سلامت


2 دقیقه پیش

لیپوماتیک

لیپوماتیک به عنوان یک روش مناسب برای لاغری موضعی شکم، پهلو، ران و اطراف ران ، ناحیه پشت، غبغب و بازو شناخته می شود ، لیپوماتیک در واقع یک دستگاه قدرتمند و هوشمند است که ...
2 دقیقه پیش

با شجاعت پایان همکاری منفعلانه نظام پزشکی با وزارت بهداشت را اعلام کنید

سلامت نیوز:رییس نظام پزشکی‌ مازندران با ارسال نامه ای به علیرضا زالی رئیس کل نظام پزشکی طرح تحول سلامت را همانند طرح مسکن مهر و پرداخت یارانه عمومی دانست و با تاکید بر ...



"سوپر ال‌نینو" ساکنان اقیانوس آرام را تهدید می‌کند


سلامت نیوز: سازمان‌ها و نهادهای امدادرسانی در سراسر منطقه اقیانوس آرام برای مقابله با بحران‌های مرتبط با پدیده جوی «سوپر ال‌نینو» در حال آماده شدن هستند.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا، از ماه مه امسال (2015) و با اعلام هشدار کارشناسان هواشناسی نسبت به اینکه در فصل تابستان پدیده شدید ال نینو در جنوب اقیانوس ارام رخ می‌دهد، صلب سرخ همکاری خود را با دولت‌ها آغاز کرده است.

این پدیده، تغییر مخرب الگوهای آب و هوایی است که از همراه شدن آب‌های گرم‌تر از حد معمول و تغییرات فشارهای جوی در اقیانوس آرام بوجود می‌آید.

«اندرو مک‌کی»، مدیر بخش مدیریت بلایا و صلیب سرخ بین‌المللی گفت: مشکلات مربوط به امنیت غذایی می‌تواند در 18 ماه آینده بر کشورهای جزیره‌ای اقیانوس آرام تاثیر بگذارد. شماری از کشورها در شرق اقیانوس آرام جنوبی، انتظار مواجه با فصل طوفانی شدیدی را دارند که ناشی از پدیده ال نینو است. همچنین در مابقی بخش‌های منطقه اقیانوس آرام شاهد خشکسالی خواهیم بود.

به گفته اندرو مک‌کی با کاهش چشمگیر بارش باران موضوعات مدنظر بیشتر به امنیت غذایی مربوط می‌شود.

اندرو مک‌کی همچنین افزود: اکنون پدیده ال نینو در اوج خود است و حدود ماه‌های مه، ژوئن و جولای مجدد به وضعیت خنثی باز می‌گردد اما مشهود است که تاثیرات متعاقب خشکسالی می‌تواند طی 18 ماه آینده موضوعات مربوط به امنیت غذایی را تحت تاثیر خود قرار دهد.

موسسه آکسفام نیوزیلند اوایل این هفته گزارشی منتشر کرده و هشدار داد که سوپر ال‌نینو، یکی از شدیدترین نوع این پدیده بوده و می‌تواند تلاش‌ها و اقدامات دولت‌ها را بی‌نتیجه بگذارد.

به گزارش شینهوا، آخرین پدیده شدید و بزرگ ال نینو در سال 98-1997 اتفاق افتاد که موجب خشکسالی شدید، از دست رفتن مقدار زیادی محصول کشاورزی و بروز مشکلات فراوانی برای ساکنان گینه نو، فیجی، جزایر مارشال و تونگا شد.


ویدیو مرتبط :
#27 چرا به AMP نیاز داریم؟