سایر


2 دقیقه پیش

جمهوری آذربایجان با گرجستان و ترکیه مانور مشترک نظامی برگزار می کند

ایرنا/ جمهوری آذربایجان روز یکشنبه قبل از آغاز مذاکرات وین با حضور نمایندگان منطقه قره باغ کوهستانی، اعلان کرد که قصد دارد تمرین های نظامی با مشارکت گرجستان و ترکیه برگزار ...
2 دقیقه پیش

ژنرال فراری سوری از رژیم صهیونیستی درخواست کمک کرد

العالم/ ژنرال سابق و فراری ارتش سوریه که به صف مخالفان بشار اسد پیوسته، از رژیم صهیونیستی خواست که در مقابله با رییس جمهوری سوریه، مخالفان مسلح (تروریست ها)را یاری کند!.به ...



گزیده‌ای از اخبار مطبوعات/ اعتدال زیر تیغ اصلاحات


گزیده‌ای از اخبار مطبوعات/ اعتدال زیر تیغ اصلاحات

آخرین خبر/ گزیده‌ای از مهمترین رویدادها و اخبار مطبوعات در روز چهارشنبه به شرح زیر می باشد:

جوان – این روزنامه د رمطلبی باعنوان « اعتدال زیر تیغ اصلاحات » با بیان اینکه تجدیدنظرطلبان برای فرار از شکست انتخاباتی دست نیاز به سوی دولت دراز کردند نوشت: هر چه به انتخابات اسفندماه نزدیک‌تر می‌شویم غضب تجدیدنظرطلبان نسبت به دولت شکل واضح‌تری به خود می‌گیرد.

هفته نامه تجارت فردا - اسدالله عسگراولادی نائب رئیس اتاق مشترک ایران و کانادا با بیان اینکه سفارتخانه‌ کانادا در ایران در تابستان باز گشایی می شود گفت: قرار است یک هیات تجاری از ایران به کانادا بروند.

جوان- این روزنامه در گزارشی باعنوان «عبور خاکستری از پی ام دی» نوشت: این قطعنامه که رضایت تیم مذاکره کننده ایرانی را هم جلب کرده، با استناد به ارزیابی اخیر آمانو و توافق 1+5 با ایران (برجام)، پرونده 12 ساله «پی ام دی» را مختومه می کند، ولی برخی عبارت های خاکستری قطعنامه می تواند برای بازگشت دوباره غرب به پی ام دی وسوسه انگیز باشد. بخش هایی از پیش نویس قطعنامه شورای حکام، دریچه ای را برای طرح مجدد مسائل چالش برانگیز در مورد ایران حفظ کرده است.

بهار- این روزنامه در یادداشتی به قلم «بهرام امیر احمدیان» نوشت: در طول تاریخ گذشته، ایران با ترکیه تنش هایی داشته اما شــاهد قطع رابطه میان دو کشــور نبوده ایم چراکه هر دو کشــور به نوعی به هم وابسته هســتند، ازاین رو نمی توان تهدید یکی را دلیلی بر قطع رابطه دانســت. مطمئنا در داخل تفکرات متفاوتی وجود دارد ولی زمانی که می خواهیم با محیط بین الملل در تماس باشیم، اجازه دهیم که این کشتی سیاسی ایران فقط یک سخنگو داشته باشد و سخنگو هماهنگ با دولت باشند.اینکه ترکیه اول به ایران هشدارداده باشد یا اینکه بعد از هشدار است که ایران درمورد داعش اعلام موضع می کند، چندان اهمیت ندارد. مسئله مهم منطقه درحال حاضر داعش است.

جوان – این روزنامه درمطلبی نوشت:هفتاد نماینده در مجلس به دنبال حذف مجازات اعدام از قانون مبارزه با مواد مخد ر هستند.

اعتماد – این روزنامه در گفت وگویی باعنوان «راه لاریجانی از ما جداست، »به نقل از روح الله حسینیان نوشت: آقای لاریجانی در هیچ مرحله ای ایفای نقش نکرده و ما هم فکر می کنیم الان فقط در اسم اصولگرا است. اینقدر که شما اصلاح طلبان و دولت، آقای لاریجانی را این روزها دوست دارید، رفقای دیروزشان به ایشان نزدیک نیستند. به هر حال آقای لاریجانی راه خودش را می رود و راهش جداست.
وطن امروز- این روزنامه در مطلبی باعنوان « پرونده مختومه ایران مجرم!» با شاره به پیش‌نویس قطعنامه شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درباره برنامه هسته‌ای ایران نوشت:براساس این قطعنامه، پرونده ایران تا 10 سال در دستور کار شورای حکام قرار دارد و پس از آن نیز رژیم بازرسی‌های ویژه از ایران حفظ خواهد شد!

آرمان - جمعیت کشور رو به پیری است، اما جمعیت زندانیان در حال جوان شدن است؛ این اظهارنظری است که روز گذشته از قول رئیس سازمان زندان ها منتشر شده است. اصغر جهانگیر در حالی نسبت به کاهش سن زندانیان هشدار داده است که در سال های اخیر کارشناسان مسائل اجتماعی نسبت به تغییر الگوی آسیب های اجتماعی و پایین آمدن سن این آسیب ها هشدار داده اند.

افتاب یزد – این روزنامه با انتشار مصاحبه کلهر مشاور سابق احمدی نژاد به نقل از او نوشت: نان و امید روحانی بهتر از نان و پنیر احمدی نژاد بود. وی گفت: رفتار اجمدی نژاد نقطه مقابل عدالت بود.
وطن امروز- این روزنامه در مطلبی باعنوان «این دولت نیازی به مخالف ندارد!» نوشت: گمانم نشست و برخاست دست‌اندرکاران دولت با سران فتنه زمینه‌ساز تحریم، مشخص می‌کند چه کسانی کاسبان تحریمند!3 ماه مانده به انتخابات مجلس، با کسانی که به صندوق رأی مردم لگد زدند دیدار می‌کنید که چه بشود؟

شرق - امیرعباس سلطانی، عضو کمیته پیگیری پرونده زنجانی گفت: بده بستان هایی میان بابک زنجانی و سعید مرتضوی در سازمان تأمین اجتماعی انجام گرفته است. به طور کلی بده بستان های خلاف قانون، مراودات شبانه و همکاری اقتصادی نامتعارف میان زنجانی و مرتضوی غیرقابل انکار است.

شرق- این روزنامه عنوان از بنگاه داری دولتی به خصولتی رسیدیم، پوشش داد و نحوه ی بازتاب این خبر از قول مجید انصاری معاون پارلمانی رئیس جمهور به این شرح است: بدهی دولت به بانک ها و پیمانکاران هم اکنون یکی از معضلات اقتصاد ایران است و اجرای نادرست اصل 44 قانون اساسی در حالی که می توانست این اصل را به یک انقلاب اقتصادی تبدیل کند، سبب شده تا کشور از بنگاه داری دولت به بنگاه داری خصولتی حرکت کند.

شرق –این روزنامه در مطلبی با عنوان « نفت؛ خط مقدم جنگ ایران و عربستان» از قول اندرو اسکات کوپر تحلیلگر انرژی نوشت: وقتی سعودی ها در سال 1393 (2014) بازار را اشباع کردند پا را از حد فراتر گذاشتند. آنها گفتند: «ما بازارهای نفتی را به سلاحی تبدیل می کنیم تا از آن علیه دشمن مان ایران استفاده کنیم». در گذشته، آنها درباره انگیزه های شان آرام تر بودند، اما این دفعه می خواستند ایران و جهان دقیقا از نیت آنها باخبر شوند. آنها بازارهای نفت را به خط مقدم نزاع سنی و شیعه تبدیل کردند و با این کار اقتصاد همه جهان را به خطر انداختند. آیا توافق ایران جلوی چنین چیزی را در آینده خواهد گرفت؟ این موضوع به این مسئله بستگی دارد که چطور سعودی ها تهدیدی را از سوی ایران حس کنند.

اعتماد – این روزنامه در گفت و گو با غلامرضا تاجگردون نوشت: من فکر می کنم اگر به یک جایی برسیم که مقدر بین انتخاب یکی از این دو نفر باشیم، فضای مجلس آینده آنقدر اصلاح طلب نخواهد داشت که بتوانیم آقای عارف را در قامت رییس ببینیم. منظور من اصلاح طلب خالص است. یعنی کسی که پایبندی به این جریان در هر شرایطی داشته باشد. من حدس می زنم که مجلس آینده مجلسی قطعا معتدل است .

اعتماد – این روزنامه در گزارشی نوشت: پس از هفت سال از سرگیری پروازهای ایرفرانس به تهران انجام می شود .

ابتکار-این روزنامه با انتخاب عنوان جنگ لایک ها، نوشت: از اولین روزهایی که زمزمه دهمین دوره انتخابات مجلس به گوش می رسید، بسیاری از کاندیداها و سیاستمدارانی که قصد حضور در انتخابات امسال را داشتند تبلیغات رسانه ای را از طریق تریبون های خود همچون اینستاگرام، تلگرام و دیگر شبکه های اجتماعی گسترش دادند.جالب اینجاست بسیاری از کاندیداها و سیاسیون به واسطه همین ابزارها موفق دیده شده اند. موفقیت این اشخاص را می توان از تعداد لایک ها، نظرات و دنبال کنندگان شبکه های اجتماعی مانند اینستاگرام پی برد. بنابراین زمانی که تعداد نظرات و لایک ها بیشتر باشد به معنای آن است که آن پست در صفحه شخص سیاسی مورد نظر در حال دیده شدن است.

آرمان - این روزنامه در مطلبی با عنوان «عنوان بازارگرمی تندروها با پخش شایعات یخ!» نوشت:یکی از خبرگزاری های اصولگرا گفت وگویی را با آیت ا...سیدحسن موسوی تبریزی منتشر و تیتر زد: «احتمال عدم حمایت اصلاح طلبان از روحانی در انتخابات۹۶وجود دارد»! بنابراین تماسی با آیت ا... سیدحسین موسوی تبریزی گرفته شد و او پس از اطلاع از آنچه در این خبرگزاری منتشر شده است؛ گفت: «این حرفها که منتشر شده از کیست؟ من که چنین حرفی به آنها نزدم. چرا باید از الان بگویم که به آقای روحانی رای نمی دهیم! من این حرف را نزدم.

کیهان-عباس عبدی عضو مستعفی حزب منحله مشارکت می‌گوید برخی افراد فرصت‌طلب و عافیت‌طلب خود را در زمره اصلاح‌طلب جا می‌زنند و برای نامزدی انتخابات از سوی اصلاح‌طلبان جا رزرو کرده‌اند.وی با تأکید بر معرفی افراد مقبول به جای سیاسی نوشت: در حوزه‌هایی که تعداد نمایندگان بیشتر است، مثل تهران، تبریز، مشهد، اصفهان، شیراز، اهواز، کرمان و ارومیه باید کوشید تا از افرادی حمایت کرد که به لحاظ عمومی تا حدی شناخته شده هستند، یا سابقه خوبی دارند، حتی اگر سابقه سیاسی به معنای مورد نظر را نداشته باشند.البته اجرای این ایده تا حدی با موانع کنشگرانی مواجه خواهد شد که پیشاپیش یکی از ردیف‌های لیست اصلاح‌طلبان را رزرو کرده‌اند!

با کانال تلگرامی آخرین خبر همراه شوید telegram.me/akharinkhabar


ویدیو مرتبط :
اعتدال و عقلانیت در مطبوعات