سایر


2 دقیقه پیش

جمهوری آذربایجان با گرجستان و ترکیه مانور مشترک نظامی برگزار می کند

ایرنا/ جمهوری آذربایجان روز یکشنبه قبل از آغاز مذاکرات وین با حضور نمایندگان منطقه قره باغ کوهستانی، اعلان کرد که قصد دارد تمرین های نظامی با مشارکت گرجستان و ترکیه برگزار ...
2 دقیقه پیش

ژنرال فراری سوری از رژیم صهیونیستی درخواست کمک کرد

العالم/ ژنرال سابق و فراری ارتش سوریه که به صف مخالفان بشار اسد پیوسته، از رژیم صهیونیستی خواست که در مقابله با رییس جمهوری سوریه، مخالفان مسلح (تروریست ها)را یاری کند!.به ...



یامین‌پور: آمریکا به جای تحریم انتخابات سیاسی هدایت آرا به سمت جریان نفوذی را در پیش می‌گیرد


یامین‌پور: آمریکا به جای تحریم انتخابات سیاسی هدایت آرا به سمت جریان نفوذی را در پیش می‌گیرد

فارس/ عضو جبهه فرهنگی انقلاب گفت: آمریکا به جای تحریم انتخابات سیاسی هدایت آرا به سمت جریان نفوذی را در پیش می‌گیرد.
خبرگزاری فارس: آمریکا به جای تحریم انتخابات سیاسی هدایت آرا به سمت جریان نفوذی را در پیش می‌گیرد

به گزارش خبرگزاری فارس از قم، وحید یامین‌پور شامگاه شنبه در جمع طلاب بسیجی مدرسه علمیه معصومیه قم با بیان اینکه نمونه نفوذ مربوط به روابط انگلیسی‌ها با خانواده ابراهیم خان کلانتر در اوایل دوران قاجار است اظهار کرد: انگلیسی‌ها به جای مواجهه مستقیم با ایران از روش حمایت از چهره‌های متمایل به خود در ایران استفاده می‌کردند.

عضو جبهه فرهنگی انقلاب گفت: آنها توانستند میرزا ابوالحسن خان ایلچی را پس از سال‌ها آموزش در انگلیس به بالاترین سطح سیاست خارجی در ایران برسانند و نتیجه کار او دو قرارداد ترکمانچای و گلستان و انبوهی از امتیازات براى انگلیسی‌ها بود.

وی بیان کرد: بعد از جنگ جهانی دوم دکترین دولت امریکا بر توسعه نفوذ و هژمونی آمریکایی در دنیا متمرکز شد. یکی از برنامه‌هایی که این راهبرد را محقق می‌کرد دعوت از دانشگاهیان و روزنامه نگاران جوان به اروپا و امریکا برای توسعه روابط فرهنگی و سیاسی با آنها بود.

یامین‌پور گفت: این اقدام استراتژیک به برنامه تبادلات فرهنگی Fullbright معروف است. استراتژی این بود که فارغ‌التحصیلان این برنامه با ارزش‌های آمریکایی آشنا شوند و به آنها گرایش پیدا کنند؛ فارغ‌التحصیلان به طور ناخودآگاهی متمایل به خواسته‌ها و آرمان‌های مدرن غربی خواهند شد.

وی اضافه کرد: اکنون بسیاری از سیاستمداران با نفوذ در جهان سوم، انگلیسی را به خوبی حرف می‌زنند و خاطرات خوشی از دوران تحصیلشان در آمریکا و اروپا دارند. آنها حتی تلاش می‌کنند ظاهرشان هم مطلوب و متناسب با پروتکل‌های تشریفات آمریکایی باشد و حتی نگرانند که مبادا طوری رفتار کنند که دیگر در کنفرانس‌های بین المللی دعوت نشوند.

عضو جبهه فرهنگی انقلاب بیان کرد: آمریکا معتقد است تعامل با این دست کارگزاران بسیار ساده‌تر و مفیدتر است بنابراین براى به قدرت رسیدن آنها تلاش کرده و حتی هزینه می‌کند.

وی در خاتمه با اشاره به اینکه پس از شکست فتنه 88، آمریکایی‌ها بر راهبرد دموکراسی هدایت شده متمرکز شده‌اند بیان کرد: از این پس به جای تلاش براى تحریم انتخابات از طرف آمریکا شاهد تلاش او در مسیر هدایت آراء به سمت جریان نفوذی خواهیم بود.


ویدیو مرتبط :
بررسی تحریم‌های جدید مجلس نمایندگان آمریکا با کارشناس مسایل سیاسی