سایر


2 دقیقه پیش

جمهوری آذربایجان با گرجستان و ترکیه مانور مشترک نظامی برگزار می کند

ایرنا/ جمهوری آذربایجان روز یکشنبه قبل از آغاز مذاکرات وین با حضور نمایندگان منطقه قره باغ کوهستانی، اعلان کرد که قصد دارد تمرین های نظامی با مشارکت گرجستان و ترکیه برگزار ...
2 دقیقه پیش

ژنرال فراری سوری از رژیم صهیونیستی درخواست کمک کرد

العالم/ ژنرال سابق و فراری ارتش سوریه که به صف مخالفان بشار اسد پیوسته، از رژیم صهیونیستی خواست که در مقابله با رییس جمهوری سوریه، مخالفان مسلح (تروریست ها)را یاری کند!.به ...



سریع‌ترین راه‌های انتقال فایل میان رایانه‌ شخصی و افزاره‌های همراه


سریع‌ترین راه‌های انتقال فایل میان رایانه‌ شخصی و افزاره‌های همراه

زمانی بود که برای انتقال فایل‌ها میان رایانه‌ها مجبور بودیم آنها را بین چند نرم‌دیسک سرشکن کنیم یا کار پردردسر استفاده از لوح‌های فشرده را تحمل کنیم. خوشبختانه از این روش‌های قدیمی رهایی یافته‌ایم.

آی سی تی نیوز/ زمانی بود که برای انتقال فایل‌ها میان رایانه‌ها مجبور بودیم آنها را بین چند نرم‌دیسک سرشکن کنیم یا کار پردردسر استفاده از لوح‌های فشرده را تحمل کنیم. خوشبختانه از این روش‌های قدیمی رهایی یافته‌ایم.

واقعیت این است که انتقال فایل هیچ‌گاه به سرعت امروز نبوده است، اما هنوز به نظر بسیاری از ما سرعت انتقال فایل خیلی کند است و به اندازه‌ عمری به درازا می‌کشد. یافتن راه سریع و آسان انتقال داده‌ها میان افزاره‌ها هنوز هم دشوار است.

انتقال میان ویندوز و ویندوز
بهترین روش برای انتقال داده در حالت ویندوز به ویندوز بستگی دارد به اینکه بسامد انتقال چگونه باشد. اگر می‌خواهیم یک فایل را انتقال دهیم و دیگر کاری نداشته باشیم، بهتر است از بلوتوث، وای‌فای دایرکت و امثال آن استفاده کنیم.


اگر بخواهیم از بلوتوث استفاده کنیم، باید رایانه‌های تحت ویندوز ارسال‌کننده و دریافت‌کننده با بلوتوث سازگار باشند. عملکرد وای‌فای دایرکت هم شبیه بلوتوث است و فقط ارسال و دریافت در بستر وای‌فای صورت می‌گیرد.


ولی اگر بخواهیم مقدار زیادی فایل را در گستره‌ زمانی طولانی ارسال کنیم، یعنی این کار جزو گردش کار عادی‌مان باشد، بهتر است پوشه‌ای اشتراکی در شبکه ایجاد کنیم تا سایر رایانه‌ها هر وقت که نیاز باشد به آن دسترسی داشته باشند.

انتقال میان‌ ویندوز و غیرویندوز
این روزها عجیب نیست که در خانه‌ای رایانه‌های تحت ویندوز، مکینتاش یا لینوکس وجود داشته باشد. این سامانه‌ها اغلب اوقات از هم جدا هستند، اما مواردی پیش می‌آید که باید داده‌هایی را میان آنها انتقال داد.


مانع اصلی این است که هر سامانه روش منحصر به‌فرد خود را برای ذخیره‌سازی داده‌ها در قالب فایل دارند که سامانه‌ فایلی نام دارد. برای مثال، در ویندوز ان‌تی‌اف‌اس، در مکینتاش اچ‌اف‌اس‌پلاس و در لینوکس ای‌ایکس‌تی رایج‌ترین سامانه‌ فایل هستند. تبدیل میان سامانه‌های فایل نیز همیشه آسان نیست.


اما انتقال ویندوز به مکینتاش آسان است. اگر کاربر تغییر لازم در تنظیمات سامانه را انجام دهد، سامانه‌ نوع اسنو لئوپارد (OS X 10.6) مکینتاش قادر است در قالب ان‌تی‌اف‌اس بنویسد و بخواند، یعنی می‌توان پوشه‌ای میان مکینتاش و ویندوز به‌اشتراک گذاشت و به انتقال فایل‌ها اقدام کرد.


در مورد انتقال میان ویندوز و لینوکس هم همین کار را می‌توان کرد، فقط کار اندکی مفصل‌تر است. هر سامانه می‌تواند پوشه‌ای برای دسترسی سامانه‌ دیگر ایجاد کند، اما باید برای دسترسی به پوشه‌های ویندوز از لینوکس cifs-utils و برای دسترسی به پوشه‌های لینوکس از ویندوز samba را نصب کرد.

انتقال میان ویندوز و iOS
اغلب انتقال فایل میان ویندوز و iOS، انتقال موسیقی است که می‌توان کار را انجام داد و برای همزمان‌سازی از iTunes استفاده کرد. اماiTunes وقتی در ویندوز به کار رود خیلی مشکل‌ساز می‌شود. اما راه بهتری هم وجود دارد. برنامه‌ای به نامFileApp هم برای آیفون و آی‌پد وجود دارد که نقش مدیر فایل را در افزاره‌های همراه ایفا می‌کند.
با این برنامه می‌توان هر فایل مقیم در افزاره را باز کرد که قالب‌های PDF‌، DOC ، XLS و PPT را هم شامل می‌شود.
اما قـابلیت جالب برنامـه‌ FileAppاشتراک‌گذاری فایل‌ها از طریق وای‌‌فای است، یعنی افزاره‌ همراه را به خدمات‌دهنده‌ اف‌تی‌پی تبدیل می‌کند و اجازه می‌دهد هر رایانه‌ای به آن وصل شود (با استفاده از کارخواه اف‌تی‌پی) و مستقیما فایل‌ها را بارگذاری کند.

انتقال میان ویندوز و اندروید
اندروید هم دارای چند برنامه شبیه FileApp است که هر افزاره‌ای اندرویدی را به خدمات‌دهنده‌ اف‌تی‌پی تبدیل می‌کنند. وقتی این خدمات‌دهنده فعال باشد، هر رایانه‌ای می‌تواند به آن وصل شود و فایل‌هایی را که می‌خواهد بارگذاری کند. مانند برنامه‌ خدمات‌دهنده‌ مای‌ اف‌تی‌پی که خیلی بزرگ نیست، ولی به‌راحتی می‌توان با آن انتقال فایل را انجام داد.


اگر ترجیح می‌دهیم فایل‌ها را تک به تک بفرستیم و نمی‌خواهیم افزاره‌مان به خدمات‌دهنده فایل تبدیل شود، می‌توانیم به سراغ «پوش‌بولت» یا «ایردروید» برویم که هر دو با زدن دکمه‌ای فایل‌ها را در بستر شبکه به هر رایانه متصلی ارسال می‌کنند.


البته همیشه می‌توان افزاره اندروید را مستقیما با کابل USB به رایانه وصل کرد که سرراست‌ترین کار است.

روش‌های انتقال چند بن‌سازه‌ای

افزون بر تمام شیوه‌های فوق، چند روش و خدمات دیگر هم وجود دارد که می‌توان از آنها بهره گرفت و مستقل از افزاره‌ای هستند که می‌خواهیم به آن پل بزنیم. دراپ‌باکس یکی از گزینه‌های بدیهی در این حوزه است که روی آیفون، آی‌پد، ویندوز فون، اندروید، پی‌سی، ویندوز تبلت، بلک‌بری، کیندل‌فایر و وب قابل نصب است. عیب استفاده از دراپ‌باکس یا هر برنامه‌ ذخیره‌سازی ابرواره‌ای این است که فایل‌ها باید از واسطه‌ای گذر کنند که ذاتا امنیت و حریم شخصی را به خطر می‌اندازند.

گزینه‌ دیگر، انتقال از طریق رایانامه با استفاده از خدمات انتقال فایل مانند فایل‌میل است که رایگان است، به ثبت‌نام نیاز ندارد و فایل‌هایی تا 30 گیگابایت را پوشش می‌دهد.
اما بهترین گزینه، استفاده از برنامه‌های انتقال مستقیم چند بن‌سازه‌ای مانند فیم (Feem) است که روی ویندوز، مکینتاش، لینوکس، اندروید، iOS ، ویندوزفون، ویندوز تبلت و بلک‌بری قابل نصب است. کافی است فیم در سامانه‌های دو سوی انتقال نصب شود تا بتوان انتقال مستقیم را انجام داد. انتقال به‌صورت بی‌سیم از طریق وای‌فای انجام می‌شود، یعنی سریع، نامحدود و بدون اتکا‌ به خدمات واسطه است. بزرگ‌ترین عیب این برنامه آن است که تبلیغات دارد و نسخه‌ بدون تبلیغات آن رایگان نیست.

با کانال تلگرامی آخرین خبر همراه شوید telegram.me/akharinkhabar


ویدیو مرتبط :
آموزش انتقال هر نوع فایل از رایانه به آیفون یا آیپد