سایر


2 دقیقه پیش

جمهوری آذربایجان با گرجستان و ترکیه مانور مشترک نظامی برگزار می کند

ایرنا/ جمهوری آذربایجان روز یکشنبه قبل از آغاز مذاکرات وین با حضور نمایندگان منطقه قره باغ کوهستانی، اعلان کرد که قصد دارد تمرین های نظامی با مشارکت گرجستان و ترکیه برگزار ...
2 دقیقه پیش

ژنرال فراری سوری از رژیم صهیونیستی درخواست کمک کرد

العالم/ ژنرال سابق و فراری ارتش سوریه که به صف مخالفان بشار اسد پیوسته، از رژیم صهیونیستی خواست که در مقابله با رییس جمهوری سوریه، مخالفان مسلح (تروریست ها)را یاری کند!.به ...



آیت‌الله یزدی: یار واقعی امام کسی است که با تمام وجود در حال اداره کردن جامعه اسلامی است


پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

 ایرنا نوشت: رئیس مجلس خبرگان رهبری مهمترین وظیفه حوزویان را حفظ، حمایت و پشتیبانی از اسلام، نظام، رهبری و قوای سه گانه برشمرد.

آیت الله محمد یزدی در همایش بزرگ ولایتمداران در مسجد امام حسن عسكری(ع) منطقه پردیسان قم با اشاره به درایت فقاهتی رهبر معظم انقلاب گفت: معظم له تسلط خاصی بر روی مباحث فقهی دارند و به عینه این را بارها شاهده بوده ام.

وی ادامه داد: اعلم كسی است كه آنچه مردم نیاز دارند و مسائل روز است مطلع و آگاه باشد، شخص ولی فقیه، باید اعلم در همه موارد باشد چون قرار است به عنوان حاكم جامعه اسلامی امر و نهی كند.

آیت الله یزدی به ریشه یابی حق ولایت فقیه در قرآن اشاره و بیان كرد: خدا در قرآن برای پیامبر(ص) سمت رسالت و مجری و حاكمیت را تعیین كرده و رسالت به معنای این است كه پیامبر پیام و احكام دین را مستقیم یا از طریق امین وحی دریافت كند و به جامعه اسلامی برساند و به خصوص در بحث عبادت كه كسی حق كم كردن و زیاد كردن آن را ندارد حتی شخص رسول اكرم(ص)، چون از مباحث توقیفی به شمار می رود.

وی با بیان این كه بیشتر احكام اسلام اجتماعی و سیاسی است، افزود: همه پیام های اسلام عبادی نیست، بلكه دستوراتی هم هست كه در قرآن بیان شده و به عنوان احكام سیاسی و اجتماعی و حدود از آن نام برده می شود و اجرای آن نیازمند مجری است و آن مجری شخص پیامبر(ص) است كه عهده دار ولایت و امامت جامعه هستند و كسی حق ندارد از دستورات او تخلف كند، یعنی پیامبر(ص) حق امر و نهی را دارند.

**امامت تكمیل كننده رسالت

رئیس شورای عالی جامعه مدرسین حوزه با بیان این كه هیچ كس جز خدا حق خالقیت ندارد، بیان كرد: پیامبر(ص) بعد از رسالت به حكم قرآن عهده دار ولایت و امامت هم بودند و اگر امامت نبود، رسالت ایشان ناقص می ماند.

وی با بیان اینكه امامت بالاتر از رسالت است چون پایان ناپذیر و نامحدود است و به همین دلیل حضرت علی(ع) را به عنوان ولی امر و حاكم مسلمین در روز غدیر به اذن خدا منصوب كرده اند، عنوان كرد: ولی امر، حاكم الهی و مجری خدا در جامعه اسلامی است و كسی هم حق مخالفت با برگزیده الهی را ندارد.

آیت الله یزدی بیان كرد: اداره جامعه اسلامی در زمان غیبت كبری به نواب عام حضرت حجت(عج) كه فقها هستند، گذاشته شده است و حتی می توانند حدود و امثال آن را در جامعه اجرا كنند.

رئیس شورای عالی جامعه مدرسین حوزه افزود: فقها به عنوان حاكم شرعی به شمار می روند و حاكمیت در اسلام تعدد بردار نیست و تنها یك فقیه، باید توسط فقها به عنوان حاكم انتخاب شود تا قدرت او بیشتر شود و باقی فقها تابع او باشند.

وی بیان كرد: حاكمیت به معنای حق ولایت داشتن است و باید همه اطاعت و پیروی كنند و نمونه این حاكمیت در تاریخ انقلاب اسلامی به وسیله امام راحل مشهود و مشخص شد.

آیت الله یزدی در توصیه به طلاب گفت: طلاب باید آگاه به زمان، هوشیار و مطلع از معنا و تفسیر قانون اساسی و ولایت فقیه و حاكمیت دینی باشند و دنیا طلب نشوند این غیر از درس خواندن است.

وی گفت: امروز كشور بر اساس قوانین اسلامی و حاكمیت ولی فقیه و كسی است كه تارك دنیا بوده، در حال هدایت و اداره است.

رئیس شورای عالی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با بیان این كه طلاب باید زی طلبگی كه همان ساده زیستی و دنیا گریزی است را در زندگی خود رعایت كنند به پیام آیت الله العظمی سیستانی كه گفته بود دنیا به شما در حال رو كردن است و شما نباید به دنیا رو كنید اشاره كرد و بیان كرد: اگر امروز به شما گفتند یار امام خوش آمد، نباید گول بخورید، یار واقعی امام كسی است كه امروز در سوریه از حرم اهل بیت(ع) دفاع می كند و كسی است كه با تمام وجود در حال اداره كردن جامعه اسلامی است و او یك نفر بیشتر نیست.

آیت الله یزدی در ادامه با اشاره به سكونت جمع كثیری از طلاب و روحانیان در شهرك پردیسان اظهار كرد: این منطقه باید حوزه علمیه داشته باشد و اساتید برای تدریس به پردیسان آمده تا طلاب مجبور نباشند هر روز این مسیر طولانی را برای درس و بحث طی كنند.

رئیس مجلس خبرگان رهبری با بیان اینكه در گذشته مساجد محل درس روحانیان و علما بوده است، خاطرنشان كرد: در پردیسان مساجد خوبی احداث شده و طلاب می توانند آنها با برگزاری درس و بحث آباد كنند.

پردیسان در منطقه هشتم شهرداری قم و در جنوب غربی این شهر واقع شده است، این منطقه در سال 1377 توسط وزارت مسكن و شهرسازی تاسیس و در سال 1390 به یكی از مناطق شهرداری قم تبدیل شد.


ویدیو مرتبط :
با ربا جامعه اداره نمیشود (آیت الله جوادی آملی)