سایر


2 دقیقه پیش

جمهوری آذربایجان با گرجستان و ترکیه مانور مشترک نظامی برگزار می کند

ایرنا/ جمهوری آذربایجان روز یکشنبه قبل از آغاز مذاکرات وین با حضور نمایندگان منطقه قره باغ کوهستانی، اعلان کرد که قصد دارد تمرین های نظامی با مشارکت گرجستان و ترکیه برگزار ...
2 دقیقه پیش

ژنرال فراری سوری از رژیم صهیونیستی درخواست کمک کرد

العالم/ ژنرال سابق و فراری ارتش سوریه که به صف مخالفان بشار اسد پیوسته، از رژیم صهیونیستی خواست که در مقابله با رییس جمهوری سوریه، مخالفان مسلح (تروریست ها)را یاری کند!.به ...



واکنش سازمان حمایت به افزایش بهای برنج: قیمت‌های بازار توسط واسطه‌گران مدیریت می‌شود


واکنش سازمان حمایت به افزایش بهای برنج: قیمت‌های بازار توسط واسطه‌گران مدیریت می‌شودفارس/ سازمان حمایت در واکنش به افزایش قیمت برنج و کالای اساسی گفت: قیمت‌ها توسط بازار گردانان و واسطه گران از چرخه تولید تا مصرف مدیریت می‌شود و در عین حال سیاستگذاری و تنظیم بازار محصولات کشاورزی بر عهده وزارت جهاد است.

هفته گذشته خبرگزاری فارس از وضعیت قیمت‌های کالای اساسی به ویژه برنج و حبوبات گزارشی را منتشر کرد که بازتاب گسترده ای در رسانه ها و جامعه داشت سازمان حمایت از حقوق مصرف کننده در واکنش به این گزارش توضیحی را ارسال کرده است.

احتراما بازگشت به گزارش قرار گرفته بر روی خروجی آن رسانه وزین در تاریخ 22/1/1395 با کد خبر 139501220007001 با عنوان « گزارش میدانی فارس از بازار رها شده کالاهای اساسی » بدین وسیله توضیحات آقای علی رستمی مدیرکل نظارت بر محصولات کشاورزی و مواد غذایی سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان جهت تنویر افکار عمومی ارسال می‌شود.

مدیرکل نظارت بر محصولات کشاورزی و مواد غذایی سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان گفت: براساس بررسی های انجام شده در سطح کشور، میانگین قیمت دو کیلوگرم برنج داخلی در فروردین ماه سال جاری 91077 ریال بوده است که در شهر تهران هر کیلوگرم 97857 ریال گزارش شده است. واقعیت آن است که به دلیل وجود شبکه توزیع و بازاررسانی سنتی، محصولات کشاورزی به‌ویژه برنج و از طرفی مشکلات نقدینگی کشاورزان، زمینه برای حضور و فعالیت دلالان و سلف خران که از قدرت نقدینگی برخوردار هستند فراهم است.

علی رستمی افزود: در واقع روند قیمت‌های بازار توسط مجموعه بازار گردانان و واسطه گران از چرخه تولید تا مصرف مدیریت می‌شود. از آنجایی که براساس قانون تمرکز وظایف و اختیارات مربوط به بخش کشاورزی در وزارت جهاد و کشاورزی مسئولیت برنامه ریزی، سیاست گذاری و تنظیم بازار محصولات کشاورزی بر عهده وزارت جهادکشاورزی است، لذا وزارت مذکور باید از طریق سازمان‌ها و تشکیلات مربوطه و فعال کردن تشکل‌‌ها و انجمن های ذیربط نسبت به ساماندهی چرخه تولید تا عرضه در سطح خرده‌فروشی اقدام نماید.

وی افزود: بدیهی است سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان و اتاق اصناف ایران براساس تکالیف قانونی و دستورالعمل های مربوطه با متخلفان برخورد و متناسب با آن اقدامات تعزیری صورت خواهد گرفت.

با کانال تلگرامی «آخرین خبر» همراه شوید

منبع: فارس


ویدیو مرتبط :
آنالیز جدید سازمان حمایت؛ افزایش 38 درصدی قیمت خودرو