شکاف ها و تضادهای عمیق بوجود آوردند.
احزاب و گروهای سیاسی متنوع و متعدد جامعه صهیونیستی نمایانگر وجود شکاف های متعدد دینی، مذهبی، قومی، اقتصادی و سیاسی در این جامعه است.
شکاف های موجود در جامعه، به تقابل های ساختاری که موجب گسست، صف آرایی و گروه بندی در ساختار جامعه گردد، اطلاق می شود و این شکاف ها اگر مدیریت نگردند، جامعه را دچار آشوب و بی ثباتی خواهند کرد.
شکاف های موجود در جامعه صهیونیستی، سبب جدایی گروه ها و اقشار اجتماعی از یکدیگر شده و به نوعی موجب بروز قطب بندی در جامعه خواهند شد.
این شکاف ها ریشه در ساختار و تاریخ جامعه داشته و دارای اثرات گسترده در جامعه خواهند بود.
جامعه صهیونیستی دارای شکاف های دینی و مذهبی، قومی و نژادی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی متعدد ذیل است:
* شکاف مذهبی- سکولار
* شکاف عربی- یهودی
* شکاف سفاردی-اشکنازی
* شکاف ایدئولوژیک- دمکراتیک
* شکاف راستگرا- چپگرا
* شکاف های اقتصادی
احزاب و گروه های سیاسی بوجود آمده و رشد کرده بر بستر این شکاف های متعدد در زمینه موضوعات ذیل دچار نزاع و اختلافات جدی با یکدیگر هستند:
1- مسائل اجتماعی و اقتصادی:
حیطه و محدوده،نقش وکارکرد بخش خصوصی و دولتی در اقتصاد و جامعه و مساله رفاه و عدالت اجتماعی از جمله موارد مورد بحث و مناقشه در این حوزه هستند.
2- مساله امنیت رژیم و جامعه صهیونیستی: حفظ امنیت جامعه و رژیم صهیونیستی و فرایند صلح خاورمیانه و حل منازعه طولانی بین مسلمانان و فلسطینیان با یهودیان و صهیونیست ها ،از جمله موارد مطروحه و مورد مناقشه دراین خصوص هستند.
3-سیاست خارجی: چگونگی ارتباط با کشورها و دولت های منطقه و جهان از موارد مورد بحث و مناقشه دراین حیطه است.
4-مساله دین و حکومت: جایگاه و کارکرد دین یهودی در ساختار جامعه و رژیم صهیونیستی از موضوعات مورد بحث و مناقشه در این حوزه است.
چرایی و چگونگی، کمک های مالی وسیع و گسترده چند کشور اروپایی به NGOها و کمپین های صلح و حقوق بشری در رژیم صهیونیستی و بحث و مناقشه گروه ها و احزاب سیاسی رژیم صهیونیستی در خصوص آن :
یکی از مهمترین مباحثی که همواره مورد بحث و مناقشه بین احزاب و گروهای سیاسی در رژیم صهیونیستی بوده است، مساله سیاست خارجی و امنیت رژیم صهیونیستی بوده است.
اشغال سرزمین های اسلامی و خاک فلسطین علی الخصوص بیت المقدس و قلب قدسی آن یعنی مسجد الاقصی که قبله اول مسلمین جهان است فاجعه ای بزرگ و خفتی دائمی را برای مسلمانان رقم زده است.
موجودیت رژیم صهیونیستی توسط مسلمانان به رسمیت شناخته نخواهد شد و همین عدم مشروعیت رژیم صهیونیستی امنیت و سیاست خارجی رژیم صهیونیستی را در معرض تهدید دائمی قرارداده است.
احزاب و گروهای میانه رو و چپگرا برای مواجهه با این مشکل بر تعمیق و گسترش فرایند صلح خاورمیانه تلاش می کنند، که از کمپ دیوید آغاز شد و با مادرید و اسلو و..ادامه پیدا کرد .
فرایند صلح خاورمیانه که مبتنی بر اصل راهبردی"صلح در برابر زمین" است،تاکید می کند که باید سرزمین های اشغالی 1967 م که شامل قدس شرقی،کرانه باختری رود اردن،نوار غزه و بلندی های جولان است در برابر تضمین صلح و آرامش توسط فلسطینیان و پذیرش موجودیت و مشروعیت اسرائیل توسط آنان، به فلسطینیان بازگردانده شود.
فرایند صلح خاورمیانه مبتنی بر پذیرش گفتمان "دو دولت - دو ملت" یعنی تشکیل و به رسمیت شناختن متقابل کشور و ملت فلسطین در کنار باصطلاح کشور و ملت اسرائیل! است.
لازم به ذکر است ،کشورهای غربی اعم از آمریکا و اتحادیه اروپا، از این گفتمان و رویکرد طرفداری کرده و کلیه اقدامات آنها در چارچوب تقویت و تائید آن است و به آن معتقد هستند.
اما در مقابل، احزاب و گروه های راستگرا، مذهبی و افراطی معتقد به گفتمان "یک دولت- یک ملت" بوده و فقط سرزمین های اشغالی فلسطین را متعلق به باصطلاح ملت ! و کشور اسرائیل ! می دانند.
آنها در این راستا طرفدار رویکرد "مشت آهنین" در مواجهه با مسلمانان و فلسطینیان هستند.
آنها با نگاهی خاص ایدئولوژیک کل سرزمین فلسطین را "ارض موعود" وعده داده شده در تورات تلقی می کنند و حاضر نیستند هیچ قسمتی از آن را به فلسطینیان برگردانند.
آنها علی الخصوص برحفظ کرانه باختری رود اردن به عنوان سرزمینی دارای موقعیت استراتژیک برای تامین امنیت و ثبات داخلی رژیم صهیونیستی تاکید دارند.
احزاب و گروه های راستگرا و افراطی، از حق جاودانه و حتمی ملت یهود در حاکمیت بر کل سرزمین های اشغالی فلسطین اعم از کرانه باختری، نوار غزه و قدس شرقی دفاع کرده و بر عدم تشکیل کشور مستقل فلسطینی و به رسمیت نشناختن تشکیلات خودگردان فلسطینی بعنوان دولت فلسطین تاکید می کنند.
بیت المقدس(اورشلیم) را بعنوان پایتخت ابدی و همیشگی رژیم اسرائیل، قابل تقسیم ندانسته و هیچ گونه حقی در خصوص آن برای مسلمانان و فلسطینیان قائل نیستند.
احزاب و گروه های راستگرا و افراطی بر ادامه فرایند شهرک سازی در کلیه مناطق فلسطینی اعم از مناطق اشغالی 1967 (کرانه باختری،قدس شرقی و نوار غزه) و غیره تاکید دارند.
اما احزاب و گروه های میانه رو و چپگرا، مذاکره با اعراب و فلسطینیان را در چهارچوب فرایند صلح خاورمیانه می پذیرند و با تشکیل دولت فلسطینی در اراضی اشغالی 1967 م البته در مقابل به رسمیت شناختن اسرائیل و تضمین و تامین صلح برای آن، موافق هستند.
البته ناگفته نماند که منظور این احزاب و گروه ها از تشکیل دولت فلسطینی، دولتی به معنای واقعی دارای حق تعیین سرنوشت و حق حاکمیت ملی به مانند بقیه کشورهای جهان نیست بلکه دولتی فاقد ارتش و فاقد حق حاکمیت و استقلال کامل و واقعی و البته تحت نظارت مستقیم و مستمر رژیم صهیونیستی است.
آنها خواهان صلح با اعراب و فلسطینی ها هستند.
احزاب و گروه های چپگرا و میانه رو بر اصل "صلح در برابر زمین " تاکید دارند و از تشکیل دولت و کشور فلسطین البته نه با درجه استقلال کامل و واقعی و دارای حق حاکمیت و تعیین سرنوشت به معنای تمام کلمه حمایت می کنند.
همانطور که گفته شد، غرب اعم از امریکا و اتحادیه اروپا از گفتمان و رویکرد"تشکیل دو دولت -دو ملت" مبتنی بر اصل "صلح در برابر زمین " حمایت می کنند فلذا حضور رژیم صهیونیستی در مناطق اشغالی کرانه باختری، نوار غزه، قدس شرقی و بلندی های جولان را به رسمیت نمی شناسند و آن را بر اساس قطعنامه های سازمان ملل و شورای امنیت مصداق اشغال می دانند و قائل به تشکیل کشور فلسطینی در این اراضی اشغالی هستند.(البته بجز بلندی های جولان که متعلق به سوریه است)
با قدرت گرفتن و روی کارآمدن دولت های راستگرا در چندین سال اخیر در رژیم صهیونیستی و کارشکنی آنها در خصوص فرایند صلح خاورمیانه و ایجاد بن بست در مسیر آن، اتحادیه اروپا و برخی از کشورهای دیگر، اقداماتی مستقل را در خصوص فشار بر دولت راستگرای اسرائیل و در چهارچوب تقویت فرایند صلح خاورمیانه آغاز کرده اند؛ که سبب خشم احزاب و گروه های راستگرا و همچنین دولت راستگرای رژیم صهیونیستی شده است.
اقداماتی چون دستور العمل اتحادیه اروپا در خصوص برچسب زنی بر روی محصولات صادره به اروپا، از شهرک های صهیونیستی واقع در سرزمین های اشغالی 1967 م و یا مساله حمایت مالی بی سابقه و گسترده برخی از کشورهای اروپایی مثل هلند، دانمارک و آلمان به سازمان های غیر دولتی(NGO)ها و کمپین های حامی حقوق بشر و صلح در اسرائیل.
مساله اخیر یعنی حمایت مالی بی سابقه و گسترده برخی از کشورهای اروپایی چون هلند، دانمارک و آلمان به NGO ها و کمپین های طرفدار صلح و حقوق بشر، سبب بحث و مناقشه وسیع و جدی در میان گروه ها و احزاب چپگرا و میانه رو با احزاب و گروه های راستگرا و افراطی در جامعه صهیونیستی شده است و به نوعی بار دیگر شکاف های پایدار راستگرا-چپگرا و دیندار -سکولار و ایدئولوژیک -دمکراتیک را در رژیم صهیونیستی به شدت فعال کرده است.
گروه ها و احزاب راستگرا و افراطی، این حمایت های مالی وسیع و گسترده را در سیاستی شوم، فاقد مسئولیت پذیری، فاقد شفافیت و حتی مصداق انحراف از اصول دمکراتیک از جانب کشورهای اروپایی دانسته و آن را در راستای فشار بر دولت راستگرای رژیم صهیونیستی می دانند.
آنها معتقدند این کمک های وسیع مالی جهت کنترل و هدایت سیاست های داخلی و خارجی رژیم صهیونیستی توسط این کشورها است و معتقدند این سیاست اروپایی ها استقلال رژیم صهیونیستی را مخدوش کرده و اختلافات داخلی بین احزاب و گروه های سیاسی را تقویت و تشدید خواهد کرد.
آنها معتقدند که دولت های اروپایی بجای ارتباط با رژیم صهیونیستی از طریق حمایت مالی وسیع و گسترده از کمپین ها و سازمان های غیر دولتی حامی صلح و حقوق بشر، علاوه بر دورزدن دستگاه حاکمه اسرائیل و مخدوش کردن استقلال آن بر تنش های داخلی جامعه صهیونیستی نیز دامن خواهند زد و شکاف های متعدد موجود در جامعه صهیونیستی را به شدت فعال خواهند کرد.
آنها معتقدند این کمک های مالی وسیع اروپایی ها ،غیر مسئولانه و غیر شفاف است .
راستگراها و افراطیون در رژیم و جامعه صهیونیستی معتقدند که کمک های مالی وسیع و گسترده کشورهای اروپایی به NGOها و کمپین هایی که زیر عنوان حقوق بشر و صلح فعالیت می کنند، نتیجه ای عکس خواهد داد و منجر به فعالیت آنها علیه صلح خواهد شد مثل حمایت از "جنبش تحریم علیه اسرائیل" که به ظاهر مدعی حقوق بشر و صلح است اما نهایتا به زعم آنان سمت ترویج یهودی ستیزی و نژاد پرستی ،حرکت کرده است!!!!!!
از طرفی دیگر، احزاب و گروه های میانه رو و چپگرا در جامعه صهیونیستی، با متهم کردن دولت راستگرا و احزاب و گروه های افراطی و راستگرا در جامعه صهیونیستی، به مخالفت با فرایند صلح خاورمیانه و به بن بست کشاندن آن؛ معتقدند این حمایت های مالی گسترده و وسیع برخی از کشورهای اروپایی از NGOها و کمپین های حامی صلح و حقوق بشر مطابق با عرف بین الملل و مصداق تاکید بر اهمیت حفظ حقوق بشر و تقویت فرایند صلح خاورمیانه است و منجر به فشار بر دولت افراطی و راستگرا رژیم صهیونیستی در جهت حرکت به سمت احیاء فرایند صلح خاورمیانه خواهد شد.
لایحه ای که این روزها توسط گروه های میانه رو و از سوی "ایم تیر تزو"به کنیست پیشنهاد شده است مبتنی بر تسهیل حمایت های همه جانبه رژیم صهیونیستی از کمک های خارجی به NGOهای حامی صلح و حقوق بشر در جامعه صهیونیستی است و مورد بحث و مناقشه شدید بین احزاب و گروه های راستگرا و افراطی و چپگرا و میانه رو در جامعه و رژیم صهیونیستی واقع شده است و باردیگر شکاف های متعدد و پایدار جامعه صهیونیستی را به شدت فعال کرده است .
این لایحه در صورت تصویب توسط کنیست(مجلس) رژیم صهیونیستی، فرایند کمک های خارجی به NGOهای طرفدار صلح و حقوق بشر را بصورت همه جانبه تسهیل خواهد کرد و رژیم صهیونیستی را موظف به حمایت از این کمک ها می کند البته این موضوع اصلا مورد قبول احزاب و گروه های راستگرا و افراطی در رژیم صهیونیستی نخواهد بود و بنابراین بر تنشهای داخلی خواهد افزود.

با کانال تلگرامی آخرین خبر همراه شوید

منبع: فارس


ویدیو مرتبط :
آموزش 0 تا 100 فتوشاپ : ابزار تیره و روشن‌ کننده و اسفنج (dodge & burn & sponge) | قسمت 50