سایر


2 دقیقه پیش

جمهوری آذربایجان با گرجستان و ترکیه مانور مشترک نظامی برگزار می کند

ایرنا/ جمهوری آذربایجان روز یکشنبه قبل از آغاز مذاکرات وین با حضور نمایندگان منطقه قره باغ کوهستانی، اعلان کرد که قصد دارد تمرین های نظامی با مشارکت گرجستان و ترکیه برگزار ...
2 دقیقه پیش

ژنرال فراری سوری از رژیم صهیونیستی درخواست کمک کرد

العالم/ ژنرال سابق و فراری ارتش سوریه که به صف مخالفان بشار اسد پیوسته، از رژیم صهیونیستی خواست که در مقابله با رییس جمهوری سوریه، مخالفان مسلح (تروریست ها)را یاری کند!.به ...



اتصال گوشی به شبکه وای فای با IP ثابت – آموزش تصویری


تاریخ انتشار : 10 اسفند 1394

اتصال گوشی به شبکه وای فای با IP ثابت با حالت DHCP فرق داره . از اونجایی خیلی از کاربران خودشون مودم شون رو تنظیم نمیکنن ، ممکنه د رجریان یه سری چیزا نباشن و موقع اتصال به شبکه وای فای به درد سر بیوفتن . به همین دلیل در این پست کوتاه میخوام خدمت تون توضیح بدم که چطور میشه به یه شبکه Static متصل شد . حتما این پست کوتاه رو بخونید چون قطعا یه جایی به درد تون میخوره .

تفاوت حالت DHCP با حالت Static چیه ؟ تفاوت DHCP با Static

تفاوت DHCP با Static

همونطور که می دونید در یک شبکه کامپیوتری هر دستگاهی ( مثه گوشی ، تبلت ، لپ تاپ و … ) یک شناسه منحصر دارن که به این شناسه میگن IP . اون دستگاه در شبکه با IP شناسایی میشه . یکی از وظایف روتر ( برای کاربران خانگی مودم ) اینه که به هر دستگاه یه IP بده . به زبون خیلی ساده تر ، روتر اینه که واسه هر دستگاه یه اسم میذاره ( همون IP ) تا بتونه بعدا راحت تر پیداشون کنه و عملیات ارسال و دریافت و تحویل داده ها به صورت دقیق و بدون خطا انجام بشه . نکته مهم اینه که به طور کلی برای اختصاص IP به دستگاه های داخل یک شبکه 2 تا روش کلی وجود داره :

روش اول – حالت داینمیک یا DHCP

در روش DHCP آی پی  ها به صورت داینمیک ( پویا ) به هر دستگاه اختصاص داده میشه یعنی خود روتر با توجه به شرایط به هر دستگاه یه IP اختصاص میده . روش کار به این صورته که هر دستگاهی که زودتر وارد شبکه بشه کوچیکترین IP رو می گیره . برای مثال اولین دستگاه میشه 192.168.1.2 دستگاه بعدی میشه 192.168.1.3 و… . در این روش  هر بار که مودم خاموش و روشن بشه و یا یه دستگاه خاموش و روشن بشه IP اون دستگاه عوض میشه !

روش دوم – حالت ایستا یا Static

در روش Static با ایستا ، IP هر دستگاه از قبل مشخص میشه . یعنی IP دستگاه برای همیشه ثابت میمونه . باری مثال اگر یه شبکه داشته باشیم که مثلا 10 تا کاربر داشته باشه و مثلا سیستم 4 و 6 خاموش باشن ، دیگه IP 4 و 6 به هیچکدوم از دستگاه های دیگه اختصاص داده نمیشه چون هر IP واسه خودش صاحب داره ! حالت Static IP چنتا مزیت داره که بعدا خدمت تون توضیح میدم اما در حد تیتر بگم استفاده از آی پی ثابت در کافی نت ها ، شرکت ها ضروریه ! اما تو خونه نیازی نیست که حتما از IP ثابت استفاده کنید چون معمولا دستگاه های تو یه خونه به صورت مستقل کار میکنن و با هم تبادل اطلاعات ندارن .

روش اتصال گوشی به شبکه وای فای با IP ثابت

روش اتصال به شبکه DHCP خیلی راحته ، کافیه وای فای گوشی تون رو روشن کنید و بعد شبکه وای فای مورد نظر تون رو انتخاب کنید و آخرشم رمز رو وارد کنید و تمام ! اما در اگر مودم روی حالت static IP تنظیم شده باشه قضیه یکم فرق داره ! برای اتصال گوشی اندرویدی به شبکه وای فای با آی پی ثابت مراحل زیر رو انجاام بدین :

■ از قسمت بالای صفحه روی آیکن WiFi کلیک کنید تا وای فای گوشی تون روشن بشه .

■ حالا از بین لیستی که نمایش داده شده شبکه وای فای مورد نظر تون رو انتخاب کنید .

■ در کادر متنی Enter password رمز وای فای رو وارد کنید .

■ حالا گزینه Show advanced options رو تیک بزنید تا همه گزینه های مربوط به وای فای نمایش داده بشن .

اتصال گوشی به شبکه وای فای با IP ثابت در اندروید - مرحله 1

اتصال گوشی به شبکه وای فای با IP ثابت در اندروید – مرحله 1

■ از منیوی کشویی IP settings گزینه DHCP رو به Static تغییر بدین .

■ در کادر متنی IP address باید یه IP دلخواه برای دستگاه تون ( گوشی تون ) وارد کنید مثلا 192.168.1.3 توجه داشته باشید که محدوده IP در هر شبکه ای ممکنه فرق داشته باشه ! اما به طور پیش فرض معمولا محدوده IP مودم های خونگی از 192.168.1.1 شروع میشه . شما باید فقط رقم آخر ( از نقطه سوم ) رو تغییر بدین ! اگر بقیه اعداد رو تغییر بدین نمی تونید به شبکه وصل بشید . بحث IP مفصله بعدا به صورت کامل بهتون توضیح میدم .

■ در کادر متنی Gateway باید آدرس IP مودم تون رو وارد کنید . IP پیش فرض اغلب مودم ها اینه 192.168.1.1 اما بعضی از مودم ها IP پیش فرض شون فرق می کنه و بعضی از کاربران هم خودشون به صورت دستی IP مودم رو تغییر میدن .

اتصال گوشی به شبکه وای فای با IP ثابت در اندروید - مرحله 2

اتصال گوشی به شبکه وای فای با IP ثابت در اندروید – مرحله 2

■ دیگه به بقیه گزینه ها کاری نداشته باشید و در آخر روی گزینه Connect کلیک کنید .

اتصال گوشی به شبکه وای فای با IP ثابت در اندروید - مرحله 3

اتصال گوشی به شبکه وای فای با IP ثابت در اندروید – مرحله 3

این مطلب توسط وب سایت علم فردا تهیه شده ! دوستان عزیز ، متاسفانه اخیرا سایت های زیادی بدون اجازه ما مطالب علم فردا رو کپی میکنن و به نام خودشون میزنن . خواهش میکنیم برای حمایت از علم فردا حتما به هر کسی که می تونید اطلاع رسانی کنید که منبع اصلی این مطالب وب سایت علم فردا ست ! آترامارت - فروش ویژه لپ تاپ ارزان دیجیک ، فروش انواع کابل و تبدیل لطفا این مطلب رو با دوستان تون هم به اشتراک بذارید ! ابراهیم درویشابراهیم درویش ابراهیم درویش هستم متولد مرداد سال 65. برنامه نویس وب ، علاقمند به برنامه نویسی اندروید و نرم افزار های رایگان و Open Source . در وقت آزادم درباره متد های بازاریابی و تبلیغات وب مطالعه می کنم . مسلط به انگلیسی و آشنا به زبان Español . توصیه میکنم حتما مطالب زیر رو هم بخونید نوشتن مطالب آموزشی به زبان ساده و قابل فهم برای همه ، کار بسیار سختیه . از طرفی ، نگهداری یک وب سایت آموزشی خرج داره ! اگر براتون امکان داره لطفا با پرداخت مبلغ کمی در هزینه های سایت سهیم باشید تا ما هم بتونیم با خیال راحت براتون بنویسیم و به سوال ها تون پاسخ بدیم . ♥ حمایت مالی از علم فردا


ویدیو مرتبط :
آموزش اتصال وای فای گوشی و کامپیوتر