سرگرمی


2 دقیقه پیش

دانلود بازی اندروید

اندروید (از یونانی: به معنای مَرد، انسان، شبه آدم یا رُبات (آدم آهنی))، (به انگلیسی: Android) یک سیستم عامل همراه است که گوگل برای تلفن‌های همراه و تبلت‌ها عرضه می‌نماید و ...
2 دقیقه پیش

بازی اکشن-ماجرایی اسطوره های کوچک/ Pocket Legends

آخرین خبر/ Pocket Legends یکی از جذاب ترین بازی های آنلاین اکشن و سرگرم کننده برای سیستم عامل اندروید است. باید اشاره کرد که این بازی، اولین و بهترین بازی کمپانی MMO است که موفقیت ...



تلفن همراه پسرم را از او گرفته‌ام


 تلفن همراه پسرم را از او گرفته‌امخراسان/ پسری 12 ساله دارم با تلفن همراه اش بیش از حد بازی می کند، کمتر وقتش را به درس خواندن و کارهای مفیدتر اختصاص می دهد. وارد شبکه های اجتماعی می شود و با افراد بزرگ تر از خودش آشنا می شود. من مخالف این کار هستم و برای همین گوشی اش را مدتی از او گرفته ام. این موضوع باعث فاصله گرفتن و ناراحت شدن او از من می شود. پسر بزرگم اصلا اینطور نیست.
علی براتی، روان شناس:
همان طور که می دانید، آغاز دوره نوجوانی، دوره تحولات بسیار گسترده ای در زمینه های عاطفی، روانی، اجتماعی و نیز شناختی و رفتاری است و نوجوان در این مقطع از دو بعد تحت فشار است. اول بُعد تحولات رشدی که تحت اراده و اختیار او نیست و او ناگزیر باید آن را تحمل کند. دوم، تکالیف اجتماعی رشد است؛ یعنی وظایف و انتظاراتی که بزرگ ترها از نوجوان دارند. چون تصورشان این است که او دیگر کودک نیست و باید همانند بزرگ ترها، منضبط، منطقی و پایبند به قوانین و مقررات جامعه باشد.

نوجوانی؛ پل کودکی و بزرگسالی
اما واقعیت این است که نوجوان حلقه مفقوده ای است که احساس می کند هیچکدام از حلقه های فردی و اجتماعی رشد به او متصل نیست و او را همراهی و هدایت نمی کند؛ نه کودک است که جریان طبیعی رشد را به راحتی بپذیرد و نه بزرگسال است که بتواند تکالیف اجتماعی را درست و بی کم و کاست اجرا کند. اصولا خانواده به آنچه که نوجوان نباید انجام دهد توجه دارد و می خواهد آن را حذف کند اما به آنچه که باید جایگزین آن کند توجه ندارد. شما به عنوان والدین، باید برای این سوالات، جواب های قانع کننده ای داشته باشید؛ اینکه آیا نوجوان من به اندازه کافی بازی و تفریحات سالم دارد؟ آیا ما به عنوان والدین او، به اندازه کافی پای صحبت ها و درد دل هایش می نشینیم و تحمل صحبت های گاه اعتراض آمیز او را داریم؟ آیا به خصوصیات ویژه و جنبه های خاصی از نوجوان که حتی با دیگر فرزندان خانواده نیز ممکن است متفاوت باشد، به اندازه کافی توجه داریم؟ آیا فعالیت های ما در میدان عمل، بیشتر برای تغییر رفتار او موثر است یا صرفا نصیحت کردن است؟

از در دوستی و رفاقت با او به گفت وگو بنشینید
هر قدر فعالیت های عملی مورد دلخواه و جذاب برای نوجوان تقویت شود، به همان اندازه او از ابزارهای الکترونیکی فاصله خواهد گرفت و از دنیای درون به دنیای برون روی خواهد آورد. وسایل ارتباط اجتماعی فی نفسه بد و منفی نیست، بلکه فرهنگ استفاده از آن باید توسعه پیدا کند. بسیاری نکات مثبت و مفید نیز می توان از آن بیرون کشید که این به هدایت و راهنمایی مستمر نیاز دارد. گرایش به برقراری ارتباط با بزرگ ترها – اگر تحت کنترل شما باشد و موضوع گفت و گوها، مسائل مختلف اجتماعی باشد - را نیز می توان به فال نیک گرفت چرا که می تواند بیانگر این باشد که او از حد سن خود جلوتر است، پس می توان به مرور جایگاه اجتماعی او را قدری ارتقا داد و مسئولیت هایی در خانواده و اجتماع به او واگذار کرد و با حمایت و پشتیبانی باعث شد که او به موفقیت هایی دست یابد. اگر او موفق شود که مزه شیرین موفقیت در کاری را هم دوش با بزرگسالان به دست آورد، به آرزویش رسیده است. توجه کنید که محروم کردن نوجوان از وسایل ارتباطی که برای استفاده ساخته شده، مسئله ای را حل نمی کند و آن حذف کردن خود مسئله است نه حل آن. لذا توصیه می شود تا جایی که ممکن است خودتان را به او نزدیک کنید و از در دوستی و رفاقت با او به گفت وگو بنشینید. بسیاری از مسائل این دوره حساس قابل حل و فصل است و نیازی به نگرانی نیست.



با کانال تلگرامی «آخرین خبر» همراه شوید

منبع: خراسان


ویدیو مرتبط :
اپلیکیشن تلفن همراه یا وبسایت تلفن همراه