علمی


2 دقیقه پیش

رزرو بلیط هواپیما مشهد

سفر به مشهد از آن دست سفرهایی‌ست که قرن‌ها از عمر محبوبیت‌اش می‌گذرد و زائران امام هشتم شیعیان، خود را به وسیله‌های مختلف به این شهر می‌رساندند. خوشبختانه ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...



داستان روبات ژاپنی نامزد دریافت جایزه ادبی شد


داستان روبات ژاپنی نامزد دریافت جایزه ادبی شدزومیت/ در حالی که تقریبا همه‌ افراد نخبه‌ی دنیای تکنولوژی در حال نگرانی برای آینده‌ی هوش مصنوعی هستند، یک ربات ژاپنی توانست مفیدترین کار ممکن را انجام دهد؛ این ربات با استفاده از ساختار ادراکی خود توانست یک رومان کوتاه بنویسد.

اخیرا یک ربات ژاپنی با نوشتن یک رومان کوتاه در مسابقات ادبی توانست راند اول مسابقات را با موفقیت طی کند. اگرچه این ربات نتوانست جایزه‌ی نهایی مسابقات را کسب کند اما این دلیلی برای عدم پیشرفت ربات ژاپنی نیست. این جایزه ارتباط مستقیمی با برنامه‌های توسعه هوش مصنوعی در شهر Nikkei در ژاپن دارد که قرار است در سال‌های آتی بسیاری از کارها با محوریت هوش مصنوعی و به‌صورت رباتیک انجام شود تا در نوع نگارش خسته‌کننده مردم به‌صورت سنتی تحولی ایجاد شود.
رومان نوشته شده توسط این ربات The Day A Computer Writes A Novel نام دارد. روایت این داستان برای کسب نفر اول در مسابقات ادبی ژاپن کافی به نظر نرسید اما تقریبا نزدیک به داستان نفر اول نوشته شده بود. تیمِ Hitoshi Matsubara در دانشگاه Future University Hakodate کلمات و جملات را انتخاب و ربات سپردند تا با استفاده از پارامترهای موجود، رومانی را خلق کند. این ربات توانست مرحله‌ی اول مسابقات را با موفقیت طی کند، اگرچه در این مسابقات داورها نمی‌دانستند که رومان‌ها را ربات یا انسان نوشته‌اند.
سال‌ها است که اجازه‌ی حضور ربات‌ها در مسابقاتِ Hoshi Shinichi Literary Award داده می‌شود که امسال اولین سالی بود که کمیته‌ی داوری درخواست حضور یک ربات نویسنده را برای حضور در این مسابقات دریافت کردند. امسال ۱۱ داستان از ۱۴۵۰ داستان توسط ربات نوشته شده بود.

Satoshi Hase نویسنده‌ی رمان‌های عملی-تخیلی در این خصوص گفت:

من در نحوه‌ی ساختار و نوشتن داستان ربات متعجب بودم، زیرا رومان بسیار خوبی بود. اما هنوز هم دارای ایراداتی است که مانع کسب جایزه‌ی نهایی می‌شود؛ یکی از این ایرادات نحوه‌ی توصیف کاراکترهای داستان است.
البته بسیاری از منتقدان و طرفداران پیشرفت هوش مصنوعی معتقدند که یکی از سخت‌ترین موانع پیشرفت و غلبه‌ی هوش مصنوعی تظاهر انسان‌ها است. اگر ربات‌ها به انسان‌ها تعلق نداشته باشند، برای انسان‌ها بسیار سخت‌ خواهد بود تا آن‌ها را تصاحب کنند. این مساله در نحوه‌ی نوشتن رومان این ربات نیز آشکار است که ربات چندان موفق به نوشتن کاراکترهای داستان نبود. اما بر اساس گفته‌های Matsubara و تیم وی، خلاقیت را در هوش مصنوعی این ربات خلق نکرده‌اند که در آینده این امکان نیز ایجاد خواهد شد.



با کانال تلگرامی «آخرین خبر» همراه شوید

منبع: زومیت


ویدیو مرتبط :
ده گل نامزد دریافت جایزه پوشکاش