علمی


2 دقیقه پیش

رزرو بلیط هواپیما مشهد

سفر به مشهد از آن دست سفرهایی‌ست که قرن‌ها از عمر محبوبیت‌اش می‌گذرد و زائران امام هشتم شیعیان، خود را به وسیله‌های مختلف به این شهر می‌رساندند. خوشبختانه ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...



وزیر: تحول در نظام آموزش و پرورش برای تربیت نیروی انسانی ضروری است


علی اصغر فانی روز شنبه در همایش ملی آموزش ابتدایی و بزرگداشت غلامحسین شکوهی پدر تعلیم و تربیت نوین ایران در بیرجند افزود: دوره ابتدایی بر شکل گیری شخصیت دانش آموزان تاثیرگذار است و تامین زیرساخت ها برای این دوره در تدوین برنامه ششم توسعه پیش بینی شده است.
این گردهمایی با قرائت پیام رئیس جمهوری توسط وزیر آموزش و پروش آغاز شد.
وی به ضرورت ایجاد زیرساخت های نظام آموزش و پرورش در کشور اشاره کرد و یادآور شد: زیرساخت ها شامل منابع انسانی، مدیریت و رهبری آموزش، آموزش فضا و تجهیزات، آموزش مالی و منابع بودجه ای، پژوهش و ارزشیابی و برنامه درسی از جمله این « زیرنظام» هاست.
وزیر آموزش و پروش در ادامه گفت: در صدر زیرنظام های مذکور، مجموعه و زیرنظام منابع انسانی قرار دارد.
وی با بیان اینکه به فرموده مقام معظم رهبری، «تحول» یک کلمه است و در این کلمه یک دنیا کار نهفته است، تاکید کرد: باید توجه داشته باشیم اگر به دنبال تحول هستیم بیان لفظی آن، تغییر بنیادی در ارکان آموزشی است.
وی با اشاره به شخصیت پدر تعلیم و تربیت ایران یادآور شد: غلامحسین شکوهی هم معلم بود و هم معلمان زیادی را تربیت کرد.
وی اظهار امیدواری کرد: باید ایده ها و روش استاد شکوهی در همه ارکان آموزش و پروش به ویژه در دوره پیش دبستانی و نیز دبستان که زیرساخت منابع انسانی را شکل می دهد اجرا شود.
همچنین وزیر آمورش و پرورش در حاشیه همایش یاد شده در گفت و گو با خبرنگاران با اشاره به برگزاری نخستین همایش ملی آموزش ابتدایی در بیرجند اظهار امیدواری کرد که این همایش زمینه ای برای توسعه کیفی آموزش ابتدایی کشور باشد.
فانی افزود: در دولت یازدهم ریشه کن ساختن و مبارزه با بی سوادی یکی از سیاست های این وزارتخانه است.
وی تاکید کرد: با آموزش خانه به خانه، فرزندان بازمانده از تحصیل در جامعه شناسایی شدند که این توسعه کمی قابل تحسین هست، امید است در این زمینه به توسعه کیفی هم دست یابیم.
دبیر ستاد علوم و فناوری شناختی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری هم در این همایش گفت: یادگیری عمیق را باید از دوران کودکی بویژه دبستان و پیش دبستانی ایجاد کنیم که در این زمینه علوم شناختی می تواند به آموزش و پرورش کمک کند.
کمال خرازی با بیان اینکه باید تفکر را به کودکان بیاموزیم یادآور شد: در علوم و فناوری های شناختی مواردی از جمله در چه زمینه باید آموزش را آغاز کنیم و نحوه آموزش و ارزشیابی مشخص می شود که این امر می تواند تحولی در زمینه آموزش و پرورش بوجود آورد.
وی با اشاره به اینکه علوم شناختی یکی از رشته های نوین است که کارکردهای ذهن و مغز انسان را مطالعه می کند یادآور شد: آموزش و پرورش با ذهن انسان کار دارد لذا اگر بتوانیم ذهن و مغز انسان را بشناسیم به چگونگی رشد نیز پی خواهیم برد.
وی اظهار کرد: اگر از دوران کودکی بخصوص دوران پیش دبستانی بتوانیم کودکان را به خوبی تربیت و آموزش دهیم در آینده شاهد آثار ارزشمندی از این تعلیم و تربیت خواهیم بود.
همچنین دبیر ستاد علوم و فناوری های شناختی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با بیان اینکه باید به کودکان بیاموزیم بهتر فکر و قضاوت کنند ادامه داد: کودکان نیاز به کار آموزشی دارند که ذهن آنها سامان بگیرد تا خود کودک بتواند خودش را اداره کند.
خرازی ادامه داد: در دوران کودکی ذهن انسان ساخته می شود که اگر از این ظرفیت یادگیری به درستی استفاده نشود این ظرفیت های در دوران بزرگسالی از بین می رود لذا توجه به آموزش از دوران کودکی از اهمیت زیادی برخوردار است.
در این همایش دو روزه که حدود 600 نفر از سراسر کشور حضور دارند، از یکهزار و 735مقاله رسیده به دبیرخانه 100 مقاله ارائه می شود.
در این همایش از تابلو فرش دستباف با تمثال شکوهی با زمینه آرامگاه ابن حسام خوسفی رونمایی و به فرزند شکوهی اهدا و از تمبر بزرگداشت و تندیس وی رونمایی شد.
غلامحسین شکوهی در سال 1305 در شهر تاریخی خوسف که در 36 کیلومتری غرب بیرجند مرکز خراسان جنوبی قرار دارد، به دنیا آمد و سال 1311به مدرسه رفت و در سال 1323 با رتبه ممتاز از دانشسرای مقدماتی دانش آموخته شد و به خوسف بازگشت.
وی در سال 1327 دیپلم ادبی را اخذ کرد و بعد از گذراندن دوره سربازی در سال 1322 وارد دانشسرای عالی در تهران شد و در سال 1335 در رشته ادبیات فارسی با رتبه اول دانش آموخته و با سهمیه تحصیلی عازم سوئیس شد.
در سال 1340 در رشته علوم تربیتی مقطع دکتری از دانشگاه ژنو سوئیس دانش آموخته شد.
وی نخستین وزیر آموزش و پرورش ایران بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ایران بود.
7557/6054/2047

انتهای پیام /*


ویدیو مرتبط :
سیاستهای تحول در نظام آموزش و پرورش