سایر


2 دقیقه پیش

جمهوری آذربایجان با گرجستان و ترکیه مانور مشترک نظامی برگزار می کند

ایرنا/ جمهوری آذربایجان روز یکشنبه قبل از آغاز مذاکرات وین با حضور نمایندگان منطقه قره باغ کوهستانی، اعلان کرد که قصد دارد تمرین های نظامی با مشارکت گرجستان و ترکیه برگزار ...
2 دقیقه پیش

ژنرال فراری سوری از رژیم صهیونیستی درخواست کمک کرد

العالم/ ژنرال سابق و فراری ارتش سوریه که به صف مخالفان بشار اسد پیوسته، از رژیم صهیونیستی خواست که در مقابله با رییس جمهوری سوریه، مخالفان مسلح (تروریست ها)را یاری کند!.به ...



آمادگی «باسف» آلمان برای سرمایه‌گذاری در پتروشیمی ایران/ دیگر مجوز متانول نمی دهیم


به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس،‌ محمد حسن پیوندی قائم مقام مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی در سمینار تخصصی فرصت‌های سرمایه‌گذاری در صنعت پتروشیمی در دوران پساتحریم گفت: پتروشیمی با چالش‌های فنی و سیاسی مختلفی رو به روست که با نگاهی به  چالش‌های فنی باید گفت: تأثیر زغال سنگ در الفین‌ها و همچنین گاز شیل‌ها در منطقه اروپا و آمریکا و همچنین مسائل ناشی از LNG در حوزه خاورمیانه از عمده چالش‌های فنی در صنعت پتروشیمی است.

وی با اشاره به چالش‌های سیاسی در این صنعت گفت: حضور داعش در منطقه خاورمیانه موجب ناامنی در منطقه خاورمیانه شده است اما از طرفی ایران دارای امنیت بی‌نظیری است که یک فرصت برای سرمایه‌گذار در صنعت پتروشیمی ایران محسوب می‌شود.

قائم مقام مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با اشاره به پایین بودن قیمت نفت و مباحث مربوط به گازهای شیل در آمریکا گفت: پایین‌ آمدن قیمت نفت رشد ناچیزی را در اقتصاد جهانی آغاز کرد که در این جریان برخی از کشورها سود بردند و عده‌ای دیگر زیان کردند، به عنوان مثال آمریکایی‌ها حدود 80 میلیارد دلار از کاهش قیمت نفت سود به جیب زدند و کشورهای اروپایی نیز کمی کمتر از آمریکا از افت قیمت نفت سود کردند. از طرف دیگر کشورهای زیان‌دیده‌ای نیز وجود دارند که افت قیمت نفت موجب شد این کشورها که ایران،روسیه و ونزوئلا در میانشان هستند زیان دیده باشند.

پیوندی با اشاره به سود آمریکا و اروپا از کاهش قیمت نفت گفت: این سود حدود 1.5 هزار میلیارد دلار است که از جیب تولیدکنندگان به جیب مصرف کنندگان رفت.

این مقام مسئول در شرکت صنایع پتروشیمی با اشاره به ظرفیت 60 میلیون تنی نصب شده در صنعت پتروشیمی گفت: تنها 45 میلیون تن از این ظرفیت فعال است و بر اساس برنامه‌ریزی صورت گرفته قصد داریم 60 میلیون تن ظرفیت دیگر به صنعت پتروشیمی ایران اضافه کنیم.

وی با اشاره به پتروشیمی دماوند گفت: به نظر می‌رسد این پتروشیمی با سرمایه گذاری 4 میلیارد دلاری باید به صورت دولتی باقی بماند و نباید این پتروشیمی به بخش دیگری واگذار شود.

قائم مقام مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با اشاره به تولید متانول در پتروشمیی ایران و جهان گفت: با وجود حجم زیادی از پتروشمیی‌های ایران که در متانول فعال هستند دیگر مجوزی بابت احداث پتروشیمی تولید متانول داده نخواهد شد.

وی خاطر نشان کرد: از این پس باید به سمت پروپیلن حرکت کنیم.

این مقام مسئول با اشاره به مذاکرات شرکت ملی پتروشیمی با شرکت باسف آلمان گفت: این شرکت حاضر است در کنار سرمایه گذاری در صنعت پتروشیمی ایران دانش فنی را نیز منتقل کند.

پیوندی با اشاره به 3 عامل انرژی،‌ خوراک و تقاضا گفت: این سه عامل می‌تواند در توسعه صنعت پتروشیمی ایران بسیار تأثیرگذار باشد و حتی شاهد هستیم که در جی دی پی رابطه مستقیمی با هم دارند و رابطه آنها غیرقابل انکار است.

بر این اساس اگر صنعت پتروشیمی رشد کند شاهد خواهیم بود جی دی پی نیز رشد خواهد کرد.

انتهای پیام/م


ویدیو مرتبط :
آشنایی با صنایع پتروشیمی (7) - واحد متانول