سایر


2 دقیقه پیش

جمهوری آذربایجان با گرجستان و ترکیه مانور مشترک نظامی برگزار می کند

ایرنا/ جمهوری آذربایجان روز یکشنبه قبل از آغاز مذاکرات وین با حضور نمایندگان منطقه قره باغ کوهستانی، اعلان کرد که قصد دارد تمرین های نظامی با مشارکت گرجستان و ترکیه برگزار ...
2 دقیقه پیش

ژنرال فراری سوری از رژیم صهیونیستی درخواست کمک کرد

العالم/ ژنرال سابق و فراری ارتش سوریه که به صف مخالفان بشار اسد پیوسته، از رژیم صهیونیستی خواست که در مقابله با رییس جمهوری سوریه، مخالفان مسلح (تروریست ها)را یاری کند!.به ...



خسارت سیل زدگان دزفول پرداخت نشده است


با گذشت 23 روز از طغیان رودخانه دز و سیلاب ناشی از آن خسارت دیدگان سیل همچنان چشم انتظار یاری و كمك دستگاههای اجرایی برای جبران خسارت می باشند.

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : با گذشت 23 روز از طغیان رودخانه دز و سیلاب ناشی از آن خسارت دیدگان سیل همچنان چشم انتظار یاری و كمك دستگاههای اجرایی برای جبران خسارت می باشند.

افزایش دبی رودخانه دز در روز پنجشنبه 26 فروردین ماه از 300 متر مكعب بر ثانیه در شرایط عادی به 4500 متر مكعب بر ثانیه موجب طغیان این رودخانه و آبگرفتگی تعدادی از روستاهای دزفول و شوش و خسارت سنگین به بخش كشاورزی و دام این شهرها شد.

خسارت وارده به بخش های مختلف شهرستان دزفول ناشی از سیل اخیر رقمی بیش از 2 هزار و 700 میلیارد ریال برآورد شده است.

بخشدار چغامیش دزفول با تشریح آخرین وضعیت روستاهای سیل زده در این بخش گفت:تاكنون هیچ اعتباری برای جبران خسارت به سیل زدگان پرداخت نشده است.

شكرالله قارم روز شنبه به ایرنا افزود:از زمان بروز سیل در دزفول تاكنون هیچ اقدام عملی برای پرداخت خسارت به سیلزدگان انجام نشده است و تنها بیمه و اداره راه و شهرسازی اقدام به برآورد خسارت كردند.

وی افزود:با كمك بخشداری،مركز خدمات و فرمانداری در حال لایروبی انهار روستاهای بخش چغامیش دزفول هستیم .

بخشدار چغامیش دزفول اظهار كرد:با توجه به اینكه پل رانكی به روستای دهنو و شهید بهشتی بر اثر سیلاب تخریب شده و خطر آفرین می باشد تقاضا می شود با بازدیدی كه معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیر كل از محل داشتند نسبت به بازسازی این پل هر چه سریعتر اقدام كنند.

قارم گفت:اهالی روستای بنه عاتی از توابع بخش چغامیش دزفول به روستا بازگشته اند ولی به دلیل آسیب دیدگی شبكه آب دچار مشكل زیرساخت می باشند لذا باید برای حل مشكل آنها نسبت به تعویض شبكه انتقال آب این روستا اقدام شود.

وی افزود:تاسیسات شبكه آبرسانی به روستای بنه حاجات،شهید بهشتی،خوزینه باقر و خوزینه بالا و دهنو نیز بر اثر سیلاب دچار مشكل شده كه انتظار می رود نسبت به حل این مشكلات اقدام شود.

قارم با تاكید بر اینكه سیل اخیر خسارت زیادی به واحدهای مسكونی و اراضی كشاورزی این بخش وارد كرده است گفت:حدود 50 كیلومتر از شبكه انتقال آب مزارع شامل انهار سنتی و كانالهای اصلی تخریب شده ضمن اینكه بیش از یكهزار هكتار از اراضی كشاورزی این بخش بر اثر سیل از بین رفته است.

قارم به تخریب بیش از 100 كیلومتر زهكش اصلی و فرعی و خسارت به شش حلقه چاه در این بخش بر اثر سیلاب اشاره كرد و گفت:بیش از 20 پل اصلی ورودی به مزارع و بیش از 70 كیلومتر جاده بین مزارع بخش چغامیش دزفول بر اثر سیلاب تخریب شد.

بخشدار چغامیش دزفول اظهار كرد: 2 هزار هكتار مزرعه گندم ،22 هكتار كلزا ،60 هكتار پیاز ،70 هكتار ذرت بهاره و 70 هكتار مزرعه چغندرقند در بخش چغامیش دزفول دچار آبگرفتگی شد و 2 هزارو 500 هكتار از مزارع گندم و 600 هكتار كلزا نیز خسارت دید.

وی افزود:سیلاب همچنین موجب تلف شدن 900 راس دام سنگین و 400 راس دام سبك در بخش چغامیش دزفول شد و 100حوضچه پرورش ماهی به مساحت 150 هكتار تخریب شد.

وی به تخریب حدود 9 هزار متر مربع تاسیسات دامی در این بخش بر اثر سیلاب اشاره كرد و گفت:سیل شبكه آب شرب روستاهای بنه عاتی را تخریب كرد و تاسیسات و شبكه آبرسانی به روستاهای شهید بهشتی،بنه حاجات ،دهنو ،خوزینه باقر و خوزینه بالا آسیب دید.

بخش چغامیش دزفول با 27 روستا بیش از 35 هزار نفر جمعیت دارد.

بخشدار مركزی دزفول نیز گفت:عملیات بازسازی جاده روستای بنه سفلی در بخش مركزی دزفول با همكاری مسوولان شهرستان آغاز شده است .

نصرالله فخرمجدیان افزود:برآورد خسارت ناشی از سیل به ستاد بحران استانداری خوزستان ارسال شده و امیدواریم با تامین اعتبار هرچه سریعتر نسبت به حل مشكلات مردم سیل زده اقدام شود

بخش مركزی دزفول با پنج شهر و 38 روستا 110 هزار نفر جمعیت دارد و بزرگترین بخش شهرستان دزفول از نظر جمعیت است.


ویدیو مرتبط :
مستند پرداخت خسارت بیمه رازی به روستای سیل زده سیجان