سایر


2 دقیقه پیش

جمهوری آذربایجان با گرجستان و ترکیه مانور مشترک نظامی برگزار می کند

ایرنا/ جمهوری آذربایجان روز یکشنبه قبل از آغاز مذاکرات وین با حضور نمایندگان منطقه قره باغ کوهستانی، اعلان کرد که قصد دارد تمرین های نظامی با مشارکت گرجستان و ترکیه برگزار ...
2 دقیقه پیش

ژنرال فراری سوری از رژیم صهیونیستی درخواست کمک کرد

العالم/ ژنرال سابق و فراری ارتش سوریه که به صف مخالفان بشار اسد پیوسته، از رژیم صهیونیستی خواست که در مقابله با رییس جمهوری سوریه، مخالفان مسلح (تروریست ها)را یاری کند!.به ...



هنوز زود است که پاکستان برای واردات گاز از ایران تصمیم بگیرد


به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در اسلام‌آباد، «جاناتان ایلکایند» نماینده ویژه آمریکا که به پاکستان سفر کرده اظهار داشت: هنوز برای تصمیم‌گیری جهت واردات گاز از ایران زود است.

وی افزود: بازار بین‌المللی برای خرید گاز به قیمت مناسب در بهترین موقعیت قرار دارد و به زودی پاکستان می‌تواند برای جبران کمبود انرژی خود با کشورهای صادر کننده گاز به توافق برسد.

به گزارش داون،‌ ایلکایند گفت: پاکستان دارای ذخایر انرژی زیادی‌ می‌باشد که هنوز مورد بهره‌برداری قرار نگرفته است.

وی افزود: دریافت ال ان جی می‌تواند تا حدی مشکلات پاکستان را حل کند اما اسلام‌آباد نباید فقط به استفاده از گاز مایع اکتفا کند.

جاناتان ایلکایند برای امضای توافقنامه در خصوص همکاری آمریکا و پاکستان در زمینه‌های انرژی به پاکستان سفر کرده است.

نخست‌وزیر پاکستان در اکتبر سال گذشته برای همکاری در زمینه انرژی با آمریکا به توافقاتی دست یافت که شامل تلاش مشترک برای تأمین برق و گاز این کشور می‌شود.

نماینده ویژه آمریکا از سرمایه‌گذاری 30 میلیون دلاری کشورش در بخش انرژی پاکستان خبر داد و افزود: متخصصان آمریکایی در تمام زمینه‌های انرژی با این کشور همکاری می‌کنند.

ایران و پاکستان درسال 1995 میلادی توافق نامه‌ای را در مورد احداث یک خط لوله گاز امضا کردند. تا کنون ایران 900 کیلومتر از خط لوله آی پی را در خاک خود احداث کرده و منتظر احداث 700 کیلومتر باقی مانده از این خط لوله در خاک پاکستان است.

پاکستان باید تا دسامبر 2014 میلادی خط لوله را در خاک خود احداث می‌کرد اما به دلیل تهدیدهای آمریکا کار احداث خط لوله را تاکنون آغاز نکرده است.

طبق قرارداد اولیه بین دو کشور در مورد صادرات گاز طبیعی ایران به پاکستان،اگر تا پایان دسامبر این قرار داد عملیاتی نمی‌شد، پاکستان باید 3 درصد از ارزش صادرات گاز را به عنوان جریمه به ایران پرداخت می‌کرد.

انتهای پیام/ح

http://fna.ir/U0QNS3


ویدیو مرتبط :
خودتان تصمیم بگیرد: تنهایی یا شاد بودن