سایر


2 دقیقه پیش

جمهوری آذربایجان با گرجستان و ترکیه مانور مشترک نظامی برگزار می کند

ایرنا/ جمهوری آذربایجان روز یکشنبه قبل از آغاز مذاکرات وین با حضور نمایندگان منطقه قره باغ کوهستانی، اعلان کرد که قصد دارد تمرین های نظامی با مشارکت گرجستان و ترکیه برگزار ...
2 دقیقه پیش

ژنرال فراری سوری از رژیم صهیونیستی درخواست کمک کرد

العالم/ ژنرال سابق و فراری ارتش سوریه که به صف مخالفان بشار اسد پیوسته، از رژیم صهیونیستی خواست که در مقابله با رییس جمهوری سوریه، مخالفان مسلح (تروریست ها)را یاری کند!.به ...



درخواست سئول برای بازگشت دوباره کره شمالی به میز مذاکرات


به گزارش ایرنا، این درخواست امروز - جمعه - از سوی وزارت وحدت کره جنوبی مطرح شد که اصلی ترین نهاد رسیدگی به مسائل مرتبط با دو کره است.
کره جنوبی در حالی بر برگزاری جلسه با مقام های کره شمالی تاکید می ورزد که پیونگ یانگ پیشتر گفته است کره ای ها صداقت کافی در مورد روابط دو کشور ندارند و به همین سبب دیدارهایی از این دست تاکنون میسر نشده است.
همزمان وزارت وحدت کره جنوبی خاطرنشان کرده است که اگر قرار است تنش ها کاهش یابد و دو کشور بتوانند مشکلاتشان را حل کنند کره شمالی باید به انجام مذاکرات رضایت دهد.
این وزارتخانه می افزاید که از سه ماه پیش که طرفین توافقنامه کاهش تنش ها را امضا کردند تاکنون موفق به برگزاری دیدار های بلندپایه و برگزاری نشست های کاری نشده اند و این برای روند وحدت دو کره مطلوب نیست.
کره جنوبی تاکید کرده است که اگر کره شمالی واقعا می خواهد روابط دو همسایه شمالی و جنوبی بهبود یابد و طرفین تنش ها را برطرف کنند، باید حاضر به پذیرش بازگشت به پشت میز مذاکرات باشد.
خبرگزاری یونهاپ کره جنوبی گزارش کرده است که «پارک گئون هی» رییس جمهور این کشور آماده است تا با «کیم جونگ اون» رهبر کره شمالی دیدار و گفت و گو کند.
با این وصف رییس جمهور کره بار دیگر دیدار سران دو کشور را منوط به تلاش های کره شمالی و توقف برنامه تسلیحاتی هسته ای این کشور کرده است.
این شرطی است که کره شمالی تاکنون این موضوع را نپذیرفته و بر عکس خواستار امضای رژیم دائمی صلح برای برطرف کردن مسائل شبه جزیره کره شده است.
از سوی دیگر گزارش ها حاکی است که بحث در باره سفر «بان کی مون» دبیرکل کره ای سازمان ملل به کره شمالی هنوز در جریان است.
سازمان ملل اعلام کرده است که دبیرکل همواره تمایل به بهبود روابط دو کره و سفر به کره شمالی داشته است و اکنون هم مباحثاتی در این زمینه در جریان است.
با این حساب به نظر می رسد که سفر دبیرکل سازمان ملل به کره شمالی به رغم تکذیب این نهاد بین المللی، موضوعی است که هنوز به طور کلی منتفی نشده است.
سفر «بان» به کره شمالی می تواند یکی از گام های مهم برای بهبود روابط دو کره باشد و تنش ها در این منطقه را تا حدود زیادی کاهش دهد.
کره جنوبی، ژاپن، چین، روسیه، آمریکا و سازمان ملل متحد از سال 2003 مذاکراتی را با هدف عاری ساختن شبه جزیره کره از سلاح های هسته ای آغاز کردند اما این مذاکرات پس از آزمایش های هسته ای کره شمالی در سالهای 2006، 2009 و 2013 به حالت تعلیق در آمد.
تلاش برخی کشورها جهت برطرف کردن تنش ها میان پیونگ یانگ با جامعه جهانی و از سرگیری این مذاکرات نیز چند سالی است بدون نتیجه مانده است.
آساق*231*1597

انتهای پیام /*


ویدیو مرتبط :
گزارش مسابقات تنیس روی میز تهران با حضور کره شمالی