معرفی بهترین های سال فوتبال آسیا در سال 2015


کنفدراسیون فوتبال آسیا (AFC) طی مراسی که از ساعت 19 امروز به وقت محلی هند (17 به وقت تهران) در سالن مجلل «کینگدام آف وُرد» واقع در شهر دهلی نو آغاز شده بود، بهترین های فوتبال آسیا در سال 2015 را معرفی کرد.

مراسم با سخنرانی پرافول پاتل، رئیس فدراسیون فوتبال هند آغاز شد و پس از آن شیخ سلمان بن ابراهیم آل خلیفه بحرینی، رئیس کنفدراسیون فوتبال آسیا (AFC) برای ایراد سخنرانی به روی صحنه آمد.

رئیس AFC که کاندیدای انتخابات پیش روی فیفا هم شده در سخنرانی خود به سال پُر ترافیک فوتبال قاره کهن اشاره کرد و گفت: سال 2015 چه سالی بود، از جام ملت های آسیا 2015 تا فینال لیگ قهرمانان آسیا در گوانگژو!

بر این اساس بهترین های سال (2015) در بخش های مختلف به شرح زیر هستند:

در بخش اول، جایزه الماس فوتبال آسیا به عبدالله خالد الدبل از عربستان رسید.

جایزه رویایی فوتبال آسیا به کشور ژاپن رسید. در این بخش جایزه اتحادیه فوتبال چین، اتحادیه فوتبال ژاپن و فدراسیون فوتبال ویتنام کاندیدا بودند.

جایزه بهترین اتحادیه عضو AFC در بخش الهام بخشی هم به اتحادیه فوتبال ژاپن رسید. فدراسیون فوتبال ایران و استرالیا هم در این بخش کاندیدا بود.

اتحادیه فوتبال هنگ کنگ جایزه بهترین اتحادیه عضو AFC در بخش کشورهای در حال توسعه را دریافت کرد. فدراسیون فوتبال تاجیکستان و ویتنام با هنگ کنگی ها رقابت می کردند.

فدراسیون فوتبال بنگلادش در رقابت با فدراسیون فوتبال بوتان و اتحادیه ملی فوتبال برونئی دارالسلام توانست جایزه بهترین اتحادیه عضو AFC در بخش بلندپروازی را بگیرد. علی کفاشیان، رئیس فدراسیون فوتبال کشورمان و نایب رئیس کنفدراسیون فوتبال آسیا هنگام اهدای این جایزه روی استیج رفته بود.

تیم ملی استرالیا که در کنار تیم ملی کره جنوبی و تیم زیر 20 سال ازبکستان کاندیدای بهترین تیم ملی برتر سال در بخش مردان بود، توانست این عنوان را مال خود کند.

تیم ملی برتر سال در بخش زنان، تیم ملی بانوان ژاپن شد. تیم زیر 19 سال بانوان ژاپن و تیم زیر 16 سال بانوان کره شمالی هم در این بخش کاندیدا بودند.

آساکو تاکاکورا، سرمربی تیم ملی بانوان ژاپن در رقابت با گائو هونگ، سرمربی چین و نیونگروتای استراتونگویان، سرمربی تایلند مربی برتر سال در بخش بانوان شد.

آنگه پوستک اوغلو، سرمربی استرالیا جایزه مربی برتر سال در بخش مردان را دریافت کرد. نوریو ساساکی، سرمربی ژاپن و مهدی علی حسن، سرمربی امارات دیگر کاندیداهای این بخش بودند.

جایزه ویژه رئیس AFC برای فوتبال پایه در بخش الهام بخشی که ایران، ژاپن و ازبکستان کاندیدا بودند، ژاپنی ها توانستند بهترین جایزه را بگیرند.

ویتنام جایزه ویژه رئیس AFC برای فوتبال پایه در بخش در حال توسعه را گرفت. اردن و فلسطین دیگر کاندیداها بودند.

برونی دارالسلام در رقابت با قرقیزستان و سریلانکا جایزه ویژه رئیس AFC برای فوتبال پایه در بخش بلندپروازی را دریافت کرد.

ژاپنی ها که جایزه ها را یکی پس از دیگری درو می کردند، در بخش اتحادیه برتر سال در بخش بازی جوانمردانه هم توانستند برترین اتحادیه فوتبال شوند. اتحادیه فوتبال چین و اتحادیه فوتبال کره جنوبی با ژاپن رقابت می کردند.

گوانگژو اورگراند چین در بین تیم های باشگاهی بهترین تیم برتر آسیا شد. جوهور دارول تازیم مالزی و الاهلی امارات در این بخش کاندیدا بودند.

وحید شمسایی که در این مراسم غایب است، جایزه بهترین فوتسالیست برتر آسیا را گرفت. علی اصغر حسن زاده از ایران و محمدناصر صفری از عراق دیگر کاندیداها بودند.

تأسیسات دریایی از ایران در رقابت با قادسیه کویت و تای سون نام از ویتنام بهترین تیم فوتسال آسیا شد.

ریکاکو کوبایاشی از ژاپن که بین سه کاندیدای بازیکن جوان برتر سال در بخش زنان بود، این جایزه را دریافت کرد. ری هائه یون و ری هیانگ سیم هر دو از کره شمالی در این بخش رقابت می کردند.

دوستونبک خامداموف از ازبکستان توانست در رقابت با دو هموطن خود، یعنی الدور شومورودوف و زابیخیلو اورینبوئف بهترین بازیکن جوان برتر سال در بخش مردان شود.

ریکاردو پریرای برزیلی، بازیکن تیم گوانگژو اورگراند چین که همراه با تیمش قهرمانی آسیا را کسب کرد، در رقابت با اورتون ریبیرو از برزیل و خوان کارلوس رودریگس از اسپانیا بازیکن خارجی برتر سال 2015 آسیا شود.

سون هئونگ مین از کره جنوبی که در تیم تاتنهام انگلیس بازی می کند، در رقابت با کی سونگ یئونگ، هموطنش و ماسیمو لوئونگو از استرالیا جایزه بازیکن برتر آسیایی بین المللی (لژیونر در خارج از آسیا) را دریافت کند.

احمد خلیل از امارات در رقابت با هموطن خود عمر عبدالرحمان و ژنگ ژی از چین بهترین بازیکن سال 2015 آسیا شد و جایزه خود را از شیخ سلمان دریافت کرد.

فحد المرداسی و عبدالله مطلق از عربستان و بکر سالم از عمان هم جایزه ویژه بهترین تیم داوری سال آسیا را گرفتند.

مراسم بهترین های فوتبال آسیا ، مرد سال فوتبال آسیا 2015 ، بهترین بازیکن آسیا 2015

مراسم بهترین های فوتبال آسیا ، بهترین بازیکن آسیا 2015 ، بهترین های فوتبال آسیا

مراسم بهترین های فوتبال آسیا ، بهترین های فوتبال آسیا ، بهترین تیم فوتسال آسیا

مراسم بهترین های فوتبال آسیا ، بهترین تیم فوتسال آسیا ، بهترین بازیکن فوتسال آسیا

احمد خلیل بهترین بازیکن سال فوتبال آسیا

احمد خلیل به عنوان مرد سال فوتبال آسیا برگزیده شد و جایزه توپ طلای آسیا در سال 2015 را به دست آورد.

بهترین بازیکن فوتسال آسیا ، برترین های فوتبال آسیا

احمد خلیل بازیکن اماراتی بهترین بازیکن آسیا در سال 2015

خلیل پس از دریافت جایزه مرد سال روی سن رفت و از احساسش برای حاضرین در سالن کینگدام آودریمز برای حاضران سخن گفت. این مهاجم 24 ساله دومین بازیکن تیم الاهلی امارات است که به این عنوان می رسد. او امسال با الاهلی به فینال لیگ قهرمانان آسیا رسیده و در جام ملت های آسیا 2015 نیز نمایش خوبی داشت.

خلیل در 73 بازی ملی 37 گل به ثمر رسانده و اگرچه در سطح بازیکنان آسیایی لژیونر شاغل در اروپا نیست اما به نظر از دو نامزد نهایی دیگر شایستگی بیشتری برای کسب این عنوان داشت.

برترین های فوتبال آسیا ، احمد خلیلاحمد خلیل بازیکن اماراتی

احمد خلیل (عربی: أحمد خلیل ‎؛ زاده 8 ژوئن 1991) یک بازیکن فوتبال اهل امارات متحده عربی است.

وی همچنین در تیم ملی فوتبال امارات متحده عربی بازی کرده است.


ویدیو مرتبط :
کلیپ معرفی جام ملتهای والیبال آسیا در سال 2015