علمی


2 دقیقه پیش

رزرو بلیط هواپیما مشهد

سفر به مشهد از آن دست سفرهایی‌ست که قرن‌ها از عمر محبوبیت‌اش می‌گذرد و زائران امام هشتم شیعیان، خود را به وسیله‌های مختلف به این شهر می‌رساندند. خوشبختانه ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...



پزشکان متخصص گوارش و کبد برای تحقیقات علمی بیشتر وقت بگذارند


به گزارش خبرنگار ایرنا ، دکتر رضا ملک زاده رییس انجمن متخصصین گوارش و کبد ایران و معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت روز چهارشنبه در پانزدهمین کنگره بین المللی گوارش و کبد در شیراز بیان داشت : متاسفانه برخی از این پزشکان با فرصت طرح تحول سلامت چند بار برای بیماران آندوسکوپی و کولونوسکوپی تجویز می کنند حتی اگر بیماران نیازی به آندوسکوپی و کولونوسکوپی نداشته باشند ولی برای تحقیقات علمی و پژوهشی اینقدر وقت نمی گذارند.
وی با اشاره به موقعیت علمی کشورمان در زمینه علوم و تحقیقات گفت : پزشکان متخصص دراین حوزه باید با کار جمعی و مشارکت تیمی به تولید علم سودمند بپردازند ، تولید علم سودمند برای جامعه صرفا درج مقاله و تولید مقاله نیست و نیاز به همکاری های گسترده بین دانشگاهها دارد .
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت خاطر نشان کرد : بزرگترین نقص در کار پزشکی این است که کار مشارکتی در آن کم انجام می شود و هر کس می خواهد به تنهایی کاری را انجام دهد .
وی با ارایه آماری از دانشگاههای کشور گفت : 40 درصد از کار تولید علم در بخش گوارش و کبد در دانشگاه علوم پزشکی تهران ، حدود 14 درصد در دانشگاه شهید بهشتی و 10 درصد در دانشگاه علوم پزشکی شیراز انجام می شود و دانشگاههای دیگر در رتبه های بعدی قرار دارند .
رییس پژوهشکده بیماریهای گوارش و کبد با بیان اینکه سایر دانشگاهها دراین حوزه باید بیشتر وقت بگذارند گفت : ایران رتبه شانزدهم جهانی در تحقیقات علمی گوارش و کبد دارد اما حضور دانشمندان ما به دلیل برخی مشکلات در کنگره های علمی بین المللی کاهش یافته است .
وی تعداد کل مقالات ایرانی در زمینه علوم در IS I را 200 هزار مقاله چاپ شده ذکر کرد که 70 هزار مقاله آن در حوزه علوم پزشکی است .
معاون وزیر بهداشت با بیان اینکه 32 درصد از تولیدات علمی در کشور در حوزه پزشکی است گفت : متاسفانه ما متناسب با این جایگاه از بودجه های پژوهشی برخوردار نیستیم و فقط 10 درصد از بودجه پژوهشی کشور را دریافت می کنیم در حالیکه 12 درصد اعضای هیات علمی دانشگاهها در امور پزشکی تحقیقات می کنند .
دکتر ملک زاده همچنین گفت : با وجودی که سه دهم درصد از تولید ناخالص ملی کشور ما صرف پژوهش می شود در جایی مثل کره جنوبی این رقم 14 درصد است .
این کنگره علمی با همکار ی دانشگاه علوم پزشکی شیراز و انجمن متخصصین گوارش و کبد ایران به مدت سه روز در شیراز برپاست .ک/2
/ 5054/6113

انتهای پیام /*


ویدیو مرتبط :
بیماریهای گوارش و کبد