سایر


2 دقیقه پیش

جمهوری آذربایجان با گرجستان و ترکیه مانور مشترک نظامی برگزار می کند

ایرنا/ جمهوری آذربایجان روز یکشنبه قبل از آغاز مذاکرات وین با حضور نمایندگان منطقه قره باغ کوهستانی، اعلان کرد که قصد دارد تمرین های نظامی با مشارکت گرجستان و ترکیه برگزار ...
2 دقیقه پیش

ژنرال فراری سوری از رژیم صهیونیستی درخواست کمک کرد

العالم/ ژنرال سابق و فراری ارتش سوریه که به صف مخالفان بشار اسد پیوسته، از رژیم صهیونیستی خواست که در مقابله با رییس جمهوری سوریه، مخالفان مسلح (تروریست ها)را یاری کند!.به ...



استخدام 3400 نیرو در اورژانس؛ امسال


استخدام 3400 نیرو در اورژانس؛ امسالایسنا/ رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی کشور با اشاره به کمبود نیروی انسانی در این حوزه از صدور مجوز استخدام 3400 نیروی انسانی در اورژانس‌های کشور در سال جاری خبر داد.

دکتر امین صابری‌نیا در حاشیه برگزاری کارگاه تدوین برنامه ملی پاسخ نظام سلامت در بلایا و فوریت‌ها (EOP) گفت: وزرات بهداشت در حوزه حوادث غیرمترقبه و حوادث نامتعارف باید آمادگی کامل داشته و علاوه بر آن مدیران نیز باید آمادگی کافی در این حوزه داشته باشند.
وی با اشاره به اینکه کسب این آمادگی نیازمند آموزشی خارج از آموزش جاری و مرسوم کشور برای پرسنلی که ارائه خدمت می‌کنند، است، افزود: این آموزش در سطح عملیاتی، مدیریتی، آموزشی و تقریبا تخصصی در برخورد با حوادث غیرمترقبه ارائه می‌شود تا با توجه به ظرفیت موجود در برابر بحران و حوادثی که منجر به افزایش نیاز مردم می‌شود، بتوانیم بهترین پاسخ را با کمترین خسارت ارائه کنیم.
رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی کشور با اشاره به امکان تجربه 33 خطر در کشور اعم از سقوط هواپیما، سیل، زلزله، رانش زمین، خشکسالی و ... که هر کدام نیازمند پاسخی اختصاصی از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است، گفت: در هر نوع حادثه خواست و نیاز مردم متفاوت است؛ به طوری در برخی از حوادث پیش‌آگاهی و اطلاع‌رسانی اهمیت ویژه‌ای دارد و برای هر عملیات نیز باید تعریف متفاوتی در نظر گرفته شود.
وی با اشاره به تدوین برنامه مدون وزارت بهداشت در خصوص برنامه مدیریت بحران و رونمایی از آن به عنوان دستاورد قابل قبول وزارت بهداشت، اظهار کرد: ابلاغ برنامه ملی پاسخ نظام سلامت در بلایا و فوریت‌ها به دانشگاه‌ها به جهت نگارش برنامه عملیاتی توسط دانشگاه‌ها انجام شد و براساس آن نیازمند آموزش تخصصی هستیم تا با زبانی ملی در بحث مدیریت بحران عمل شود و در زمان وقوع حادثه دانشگاه متوجه باشد که به چه شکل باید پاسخگو باشد و در چه مواقعی از کمک‌های استان‌های دیگر و حتی در سطح ملی و بین‌المللی بهره‌مند شود.
صابری‌نیا با تاکید براینکه اگر آموزش لازم داده نشود، ممکن است درمان و مراقبتی به افرادی ارائه شود که به آن نیاز ندارند و این امر نارضایتی دیگر افراد را موجب خواهد شد، گفت: پس از برگزاری کارگاه‌های آموزشی که به صورت قطب برگزار می‌شوند، مانور آموزشی برگزار خواهد شد و امید است در مسیر آمادگی کامل کشور در مواجهه با حوادث غیرمترقبه گام برداریم.
وی اظهار کرد: این آموزش‌ها و انگیزه‌زایی نیاز تک تک پرسنل ارائه‌دهنده خدمات بهداشتی و درمانی است و پس از آن آگاهی‌بخشی و آموزش جامعه را در بحث بحران دنبال خواهیم کرد تا بدانند در حوادث چه رفتاری را داشته و چه نوع توقع و انتظاری را از سیستم داشته باشند.
رئیس اورژانس کشور عدم آگاهی از نیاز مردم از سویی و وظایف سیستم از سوی دیگر را عامل شکاف بین مردم و سیستم دانست و در خصوص جایگاه اورژانس ایران در جهان گفت: در خاورمیانه از نظر ارائه خدمات اورژانس پیش‌بیمارستانی وضعیت مطلوبی داریم و با افزایش حجم و تعداد پایگاه‌های اورژانس پیش‌بیمارستانی، استفاده از آمبولانس‌های هوایی و تفکر مدیریت بحران در منطقه نمره قابل قبولی کسب کرده‌ایم.
وی تصریح کرد: با توسعه آمبولانس‌ها و تکمیل نیروی انسانی که در حال حاضر با کمبود در این بخش‌ها مواجه هستیم، می‌توان این مقبولیت و موفقیت را چند برابر کرد. خوشبختانه امسال مجوز استخدام 3400 نیروی انسانی اخذ شده است که به ترمیم ظرفیت انسانی مجموعه کمک شایانی خواهد داشت.
صابری‌نیا با اشاره به افزایش 1000 دستگاه آمبولانس در سال گذشته، از افزایش 1000 دستگاه آمبولانس دیگر در سال جاری خبر داد و افزود: در حوزه آمبولانس‌های هوایی نیز در فکر خرید تعدادی بالگرد دیگر هستیم که از این طریق ظرفیت لجستیکی خود را ارتقا بخشیم.
وی با بیان اینکه ایران در بحث اورژانس پیش‌بیمارستانی به اهداف عدالت‌محور خود رسیده است، گفت: در بحث ایجاد پایگاه‌های روستایی نیز به اهداف خود دست یافته‌ایم و پاسخگوی نیاز روستاییان نیز هستیم.
رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی کشور در خصوص وضعیت اورژانس و ارائه خدمات در استان مرکزی اظهار کرد: استان مرکزی در مقایسه با برخی استان‌های دیگر در وضعیت مطلوبی به سر می‌برد و پاسخگویی در اورژانس پیش‌بیمارستانی خوب است.
وی تصریح کرد: با توجه به نوع مدیریت، نوسازی و تکمیل بیمارستان‌ها در اراک، همچنین اجرای طرح تحول نظام سلامت، وضعیت اورژانس و خدمات‌دهی در این حوزه بهبود یافته است؛ به طوری که همواره متخصص طب اورژانس در مراکز حاضر است و ارتقای سطح سلامت مردم که البته مطالبه و خواسته اصلی آنهاست، مورد توجه قرار دارد. مسلما بعد از پایان کارگاه بازدیدی از مراکز درمانی و مراکز اورژانس بیمارستان‌های اراک خواهم داشت تا وضعیت و نوع خدمات‌دهی را از نزدیک مشاهده کنم.



منبع: ایسنا


ویدیو مرتبط :
استخدام ۵ هزار نیرو در آموزش و پرورش در آینده نزدیک