علمی


2 دقیقه پیش

رزرو بلیط هواپیما مشهد

سفر به مشهد از آن دست سفرهایی‌ست که قرن‌ها از عمر محبوبیت‌اش می‌گذرد و زائران امام هشتم شیعیان، خود را به وسیله‌های مختلف به این شهر می‌رساندند. خوشبختانه ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...



معرفی سه ایده برتر دومین ایده بازار مهندسی پزشکی


به گزارش ایرنا، مرحله نهایی انتخاب ایده های برتر دومین ایده بازار مهندسی پزشکی، شنبه شب 28 آذرماه با رقابت صاحبان پنج ایده به صورت ارائه شفاهی و رای گیری حاضران و هیات داوران در محل دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد.
در این فرآیند، ایده 'تعادل ارگونومیک' متعلق به سعید میرزایی تبار موفق به کسب رتبه اول شد.
این ایده پرداز جوان درباره کاربرد ایده خود به خبرنگار علمی ایرنا گفت: دستگاه تعادل ارگونومیک، دستگاهی مکانیکی برای افزایش تعادل همراه با افزایش قدرت عضلات اندام تحتانی است.
میرزایی تبار با بیان اینکه ایده وی هنوز در آغاز کار است، ادامه داد: این دستگاه به افرادی که مشکل ناتوانی در اندام تحتانی دارند کمک می کند تا تعادل خود را حفظ کنند و درعین حال، عضلات آنها تقویت شود.
وی خاطرنشان کرد: سالمندان هم که به دلیل افزایش سن قادر به انجام ورزش های سنگین نیستند می توانند به عنوان یک وسیله ورزشی از این دستگاه استفاده کنند و به راحتی وضعیت تعادل و قدرت عضلات خود را تقویت کنند.

**'پرتو زای کلسیم D3' ایده دوم ایده بازار مهندسی پزشکی
'پرتو زای کلسیم D3' که ایده مشترک چهار دانشجوی مقطع کارشناسی به نامهای مریم السادات ساداتی، مظهر فتحی، ندا فتحی امین و پویا یزدان پناه است، رتبه دوم رقابتهای دومین ایده بازار مهندسی پزشکی را به خود اختصاص داد.
مظهر فتحی دانشجوی کارشناسی رشته پرتو پزشکی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، هدف نهایی این ایده را تامین ویتامین یا رفع پوکی استخوان با استفاده از شبیه سازی نور خورشید عنوان کرد.
وی تصریح کرد: البته کار ما هنوز عملی نشده و در مرحله ایده است و باید ابتدا ثبت اختراع شود.

**توسعه بافتهای بدن با استفاده از پرینت سه بعدی؛ رتبه سوم ایده بازار مهندسی پزشکی
رتبه سوم رقابتهای دومین ایده بازار مهندسی پزشکی به ایده 'توسعه بافت ها و ارگان های بدن به صورت اختصاصی برای هر بیمار با استفاده از چاپگر سه بعدی' اختصاص یافت که ایده مشترک الکساندر سیفعلیان و عاطفه سلوک اعضای هیات علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر است.
عاطفه سلوک درباره این ایده توضیح داد: هدف نهایی ایده ما این است که با استفاده از تکنولوژی پرینت سه بعدی و
با درنظر گرفتن آناتومی بدن افراد، بافت ها یا اعضای مورد نیاز بدن برای فرد طراحی و تولید شود.
وی رگ زایی و عصب زایی را دو چالش اصلی بیو پرینتینگ ذکر کرد و گفت: با توجه به اینکه مواد مورد استفاده در این فرآیند، کاملا پلیمری هستند باید از مواد زیست سازگار با بافتهای بدن انسان استفاده کنیم که برای آن هم یک ماده مناسب شناسایی کرده ایم.
به گفته سلوک، استفاده از این فناوری به ویژه در مواردی که اهداکننده عضو وجود ندارد بسیار کاربردی خواهد بود و هم برای بافتهای بیرونی مانند غضروف و پوست و هم برای بافتهای درونی مانند نای، مری و بقیه اعضا قابلیت اجرا خواهد داشت.
دومین دوره ایده بازار تخصصی مهندسی پزشکی با رویکرد اختراعات و ابداعات منجر به بهبود زندگی سالمندان تدارک یافته بود و 68 ایده به دبیرخانه رویداد ارائه شد که 5 ایده به مرحله پایانی رقابتها راه یافتند.
علمی**1055**1440

انتهای پیام /*


ویدیو مرتبط :
ایده بازار مهندسی پزشکی در شبکه آموزش