فرهنگی


2 دقیقه پیش

تشریفات بهبود | تشریفات و خدمات مجالس

تشریفات بهبود | تشریفات و خدمات مجالس | برگزاری مراسم عروسی | باغ عروسی تشریفات ۵ ستاره بهبود با مدیریت بهبود اصلانی صاحب سبک در اجرای دیزاین های ژورنالی و فانتزی ، اجرا ...
2 دقیقه پیش

استاندار حلبچه عراق وارد ایلام شد

به گزارش ایرنا، عبدالله محمد به همراه ارکان حسن مشاور وی عصر امروز یکشنبه 26 اردیبهشت وارد استان شده و با مقامات استانداری ایلام دیدار کرد.قرار است استاندار میسان، واسط، ...



فرماندار ساری از تشکیل کارگروهی برای رسیدگی به وضعیت مرکز اسناد مازندران خبرداد


احمد حسین زادگان در بازدید از مرکز اسناد و کتابخانه ملی مازندران با بیان اینکه مرکز اسناد جزو دستگاه هایی است که کمترین شناخت بر این دستگاه وجود دارد، افزود: اگرچه نظام اسلامی به این مرکز توجه ویژه داشته است اما این مجموعه که میراث ما را حفظ می کند در مازندران خیلی مورد توجه قرار نگرفته است.
فرماندار ساری با اشاره به اینکه کشورهایی هستند که هیچ گونه فرهنگ غنی و میراث ندارند اما برای خود فرهنگ سازی می کنند، گفت: برخی کشورها با احداث بناهایی، برای خود میراث درست می کنند اما کشوری مانند ایران که از این میراث برخوردار است باید در حفظ و حراست از این میراث اقدام گسترده تری انجام دهد.
این مسئول با بیان اینکه هنوز بسیاری از سرمایه های فرهنگی خود را نشناخته ایم، تصریح کرد: میراثی که داریم را هم به آن توجه نمی کنیم.
حسین زادگان با اشاره به اینکه بیشترین ظلمی که به اسناد می شود همان کم توجهی و بی توجهی به این سرمایه ها است، ادامه داد: در فرهنگ سازی و ارتباط جوامع بخش های فرهنگی و ... با نسل موثر مثل آموزش و پرورش و دانشگاه ها که درس خواندنشان تکلیفی شده و تحقیقی و پژوهشی نیست به خوبی عمل نکردیم.
وی با بیان اینکه از گذشته و تاریخ، عقب افتادیم، تصریح کرد: کشورهای توسعه یافته امروز نسبت به نسل گذشته خود بسیار جلوتر هستند.
فرماندار ساری با اشاره به اینکه ضروری ترین مبحث امروز توجه به هویت است، ادامه داد: جامعه امروز ما از بی هویتی رنج می برد و البته نسل جدید در این زمینه قصوری ندارد بلکه افرادی مقصر هستند که در این زمینه مسئولیت بر عهده دارند و نتوانستند این فرهنگ و تاریخ را به نسل جدید منتقل کنند.
این مسئول با بیان اینکه ساختمان نداشتن مرکز اسناد هم دلیل دیگری بر بی توجهی به این مرکز است، خاطرنشان کرد: مازندران همیشه تاریخ جزو استان های برتر بوده و از اسناد متعددی در این زمینه برخوردار است.
حسین زادگان با اشاره به اینکه در ساری در انتخاب اولویت ها دچار اشکال هستیم، اظهار کرد: در انتخاب اولویت ها و نوع هزینه کردها نیازمند بازنگری هستیم.
وی با بیان اینکه تلاش ما بر این است تا نگاه ویژه به مرکز اسناد داشته باشیم، افزود: کارگروهی تشکیل شود تا مکان مناسبی برای احداث ساختمان مرکز اسناد ایجاد کنیم.
رئیس مرکز اسناد و کتابخانه مازندران نیز با اشاره به اینکه از فرماندار ساری تقاضا دارم با تشکیل کارگروه فرهنگی به وضعیت مرکز اسناد مازندران رسیدگی کند تا کلنگ مرکز اسناد مازندران زمین زده شود، گفت: مسئولان مرکز اسناد ملی اعلام کرده اند زمین تهیه کنید تا این نهاد را مازندران احداث کنیم.
لطف الله محمدنژاد در بازدید فرماندار ساری از مرکز اسناد و کتابخانه مازندران اظهار کرد: فرماندار ساری شرایط حساس کار فرهنگی را بیشتر از کار عمرانی و سیاسی پیگیری می کند.
وی با بیان اینکه مرکز اسناد کشورها از اماکن مهم است، افزود: مرکز اسناد، جایگاه علمی، پژوهشی و خدماتی است.
رئیس مرکز اسناد و کتابخانه مازندران با اشاره به اینکه در مدت یک سال و نیم که در این مکان مستقر هستیم علاوه بر تجهیز و تعمیرات این مرکز، سال گذشته همایش ملی تاریخ محلی را برگزار کردیم، گفت: سیاسیون کمتر به فرهنگ توجه می کنند در صورتی که طبق فرمایش امام راحل، فرهنگ هویت و موجودیت یک جامعه است.
این مسئول با بیان اینکه مرکز اسناد، جایگاه پرورش اندیشه ها است، تصریح کرد: مازندران اندیشمندان بسیاری دارد که به جامعه معرفی نشده اند. میرزا محمود تلاوکی با هشت هزار بیت عاشورایی هنوز در مازندران شناخته نشده است.
محمدنژاد با اشاره به اینکه از سال 250 هجری، مازندرانی ها تمدن علوی را ایجاد کردند، ادامه داد: گرایش و التزام و مردم مازندران بود که علویان را پذیرفتند نه اینکه به خاطر موقعیت جغرافیایی این اتفاق افتاده باشد.
وی با بیان اینکه اگر مرکز اسناد و کتابخانه ملی را درنیابیم مرکز دیگری نمی تواند کار این نهاد را انجام دهد، تصریح کرد: باید فرهنگ سازی و تبلیغات کنیم تا اسنادی که در اختیار مردم است در اختیار ما قرار دهند و بتوانیم از این اسناد نگهداری کنیم.
این مسئول با بیان اینکه از همه مسئولان تقاضا کردم در این زمینه ما را یاری کنند اما هنوز اتفاقی نیفتاده است، اظهار کرد: در این مدت با افراد زیادی صحبت کردیم اما همه درد دل های ما را گوش کردند و اقدامی صورت نگرفت.
6097


Contact Editor-in-chief: [email protected]
تماس بی واسطه با مسئولین


ویدیو مرتبط :
تشکیل کارگروهی برای رفع موانع تولید