سایر


2 دقیقه پیش

جمهوری آذربایجان با گرجستان و ترکیه مانور مشترک نظامی برگزار می کند

ایرنا/ جمهوری آذربایجان روز یکشنبه قبل از آغاز مذاکرات وین با حضور نمایندگان منطقه قره باغ کوهستانی، اعلان کرد که قصد دارد تمرین های نظامی با مشارکت گرجستان و ترکیه برگزار ...
2 دقیقه پیش

ژنرال فراری سوری از رژیم صهیونیستی درخواست کمک کرد

العالم/ ژنرال سابق و فراری ارتش سوریه که به صف مخالفان بشار اسد پیوسته، از رژیم صهیونیستی خواست که در مقابله با رییس جمهوری سوریه، مخالفان مسلح (تروریست ها)را یاری کند!.به ...



گزیده‌ای از اخبار مطبوعات/ بچه‌های مردم را شست‌وشوی مغزی می‌دهند


گزیده‌ای از اخبار مطبوعات/ بچه‌های مردم را شست‌وشوی مغزی می‌دهند

آخرین خبر/ گزیده‌ای از مهمترین رویدادها و اخبار مطبوعات در روز دوشنبه به شرح زیر می باشد:

«روزنامه شرق» در گزارشی به سخنان مجید انصاری، معاون رئیس جمهور در امور پارلمانی در در مراسم عزاداری هیأت متوسلین به اهل‌البیت(ع) (جمعیت قمی‌های مقیم تهران) پرداخته و در گزارشی با عنوان«بچه‌های مردم را شست‌وشوی مغزی می‌دهند» به نقل از انصاری می نویسد: « معاون پارلمانی رئیس‌جمهوری با انتقاد شدید از اقدامات تخریبی برخی رسانه‌ها، گفت: «متأسفانه ده‌ها و صدها رسانه، از جیب مردم و از پول بیت‌المال تأسیس می‌شود که شب و روز علیه مردم کار می‌کنند و برای ریختن حیثیت و حرمت استوانه‌های انقلاب، سرمایه‌های اجتماعی و انسانی کشور مشغول تخریب هستند». حجت‌الاسلام مجید انصاری در مراسم عزاداری هیأت متوسلین به اهل‌البیت(ع) (جمعیت قمی‌های مقیم تهران) با تقبیح خلاصه‌کردن آموزه‌های دینی در پوسته آن، گفت: «برخی کانون‌ها در کشور شکل گرفته‌اند که بچه‌های مردم را جمع می‌کنند و به‌گونه‌ای شست‌وشوی مغزی می‌دهند و بذر کینه و نفرت علیه جریان‌های سیاسی درون نظام و شخصیت‌های برجسته دینی و انقلابی می‌پراکنند». انصاری گفت: «خدا نکند چند سال بعد چشم باز کنیم و ببنیم چنین گروه‌هایی در کشور رشد کرده‌اند؛ مگر منافقین در اول انقلاب مانند داعش عمل نمی‌کردند؟ مگر ائمه جمعه ما با عملیات انتحاری شهید نشدند؟ مقابله با این جریان‌ها وظیفه همه افراد جامعه است و ربطی به جناح‌بندی‌ها ندارد، بلکه مسئله نظام است». او با بیان اینکه تاکنون با لطف خداوند و با تدابیر نظام و آگاهی مردم در این منطقه ناامن، ایران کانون امنیت است، تصریح کرد: «اگر به هوش نباشیم، ما هم ممکن است گرفتار چنین جریاناتی شویم». معاون پارلمانی رئیس‌جمهوری همچنین ضمن گلایه شدید از رفتار دوگانه صداوسیما در گذشته و حال، از مسئولان رسانه ملی خواست در شرایط بسیار دشوار کنونی که دولت و رئیس‌جمهور با همه اخلاص و توان مشغول تلاش و خدمت‌اند و با مشکلات بی‌سابقه و سنگین اقتصادی به‌ارث‌مانده دست‌وپنجه نرم می‌کنند، به دولت کمک کند و از سیاه‌نمایی و القای ناکارآمدی که نتیجه‌ای جز مأیوس‌کردن مردم یا سلب اعتماد از رسانه ملی ندارد، خودداری کند.»

«روزنامه تابناک» در گزارشی با عنوان «جرایم تازه و متنوع برای رانندگان بدحجاب» به نقل از سخنگوی نیروی انتظامی سردار منتظر القائم می نویسد: « نشست خبری سردار سعید منتظر المهدی معاون اجتماعی ناجا برگزار شد. در این نشست درباره موضوعات مختلفی بحث شد اما شاید جالبترین مطلبی که این مقام نیروی انتظامی بیان کرد مربوط به نحوه جدید برخورد با رانندگان بدحجاب و هنجار شکن بود. سردار منتظر المهدی در پاسخ به سؤالی مبنی بر فرمان چندی پیش فرمانده نیروی انتظامی در خصوص برخورد با هنجارشکنی و تخلفات رانندگی شامل دور دور، سرعت غیرمجاز، کشف حجاب،‌ مزاحمت برای نوامیس و ... اظهار کرد:‌ حجاب هنجاری پذیرفته شده در جامعه ماست و اکثریت زنان و دختران کشور ما نیز خود را مقید به رعایت آن می‌دانند.
وی از تشکیل سامانه ثبت تخلفات این چنینی خبر داد و افزود: این سامانه که در اختیار مدیران کشوری، لشگری و ماموران نامحسوس پلیس است، این قابلیت را دارد تا تخلفاتی مانند کشف حجاب در خودروها، مزاحمت برای نوامیس، دور دور کردن و غیره را از طریق وارد کردن شماره پلاک در خود ثبت کند و پس از آن با متخلفان برخورد خواهد شد.
سخنگوی نیروی انتظامی با بیان اینکه محدودیت‌ها و ممنوعیت‌های اجتماعی برای این دسته از متخلفان پیش بینی شده است، اظهار کرد: علاوه بر اینکه این افراد جریمه شده و ممکن است خودرویشان توقیف شود، خودروی این دسته از افراد ممنوع‌الفروش شده و امکان پرداخت عوارض و ... نیز برایشان مقدور نخواهد بود. به گفته سخنگوی ناجا، پرونده این افراد و شماره پلاک خودروهایشان نیز به پلیس امنیت ارجاع داده خواهد شد و پلیس راهور نیز می‌تواند متخلفان را به پارکینگ منتقل کند.
منتظر المهدی اضافه کرد: از زمان دستور فرمانده ناجا تا کنون به ۱۰ هزار نفر که اقدام به ارتکاب این جرایم کرده بودند تذکر داده و ۲۰۰۰ خودرو نیز توقیف شده است.وی ادامه داد: این تخلفات در تهران بیشتر است، اما در سراسر کشور زیر ذره‌بین پلیس بوده و با آن برخورد می‌شود.»

«روزنامه اعتماد» در گزارشی با عنوان « مرتضوی - زنجانی دو پرونده- یک اتهام» می نویسد:« سعید مرتضوی، حالا به خوان آخر رسیده است. خوانی که او با به جریان افتادن پرونده قربانیان کهریزک آغاز کرد و در خوان دوم به پرونده سازمانی عریض و طویل رسید، اینک در خوان سوم عظیم‌ترین بخش از اتهامات خود را پیش رو دارد. دادستان سابق تهران حالا با خیالی راحت از احکام تبرئه کهریزک و یک سال حبس در پرونده تامین اجتماعی، میهمان دادگاه کارکنان دولت می‌شود. این‌بار پرونده‌ای ١٨ جلدی، دوباره آقای دادستان را برای چندمین بار به دادگاه باز می‌گرداند، پرونده‌‌ای که درست در روزهایی روی میز رییس دادگاه کارکنان دولت قرار می‌گیرد که در دادگاهی دیگر نیز نام متهم آن به مراتب شنیده شده است. بابک زنجانی که چند وقتی می‌شود پرونده فساد اقتصادی وی در دادگاه انقلاب تهران در حال بررسی است، با آغاز دفاعیات خود از آن چک معروفی که در وجه تامین اجتماعی کشیده است، می‌گوید. چکی که بابت خرید ١٣٨ شرکت زیر مجموعه سازمان تحت مدیریت مرتضوی از سوی زنجانی صادر می‌شود، آنقدر رفت و آمدها بین این دو را زیاد می‌کند تا در نهایت به پایان دوره تصدی مرتضوی برسد و سرنوشت آن چک را در هاله‌ای از ابهام قرار دهد. حالا نوبت به مرتضوی می‌رسد که از این چک بگوید و به دفاعیات زنجانی در این خصوص پاسخ دهد. او که روزی هرگونه ارتباط با زنجانی را کتمان و امضای هر قراردادی بین خود و زنجانی را رد می‌کرده است، امروز مجبور به پاسخگویی است. معاملاتی که وی در زمان تصدی خود در تامین اجتماعی صورت داده است، حالا در برگه‌هایی از پرونده ١٨ جلدی به نگارش درآمده تا مدیرعامل سابق تامین اجتماعی را وادار به شفاف‌سازی کند.
زنجانی که در دفاعیات خود از چهار میلیارد یورویی می‌گوید که ١٠ روز قبل از تحریم به سازمان تامین اجتماعی داده است، زمانی که با قطع تلفن از سوی مرتضوی مواجه می‌شود با میانجیگری رییس دولت دهم مجوزی دریافت می‌کند تا بتواند مقدار پولی را که در وجه این سازمان واریز کرده، دریافت کند. اما تنها پاسخی که ‌توانست بر چهار میلیارد یورو خط قرمز بکشد ابراز شرمندگی سعید مرتضوی بود که از آن روز دیگر سرپرست نبود تا امضایش اعتباری داشته باشد. حالا مرتضوی مانده و کوله باری از جرایم مالی در تامین اجتماعی. امروز شعبه ١٠٥٧ دادگاه کارکنان دولت، دومین بخش از پرونده تامین اجتماعی را مورد رسیدگی قرار می‌دهد. پرونده‌ای که در خود جمعی از اتهامات را جای داده است، دو هفته‌ای می‌شود که از دادسرا راهی دادگاه می‌شود تا در قالب قانون آیین دادرسی جدید مورد رسیدگی قرار بگیرد.»

«روزنامه کیهان» در گزارشی به موضوع بحران سوریه و تبعات نشست وین پرداخته است. این روزنامه در این گزارش با عنوان«آینده سوریه قربانی نمایش خونبار پاریس» می نویسد: « نشست وین درباره بحران سوریه در حالی با ارائه یک طرح صلح به کار خود پایان داد که به نظر می‌رسد این طرح تحت تاثیر حوادث خونبار پاریس، در پی شکل دادن به آینده سوریه بدون توجه به الزامات و واقعیت‌های میدانی است. کمتر از 24 ساعت پس از حملات مرگبار پاریس، دومین نشست وین2 درباره بحران سوریه در وین برگزار شد. نشستی با حضور اتحادیه عرب، چین، مصر،‌ اتحادیه اروپا، فرانسه، آلمان، ایران، عراق، ایتالیا، اردن، لبنان، عمان، قطر، روسیه، عربستان سعودی، ترکیه، امارات متحده عربی، انگلستان، سازمان ملل و اتحادیه اروپا تحت عنوان «گروه بین‌المللی حمایت از سوریه» که جو عمومی آن به شدت تحت تاثیر این حملات غافلگیرکننده بود و خروجی آن نیز بی‌تاثیر از این واقعه نبود.
سکوت درباره سرنوشت اسد
یکی از نکات قابل توجه در طرح ارائه شده در وین، سکوت آن درباره سرنوشت بشار اسد است. در حالی که جریان حامی تروریسم به سرکردگی آمریکا کنار گذاشتن اسد از قدرت را یکی از شروط اصلی خود عنوان می‌کرد، در این طرح در این مورد سکوت کرده است. سکوتی که نشانه‌ای از شکست راهبرد آنها در این زمینه است. معاون وزیر امور خارجه کشورمان که در وین حضور داشته است، با اشاره به اصرار برخی وزرای خارجه برای کنار گذاشتن بشار اسد از قدرت گفت: جمهوری اسلامی ایران اجازه نداد که این مسئله در بیانیه پایانی قید شود و تأکید کردیم که فقط مردم سوریه حق دارند در این باره تصمیم بگیرند.
سکوت طرح درباره کلید حل بحران
با گذشت چهار سال از بحران سوریه، روشن‌ترین مسئله درباره تروریست‌های حاضر در جنگ سوریه آن است که این جریانات متنوع و متعدد بدون حمایت خارجی هرگز نمی‌توانند به حیات خود ادامه دهند. تا زمانی کانتینرهای مملو از انواع تسلیحات سبک و سنگین با دلارهای عربستان و قطر و حمایت ترکیه به خاک سوریه سرازیر می‌شود، نشستن در وین و تعیین جدول زمانی برای رسیدن به صلح کاری بیهوده و مضحک است. آمریکایی‌ها به خوبی می‌دانند که تروریست‌ها از کجا و چگونه تغذیه و حمایت لجستیکی، تسلیحاتی، مالی و اطلاعاتی دریافت می‌کنند. اولین گام برای حرکت به سوی امنیت در سوریه، قطع این جریان مداوم است. سکوت طرح صلح سوریه درباره این موضوع کلیدی یک نشانه جدی و مهم از عدم اراده آمریکا برای حل بحران است. یک سال پیش جو بایدن، معاون اوباما در دانشگاه هاروارد درباره مهم‌ترین مانع شکست داعش در منطقه گفته بود؛ متحدان ما در منطقه بزرگ‌ترین مشکل هستند.
البته نباید فراموش کرد که آمریکا خود بزرگ‌ترین قطعه از پازل امنیت زدایی در غرب آسیا است و کشورهایی مانند عربستان، قطر، ترکیه و... پیمانکاران راهبرد بی‌ثبات‌سازی واشنگتن هستند.»

«روزنامه آرمان» در گزارشی به موضوع انتخابات پرداخته و در گزارشی با عنوان «عبور از روحانی با رمز اعتدال؟!» می نویسد: « بیراه نیست که گفته شود فعالیت‌های انتخاباتی همه طیف‌های سیاسی از چندی قبل آغاز شده و آنها در تلاش هستند تا تعداد بیشتری نماینده از طیف منتسب به خود راهی بهارستان کنند. اکنون طیف اصولگرا با وجود داشتن اختلافات زیاد در درون خود سعی می‌کند در سکوت با برگزاری جلسات وحدت با گروه‌هایی در سال‌های گذشته به نوعی سفره خود را از آنها جدا کردند از جمله جبهه پایداری به وحدت برسند. اصلاح‌طلبان هم جلسات مستمری را برگزار می‌کنند تا در ترکیب مجلس دهم به نوعی مجلس ششم دیگری بسازند اما آنها یک موضوع را فراموش کردند و آن هم حامیان دولت است. اصلاح‌طلبان به‌خوبی واقف هستند که رقیب پیش از دولت یازدهم اجازه فعالیت سیاسی به آنها نمی‌داد و از هر راهی سعی در کنار زدن آنها داشت اما شعار روحانی که همان اعتدال بود آنها را با قدرت به عرصه سیاست بازگرداند؛ به عبارتی «اعتدال» رمز بازگشت اصلاحات بود و حامیان روحانی هم در دوران قبل از انتخابات همراه با اصلاح‌طلبان برای پیروزی او تلاش کردند بنابراین تفاوتی میان آنها با اصلاح‌طلبان در این پیروزی نیست اما اکنون آنچه از اخبار اصلاح‌طلبان برداشت می‌شود نشانی از این طیف همراه آنها در سال92 نیست و اصلاح‌طلبان تنها از جناح خودشان که در سال‌های سال با هم همپیمان بودند سخن می‌گویند و لاغیر. شاید اینگونه گفته شود که حامیان دولت درصدد ارائه لیست مجزا هستند اما در عالم واقعیت مشخص است همانطور که در انتخابات ریاست‌جمهوری، روحانی بدون اصلاح‌طلبان و اصلاح‌طلبان بدون روحانی‌ موفق به پیروزی نمی‌‌شدند اکنون هم این احتمال زیاد است که حامیان روحانی بدون اصلاح‌طلبان نتوانند به بهارستان برسند. حزب اعتدال و توسعه مهم‌ترین قطب پیروزی روحانی در انتخابات ریاست‌جمهوری بود. آیا شایسته نبود برای تقدیر از فعالیت‌های این حزب و مشی میانه‌روی سیاسی آن افرادی هم از این حزب در لیست اصلاحات قرار گیرد تا لیست انتخاباتی اصلاح‌طلبان به تعادل انتخاباتی هم برسد و میانه‌روی در آن به عنوان یک شاخص عیان‌تر و آشکارتر باشد؟ همراهی نکردن برخی اصلاح‌طلبان با اعتدال‌طلبان تداعی معنای عبور از روحانی را به اذهان متبادر می‌سازد که به‌ظاهر رمز آن «اعتدال» خواهد بود که شایسته این گروه از فعالان سیاسی نیست.»

«روزنامه جوان» در گزارشی به تبعات حادثه تروریستی پرداخته است. این روزنامه در این گزارش با عنوان «غرب در وحشت پاریس غرق شد» می نویسد: « داعش با حملات روز جمعه پاریس، به یکی از اهداف اصلی خود، یعنی ایجاد و گسترش ترس و رعب دست یافته است. پس از حملات پاریس، وحشت سرتاسر اروپا را فرا گرفته و دولت‌های اروپایی از ترس تکرار حملات تروریستی حالت آماده باش اعلام کرده‌اند.
پس از حملات جمعه شب پاریس، تدابیر امنیتی در کشورهای اروپایی به طور بی‌سابقه‌ای تشدید شده است. رسانه‌های انگلیسی گزارش دادند که یگان برگزیده تجسس ویژه نیروهای امنیتی انگلیس به دنبال اتخاذ تدابیر امنیتی بیشتر در مکان‌های مهم این کشور و در راستای پشتیبانی از افسران پلیس مخفی مستقر شدند. به گزارش دیلی تلگراف، مقام‌های انگلیس از شنبه شب اقدام به اجرای بزرگ‌ترین عملیات امنیتی در این کشور از زمان وقوع حملات تروریستی ژوئیه 2005 در شهر لندن کرده‌اند. منابع ضد تروریستی انگلیس فاش ساختند که بالغ بر 450 افراطی انگلیسی از سوریه به انگلیس بازگشتند. چارلز فار، مدیر دفتر امنیت و ضد تروریستی انگلیس هشدار داده که «داعش در حال الهام بخشیدن به آن دسته از افراد در انگلیس است که نمی‌توانند به اراضی این گروه در عراق و سوریه بروند و از آنها خواسته حملاتی در محل سکونتشان انجام دهند.» وی افزود: حدود 750 شهروند انگلیسی که موجب نگرانی برای سرویس‌های اطلاعاتی و امنیتی هستند به سوریه سفر کرده‌اند و از میان آنها حدود 60 درصد به کشور ما بازگشتند. دولت ایتالیا هم سطح آماده باش امنیتی را در این کشور بالا برده و عملیات کنترل مرزها را تشدید کرده است. همچنین روسیه حالت آماده باش کامل در سراسر خاک خود اعلام کرده و عملیات بازرسی و تفتیش در بازارهای مردمی، تأسیسات عمومی، محل‌های تجمع مردمی، ایستگاه‌های قطار و ایستگاه‌های اتوبوس را آغاز کرده است.
همچنین وزیر کشور آلمان اعلام کرد به دنبال وقوع حملات تروریستی مرگبار در پاریس، احتمال وجود نیروهای افراطی در آلمان وجود دارد. «توماس دی مایزری» وزیر کشور آلمان عصر شنبه گفت، پس از اقدامات تروریستی جمعه شب در پاریس، مقامات آلمان تدابیر امنیتی در اماکن عمومی این کشور از جمله ایستگاه‌های راه آهن را تشدید کرده‌اند.»

«روزنامه قانون» در یادداشتی به قلم محمدرضا خاتمی با عنوان «چرا زنان به زنان رأی نمی دهند؟» می نویسد: «مسأله حقوق سیاسی زنان از دیدگاه من احتیاج به آسیب شناسی دارد و البته خیلی با این که نزدیک به انتخابات، زنان مطالبه گر شوند، موافق نیستم. من به شخصه موافق عدم تبعیض بین مردان و زنان هستم. عده‌ای معتقد به تبعیض مثبت هستند. واقعیت این است که در کشور هایی مثل ایران که در حال پیشرفت هستند حضور زنان در عرصه های مختلف علاوه بر اینکه باعث مشارکت بیشتر مردم می شود به خاطر روحیات خاص زنان باعث کاهش خشونت و تنش‌ها هم در مجلس می شود.

اما واقعیت این است که حضور زنان اگر با رانت باشد برای دوره ای موقت و به طور مثال یک یا دو دوره می تواند مفید باشد اما تداوم پیدا نمی کند. به همین دلیل ما باید امکان حضور زنان را در عرصه های دیگر فراهم کنیم تا آنان به طور طبیعی بتوانند به مناصبی مانند مجلس دست پیدا کنند تا روند رشد فعالیت شان تداوم پیدا کند. به طور مثال وقتی در دانشگاه تعداد اساتید زن زیاد شود امکان اینکه رئیس گروه، دانشکده و دانشگاه هم از زنان انتخاب شود زیاد است و از سوی دیگر شانس انتخاب یک وزیر علوم زن نیز افزایش می یابد. زنان در عرصه‌های سیاسی و اجتماعی هنوز آنچنان که باید و شاید حضور فعالی ندارند البته شاید به خاطر شرایط خاص اجتماعی کشور که بر زنان تحمیل می شود مانند خانه داری، همسرداری نیز باشد. بنابراین به نظرم باید حرکتی از پایه شروع و امکان حضور آنان در نهاد های عمومی، اجتماعی و مدنی زیاد تر شود تا رشد طبیعی طی شده و حضور زنان در عرصه‌های تصمیم گیری ماندگارتر شود. اینکه زنان از مردان به دنبال 30 درصد سهمیه برای فعالیت باشند شاید پسندیده نباشد اما نمی شود با این روش هم مخالفت کرد، معتقدم این روند یک روند پایدار نخواهد بود. اگر این کار از پایه انجام شود، دیگر نیازی به خواهش زنان یا راه‌اندازی کمپین هایی برای مطالبه حق شان نباشد بلکه این شرایط را برای زنان فراهم می کند که مردان از آن ها بخواهند که در لیست شان قرار بگیرند. اگر در کشور ما مردم سالاری به طور کامل حاکم بود همه ما باید تلاش می کردیم یک تبعیض مثبت صورت بگیرد و 30 درصد حق زنان در انتخابات رعایت شود اما هم اکنون دعوا بین زن و مرد یا جنسیت‌ها نیست بلکه بحث بر سر حقوق و نفس حقوق انسانی است و این موضوع شرایط خاصی را به ما تحمیل می کند. ممکن است در انتخابات با زنانی شایسته روبه رو باشیم که امکان رای آوری آن ها صفر یا خیلی کم در مقابل یک مرد باشد. اینجا تکلیف چیست؟آیا قرار است به قیمت رعایت 30 درصد، مجلس را از دست بدهیم؟یا اینکه باید به این موضوع بیندیشیم که ما هم اکنون در یک شرایط ویژه هستیم و نیاز به یک مجلس معتدل و کارشناس داریم و آن زمان است که از طریق آن مجلس می‌توانیم برای دستیابی زنان به حقوق‌شان عمل کنیم. این پیچیدگی‌ها سبب می شود ما نتوانیم به خواسته آرمانی خود که سهم 30 درصدی زنان دست پیدا کنیم ضمن اینکه در کشور ما سنت هایی وجود دارد که مانع بزرگی بر سر راه پیشرفت زنان است.من سوالی هم از زنان در کشور دارم که نیاز به آسیب شناسی دارد وبه نظرم زنان قبل از اینکه بخواهند مطالبه‌ای از جامعه داشته باشند باید به آن پاسخ دهند و آن این است که چرا زنان به زنان رای نمی دهند در صورتی که نیمی از جامعه ایران را زنان تشکیل می دهند می‌توانند با رای به همجنس‌های خود به سهمیه ای بیش از 30 درصد دست پیدا کنند البته این موضوع فقط در کشور ما حاکم نیست بلکه در کشورهای پیشرفته هم با این مسائل روبه‌رو هستیم.»

«روزنامه رسالت» نیز در یادداشتی به قلم «حنیف غفاری» با عنوان«تروریسم خوب، تروریسم بد» می نویسد:« آنچه مسلم است اینکه "تروریسم” به هر شکل آن مذموم است، اما مذموم تر از خود تروریسم، خط کشی میان تروریست ها و تقسیم بندی آنها بر اساس مکان و نحوه عملیات آنهاست. اصلی ترین و خونبار ترین خطر غرب که عواقب و تبعات آن در جهان امروز قابل مشاهده است، تقسیم بندی تروریستها به دو دسته خوب و بد است. بر این اساس اگر تروریستها در محدوده جغرافیایی جهان اسلام هر روزه دست به سر بریدن، آتش کشیدن انسان ها به صورت زنده، قربانی کردن آنها به فجیع ترین نحو ممکن، بمب گذاری و اقداماتی از این قبیل بپردازند ، مقامات رسمی آمریکا و برخی کشورهای اروپایی واکنشی از خود نشان نمی دهند. گویا آنها مشغول مشاهده فیلمی هستند که واقعیتی ندارد! برخورد دوگانه سازمانهای بین المللی از جمله سازمان ملل متحد در قبال فجایعی که توسط تروریستهای تکفیری در داخل خاک اروپا و منطقه رخ می دهد، نمادی بارز از تقسیم بندی تروریسم به دسته ها و رسته های گوناگون است. تا زمانی که این نگاه وقیحانه از قاموس سازمانهای بین المللی رخت بر نبندد، تروریسم فضای مناسب برای رشد سرطانی خود در جهان را پیدا خواهد کرد.
از سال 2011 میلادی تا آستانه سال 2015 میلادی، ایالات متحده آمریکا استراتژی "تولید و مدیریت تروریسم” در منطقه را در پیش گرفت.مدیریت تروریسم از سوی کاخ سفید دقیقا به معنای تقسیم بندی تروریستها به دو قسمت خوب و بد هستند. از دید آمریکا ، تروریستهای بد ، آنهایی هستند که در صحنه عملیات تاکتیکی در راستای منافع کوتاه مدت و بلند مدت واشنگتن و متحدانش عمل نکرده و بنابراین باید نابود شوند. با این حال افرادی که به صورت غیر مستقیم در زمین غرب بازی کرده و "در جهان اسلام دست به عملیات تروریستی زده” و " در محدوده جغرافیایی جهان اسلام نیز از بین می روند” در ذیل تروریستهای مطلوب غرب دسته بندی می شوند. آمریکا این خط کشی خطرناک را در سال 2011 میلادی به دیگر کشورهای ناتو نیز تفهیم کرد. البته در اینجا آمریکا دچار خطای محاسباتی فاجعه باری در بعد امنیتی ماجرا شد! قرار بود مطابق محاسبه ایالات متحده و ناتو، تروریستها در مدت زمانی کوتاه و در بازه زمانی کمتر از یکسال حکومت سوریه را از بین برده و خود نیز در خاک سوریه از بین بروند و سپس "سوریه جدید” را به آمریکا و متحدان منطقه ای آن یعنی ارتجاع عرب واگذار کنند. با این حال با گذشت زمان و فرسودگی تروریست ها، غرب شاهد غلبه رشد تروریسم بد نسبت به تروریسم مطلوب خود شد.»

با کانال تلگرامی آخرین خبر همراه شوید


ویدیو مرتبط :
روش مدرن شست وشوی هواپیمای مسافربری