سلامت


2 دقیقه پیش

لیپوماتیک

لیپوماتیک به عنوان یک روش مناسب برای لاغری موضعی شکم، پهلو، ران و اطراف ران ، ناحیه پشت، غبغب و بازو شناخته می شود ، لیپوماتیک در واقع یک دستگاه قدرتمند و هوشمند است که ...
2 دقیقه پیش

با شجاعت پایان همکاری منفعلانه نظام پزشکی با وزارت بهداشت را اعلام کنید

سلامت نیوز:رییس نظام پزشکی‌ مازندران با ارسال نامه ای به علیرضا زالی رئیس کل نظام پزشکی طرح تحول سلامت را همانند طرح مسکن مهر و پرداخت یارانه عمومی دانست و با تاکید بر ...



عوارض انتقاد بیش از اندازه از فرزند


بهتر است از فرزندتان بیش از اندازه انتقاد نکنید و باعث سرخوردگی وی نشوید چون این امر باعث تشدید بیش فعالی وی خواهد شد توصیه می کنیم به احساسات فرزندتان خلل و آسیبی نرسانید

مطالعه جدید محققان نشان می دهد انتقاد مداوم والدین از کودکان موجب بروز اختلال بیش فعالی و تداوم آن در آنها می شود.

معمولا اختلال بیش فعالی که یک اختلال رفتاری در کودکان نظیر تمرکز ضعیف، فعالیت بیش از اندازه و مشکلات یادگیری است، با افزایش سن بهبود می یابد.

اما مطالعه ایی جدید نشان می دهد این اختلال در برخی کودکان، بخصوص آنهایی که مدام از سوی والدین شان سرزنش می شوند، بهبود نمی یابد.

«اریکا ماسر»، استادیار دانشگاه بین المللی فلوریدا، در این باره می گوید: «کودکان مبتلا به اختلال بیش فعالی که خانواده شان مدام آنها را مورد انتقاد و سرزنش قرار می دهند با بالا رفتن سن شان شاهد کاهش متداول علائم این اختلال نیستند و در عوض دارای علائم بیشتر و مداوم این اختلال خواهند بود.»

محققان این مطالعه، یک نمونه متشکل از ۳۸۸ کودک مبتلا به اختلال بیش فعالی و ۱۲۷ نمونه فاقد این بیماری و همچنین خانواده هایشان را به مدت ۳ سال مورد مطالعه قرار دادند.

محققان در مدت ۳ سال، تغییرات مربوط به علائم اختلال بیش فعالی را ارزیابی نمودند و میزان انتقاد والدین و دخالت احساسی شان را تحت نظر گرفتند.

محققان دریافتند فقط انتقاد مداوم والدین از رفتارهای کودک با تداوم علائم این اختلال در کودکان مرتبط بود.


ویدیو مرتبط :
انتقاد از لایحه جدید عوارض و مالیات بر ارزش افزوده