زمان پرداخت معوقات ورودی‌های ۹۳ دانشگاه فرهنگیان


به گزارش ، محمود مهرمحمدی در نشست خبری تبیین برنامه‌های دانشگاه فرهنگیان در پردیس شهید هاشمی‌نژاد فرهنگیان درباره خدمت سربازی دانشجومعلمان ورودی سال ۹۱ اظهار کرد: قرار بوده این دانشجومعلمان دو ماه از خدمت دوره آموزشی را در تابستان سال ۹۶ سپری کنند اما خبر قطعی آن متعاقبا اعلام می‌شود.

وی ادامه داد: در مجموع ۹۸ واحد دانشگاهی زیر نظر دانشگاه فرهنگیان فعالیت می‌کند که بالغ بر ۵۰ هزار دانشجو در مقطع کارشناسی پیوسته و ۲۰ هزار دانشجوی دیگر در مقطع کارشناسی ناپیوسته آن مشغول تحصیل هستند.

سرپرست دانشگاه فرهنگیان خاطرنشان کرد: نباید شرایط کشور از نظر وضعیت اشتغال عاملی تهدیدکننده برای دانشجویان تربیت معلم به‌شمار رود بلکه اقبال عمومی به این دانشگاه یک فرصت برای آن است؛ از سویی برگزاری آزمون‌های حرفه‌ای از دانشجویان این دانشگاه نیز یک ضرورت بشمار می‌رود.

وی با اشاره به ارتقای سطح علمی اساتید و کارکنان این دانشگاه در سال‌های اخیر عنوان کرد: در تشکیلات دانشگاه برای این منظور ساختاری به نام «بالندگی حرفه‌ای» برای اساتید و کارکنان در نظر گرفته شده است. برای اولین بار چنین ساختاری در چارت سازمانی دانشگاه فرهنگیان قرار گرفته است. در این راستا سال گذشته مجوز استخدام ۲۵۰ تن از اعضای غیرهیات علمی را دریافت کرده‌ایم و هم‌اکنون طی یک آزمون سراسری این نیروها به بافت قدیمی دانشگاه افزوده شده‌اند.

مهرمحمدی با اشاره به تطبیق وضعیت هیات علمی یادآور شد: تطبیق و تبدیل وضعیت اعضای هیات علمی دانشگاه دو تعریف جداگانه دارند؛ اکنون دانشگاه امکان تطبیق وضعیت اعضای هیات علمی را فراهم کرده تا با توجه به امتیازات پیش‌بینی شده اعضای هیات علمی داخلی دانشگاه از این فرصت بهره‌مند شوند.

سرپرست دانشگاه فرهنگیان در خصوص افزایش بودجه دانشگاه فرهنگیان گفت: بودجه عمرانی دانشگاه از محل تملکات و داراییها افزایش می‌یابد؛ البته رقم آن ناچیز است اما امیدواریم در سال ۹۵ میزان آن افزایش یابد؛ درخواست ما از مسئولان بودجه و برنامه‌ریزی کشور این است که حداقل برای هر واحد دانشگاهی معادل یک میلیارد تومان منابع تملیکی در نظر گیرند. در سال ۹۴ بودجه اخنصاص یافته به دانشگاه ۳۰ میلیارد تومان بود که ۷۰ درصد آن تنها تخصیص یافت.

مهرمحمدی، فلسفه وجودی دانشگاه فرهنگیان را پاسخگویی به نیازهای نیروی انسانی آموزش و پرورش دانست و افزود: ما به رشته‌هایی ورود پیدا می‌کنیم که آموزش و پرورش نیاز به آن را تشخیص داده و به ما اعلام کند.

سرپرست دانشگاه فرهنگیان با بیان اینکه در حال حاضر این دانشگاه ۱۶ رشته کارشناسی پیوسته ارائه می‎‌کند، خاطرنشان کرد: براساس تصویب هیات امنای دانشگاه، از میان دانش‌آموختگان دانشگاه‌های دیگر طی یک سال به تربیت نیرو در رشته‌های مختلف می‌پردازیم. در این راستا ۵۰۰۰ نیرو در طرح توسعه حرفه‌ای به دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه شهید رجایی افزوده می‌شود که در این رشته‌ها برخی گرایش‌های خاص مانند رشته تربیت مربی بهداشت نیز وجود دارد.

وی در پاسخ به این سوال که چرا دانشگاه فرهنگیان به صورت سرپرستی اداره می‌شود؟ گفت: در این زمینه من نمی‌توانم پاسخگو باشم و شورای عالی انقلاب فرهنگی می‌تواند جواب دهد؛ البته برای من سرپرست بودن و نبودن علی‌السویه بوده و توجهی ندارم که در جایگاه ریاست فعالیت می‌کنم یا سرپرست اما امیدوارم هرچه سریع‌تر شورای عالی انقلاب فرهنگی به این وضعیت خاتمه دهد.

مهرمحمدی در بخش دیگری از سخنان خود در مورد تغییر نام دانشگاه فرهنگیان اظهار کرد: تغییر نام دانشگاه اکنون مساله ما نبوده و این تغییر نام به دانشگاه تربیت معلم موضوعی بود که عده‌ای از شخصیت‌های کشوری و فرهنگی مورد توجه قرار دادند. اگر این تغییر رخ دهد اتفاق خوبی خواهد افتاد و اگر تغییری نکند هم کار دانشگاه با عنوان دانشگاه فرهنگیان پیش می‌رود.

سرپرست دانشگاه فرهنگیان با اشاره به توسعه کدرشته مقطع کارشناسی ارشد این دانشگاه تصریح کرد: تحصیل در این کدرشته، مخصوص شاغلان وزارت آموزش و پرورش کشور است. سال گذشته تنها برای سه کدرشته امکان تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد فراهم شد اما ظرفیت امسال به حدود ۴۰۰ دانشجو در ۱۵ کدرشته افزایش خواهد یافت.

وی درباره برگزاری اجلاسیه سراسری اعضای هیات علمی دانشگاه‌های فرهنگیان تصریح کرد: بیش از ۶۰۰ تن از اساتید این دانشگاه در این اجلاسیه شرکت دارند؛ این نشست قرار است در تالار قدس حرم مطهر با حضور دکتر فانی، وزیر آموزش و پرورش و دکتر علی‌اکبر ولایتی، مشاورمقام معظم رهبری، برگزار شود.


ویدیو مرتبط :
کلیپ ورودی های 93 دانشگاه فرهنگیان