سایر


2 دقیقه پیش

جمهوری آذربایجان با گرجستان و ترکیه مانور مشترک نظامی برگزار می کند

ایرنا/ جمهوری آذربایجان روز یکشنبه قبل از آغاز مذاکرات وین با حضور نمایندگان منطقه قره باغ کوهستانی، اعلان کرد که قصد دارد تمرین های نظامی با مشارکت گرجستان و ترکیه برگزار ...
2 دقیقه پیش

ژنرال فراری سوری از رژیم صهیونیستی درخواست کمک کرد

العالم/ ژنرال سابق و فراری ارتش سوریه که به صف مخالفان بشار اسد پیوسته، از رژیم صهیونیستی خواست که در مقابله با رییس جمهوری سوریه، مخالفان مسلح (تروریست ها)را یاری کند!.به ...



وضعیت کلانشهرها هنگام وقوع حوادث مطلوب نیست/ترافیک سنگین با یک نم باران


به گزارش خبرنگار اجتماعی ایرنا، اسماعیل نجار در هفتمین کنگره بین المللی دو سالانه سلامت در حوادث و بلایا اظهار کرد: تهران با یک نم بارانی با ترافیک سنگینی مواجه می شود؛ این در حالی
که اگر حادثه ای رخ دهد برای انجام اموری همچون انتقال مصدومین به مراکز درمانی با مشکل روبرو خواهیم بود.
وی در ادامه با اشاره با احتمال بروز زلزله بزرگی در تهران گفت: در صورت وقوع این حادثه، پل ها تخریب می شود و برخی از ساختمان ها روی مسیرهای ترددی ریزش می کنند که این موضوع سبب بروز مشکلاتی در انتقال مصدومان ایجاد خواهد کرد. آیا در صورت وقوع چنین حوادثی، امکانات و تجهیزات کافی برای مواجهه با آن ها در اختیار داریم.
وی در ادامه اظهار کرد: البته ما همچنان به سمت وضعیت مطلوب پیش می رویم ولی یک موضوع دیگری که باید در نظر داشته باشیم این است که ناامنی روانی ناشی از حوادث نیز کمتر از وقوع حادثه نخواهد بود.
رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با اشاره به حادثه خیز بودن کشورمان گفت: افزایش آگاهی جامعه در مواجهه با بلایا و حوادث ضرورت دارد.
وی یکی از موضوعات مهم در خصوص کاهش خطرپذیری، هنگام وقوع حوادث و بلایا را افزایش سطح آگاهی جامعه ارزیابی کرد و گفت: باید آگاهی افراد به حدی باشد که از حاکمیت، مطالبه ایمنی داشته باشند.
نجار با اشاره به اینکه وقوع بسیاری از حوادث و بلایا در کشورمان منجر به خسارات گسترده مالی و جانی شده است، گفت: بسیاری از کشورهای توسعه یافته با افزایش آگاهی و کاهش خطرپذیری میزان خسارت جانی و مالیشان را کاهش دادند.
وی هر چند میزان آگاهی های جامعه در خصوص مواجهه با بلایا را رو به افزایش عنوان کرد؛ اما در عین حال خاطرنشان کرد که همچنان در وضعیت مطلوب مطلوب قرار نداریم.
نجار با اشاره به اینکه زلزله یکی از حوادث طبیعی در ایران به شمار می آید که گستردگی زیادی دارد، گفت: ساخت و سازها یکی دیگر از مولفه های مهم در کاهش خطرات ناشی از زلزله به شمار می آید.
رئیس سازمان مدیریت بحران کشور توجه به ساخت و سازها در مناطق ایمن را مهم دانست و گفت: نمی توانیم روی گسل ها و مسیل ها ساختمان سازی کنیم و انتظار داشته باشیم، هنگام وقوع حادثه ای مثل زلزله، خساراتی نداشته باشیم.
وی به عنوان نمونه به ساخت بیمارستانی در شهرستان ورزقان اشاره کرد که این بیمارستان تازه تاسیس، هنگام وقوع زلزله کاملا تخریب شد و امکان پذیرش حتی یک بیمار را نیز نداشت.
رئیس سازمان مدیریت بحران، موضوع مهم دیگر را استفاده از مصالح استاندارد ساختمانی عنوان کرد و خاطرنشان کرد: البته بارها شاهد بودیم به دلیل نابخردی، استفاده مطلوبی از مصالح استاندارد نداشته ایم و همان مصالح را به غیراستاندارد تبدیل کردیم.
نجار در ادامه ، مهارت کارگران ساختمانی را نیز امری ضروری دانست و گفت: عدم آگاهی این کارگران نیز زیانبار بوده است که نظام مهندسی کشور متولی این موضوع است.
این مقام مسئول در سازمان مدیریت بحران گفت: شاهد بودیم برخی مهندسان همچون برخی از پزشکان وظیفه اصلی خود را انجام نداده اند.

** نقش بسیج جامعه پزشکی در شناخت دقیق تر مدیریت بحران
محمد رئیس زاده دبیر اجرائی هفتمین کنگره بین المللی سلامت در حوادث و بلایا نیز بر نقش بسیج جامعه پزشکی در شناخت دقیق تر مدیریت بحران تاکید کرد.
رئیس زاده همچنین اظهار کرد که می توان با استفاده از ظرفیت مردمی و جامعه دانشگاهی به کاهش خطرات ناشی از حوادث و بلایا دست یافت.
وی برگزاری کنگره یاد شده را از سال 82 عنوان کرد و اینکه این کنگره به همت سازمان بسیج جامعه پزشکی کشور در راستای پاسخگویی به یک نیاز اساسی اما مغفول و بر زمین مانده برگزار شده است.
رئیس زاده آینده نگری مسوولان و مردم را در شناخت مدیریت بحران موثر ارزیابی کرد و افزود: زمانی که واژه هایی همچون مدیریت بحران و سلامت در حوادث و بلایا، ارزیابی و تحلیل خطر دور از ذهن مسوولان و مردم بود آینده نگری جامعه پزشکی آغاز کار این کنگره ها بوده است .
هفتمین کنگره دو سالانه سلامت در حواث و بلایا امروز (16 دی ) در مرکز همایش های بین المللی بیمارستان میلاد آغاز بکار کرد و تا 18 این ماه با حضور کارشناسانی از کشورهای انگلیس، عراق، نیجر ادامه دارد.
اجتمام(3) ** 3377 ** 9314**9132**1776

انتهای پیام /*


ویدیو مرتبط :
وضعیت حاکم بر دانمارک پس از وقوع حوادث خونین