علمی


2 دقیقه پیش

رزرو بلیط هواپیما مشهد

سفر به مشهد از آن دست سفرهایی‌ست که قرن‌ها از عمر محبوبیت‌اش می‌گذرد و زائران امام هشتم شیعیان، خود را به وسیله‌های مختلف به این شهر می‌رساندند. خوشبختانه ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...



پلیس فتا در تلگرام فعالیت ندارد/مراقب صفحات جعلی باشید


به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ علیرضا آذردرخش با اشاره به افزایش تعداد صفحات جعلی با نشان پلیس فتا در شبکه‌های اجتماعی گفت: اخیراً در شبکه اجتماعی تلگرام نیز یک صفحه تحت عنوان پلیس فتا ایجاد شده است که ارتباطی با پلیس فتا ندارد.

وی به کاربران شبکه اجتماعی تلگرام هشدار داد: که در دام گردانندگان این صفحه نیفتند و برای دسترسی به هشدارها و اطلاعات لازم در خصوص پلیس فتا حتما به سایت پلیس فتا به آدرس http://www.cyberpolice.ir مراجعه کنند.

آذردرخش ادامه داد: سایت‌های مرتبط با پلیس فتا در سمت چپ منو بار سایت پلیس قرار دارد و کاربران با کلیک بر روی آنها به سایت‌های دیگر پلیس فتا دسترسی پیدا می کنند.

سرپرست اداره پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتا ناجا با بیان اینکه متاسفانه شاهد هستیم که برخی از این شبکه های اجتماعی از آرم، تصاویر، عنوان و سمت شاغلین در پلیس فتا سوءاستفاده می کنند، گفت: این سوء استفاده برای این است تا گردانندگان این صفحات خود را برای دیگر کاربران صفحه ای رسمی معرفی کنندو از این طریق بتوانند سوء استفاده کنند.

سرهنگ آذردرخش با بیان اینکه کاربران شبکه های اجتماعی تلفن همراه مراقب باشند و به هیچ عنوان تحت تاثیر این صفحات قرار نگیرند، افزود: پلیس فتا به کاربرانی که اقدام به راه اندازی صفحه در شبکه های اجتماعی تلفن همراه و دیگر شبکه های اجتماعی می کنند هشدار می دهد که این کار جرم است و برابر قانون با مجرمان برخورد می شود.

سرپرست اداره پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتا در توصیه به کاربرانی که از نام پلیس فتا سوء استفاده می کنند، گفت: برابر ماده ۵۵۵ مجازات اسلامی بخش تعزیرات، هر کس بدون سمت رسمی یا اذن از طرف دولت خود را در مشاغل دولتی اعم از کشور یا لشگری و انتظامی که از نظر قانون مربوط به او نبوده است دخالت دهد یا معرفی نماید به حبس از شش ماه تا دو سال محکوم خواهد شد و چنانچه برای دخالت یا معرفی خود در مشاغل مزبور، سندی جعل کرده باشد، مجازات جعل را نیز خواهد داشت.

سرهنگ آذردرخش با بیان اینکه برخی کاربران به خاطر جهل به قانون از نام و نشان پلیس فتا سوء استفاده می کنند، اعلام کرد: جهل به قانون رافع مسئولیت نیست و از این کاربران خواست تا در اسرع وقت نسبت به حذف این صفحات از شبکه های اجتماعی موبایلی اقدام نمایند. در غیر این صورت و ادامه فعالیت آنها در این صفحات، با توجه به مجرمانه بودن فعالیت این کاربران، از سوی پلیس فتا شناسایی شده و به محاکم قضایی معرفی می شوند.

سرپرست اداره پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتا همچنین در توصیه به کاربران فضای مجازی گفت: تنها مرجع ارتباطی پلیس با کاربران این فضا و کاربران با این پلیس، سایت پلیس فتا به آدرس http://www.cyberpolice.ir است. لذا کاربران به هیچ عنوان فریب دیگر سایت ها و صفحات موجود در شبکه های اجتماعی تلفن همراه را نخورده و نسبت به پیام های این صفحات بی توجه باشند.

این مقام مسوول افزود : این صفحات از سوی مجرمان سایبری برای سوء استفاده از نام و نشان پلیس فتا ایجاد می شود، لذا کاربران به هیچ عنوان فریب این سایت ها و صفحات را نخورند و به آنها اعتماد نکنند.

وی به كاربرانی كه از نام و عنوان پلیس فتا سوء استفاده می كند، هشدار داد: از انتشار شایعات در فضای سایبر خودداری كنند چرا كه در صورت تكرار و گزارش هموطنان، پلیس فتا پس از شناسایی این كاربران، آنها را به اتهام سوء استفاده كنندگان از نام و عنوان این پلیس و تشویش اذهان عمومی به محاكم قضایی معرفی می كند.

سرپرست اداره پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتا در انتها از هموطنان عزیز خواست در صورت مواجه با هر گونه مورد مشکوک آن را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس Cyberpolice.ir بخش مرکز فوریت های سایبری، لینک ثبت گزارش مردمی با ما در میان بگذارند.


ویدیو مرتبط :
انیمیشن آموزشی پلیس فتا در مورد صفحات جعلی