سرگرمی


2 دقیقه پیش

دانلود بازی اندروید

اندروید (از یونانی: به معنای مَرد، انسان، شبه آدم یا رُبات (آدم آهنی))، (به انگلیسی: Android) یک سیستم عامل همراه است که گوگل برای تلفن‌های همراه و تبلت‌ها عرضه می‌نماید و ...
2 دقیقه پیش

بازی اکشن-ماجرایی اسطوره های کوچک/ Pocket Legends

آخرین خبر/ Pocket Legends یکی از جذاب ترین بازی های آنلاین اکشن و سرگرم کننده برای سیستم عامل اندروید است. باید اشاره کرد که این بازی، اولین و بهترین بازی کمپانی MMO است که موفقیت ...



مامان و نی نی/ نکات ضروری که قبل از «بابا و مامان شدن» باید بدانید


مامان و نی نی/ نکات ضروری که قبل از «بابا و مامان شدن» باید بدانیدخراسان/ بعد از یک سال، دو سال یا حداکثر 5 سال از شروع زندگی مشترک، بسیاری از زوجین علاوه بر به عهده داشتن نقش همسری، پدر و مادر هم می شوند. به محض این که بچه ای پایش را در خانواده می گذارد، خیلی چیز ها تغییر می کند؛ بنابراین اگر می خواهید کاملا حساب شده با این ماجرای هیجان انگیز مواجه شوید باید مسائلی که در ادامه، «عبدالحسین ترابیان» کارشناس ارشد روان شناسی مطرح می کند، بدانید و به آن عمل کنید.
عادت های بد را حذف کنید
پیش از بچه دار شدن روی تمام جوانب زندگی تان تجدید نظر کنید؛ از شیوه لباس پوشیدن تان گرفته تا طرز تفکرتان، طرز راه رفتن و حرف زدن تان! فرزند شما به زودی همه این رفتار ها را زیر نظر خواهد گرفت و از شما تقلید خواهد کرد؛ بنابراین لحظه به لحظه مراقب رفتارتان باشید و از حالا به دنبال حذف عادت های بدتان باشید.
آینده را با فرزندتان تصور کنید
در فرصت های متعدد با همسرتان، آینده تان را با بچه تصور کنید. اوقات تان را با همسرتان پیش چشمان تان بیاورید و شیرینی های حضور یک فرزند را با یکدیگر مرور کنید. با همسرتان بیشتر اوقات درباره بچه حرف بزنید، موضوع بچه را وارد مکالمات، برنامه های آینده و زندگی روزمره تان کنید. این کار به هردوی شما فرصت می دهد تا تصور و پیش فرضی از زندگی با بچه را داشته باشید.
سیستم های حمایتی ایجاد و تقویت کنید
سیستم حمایتی تان را تقویت کنید. ممکن است خیلی ها به شما بگویند که به چنین سیستمی نیاز ندارید؛ اما مهم است که یک سیستم پشتیبانی قوی اطراف تان داشته باشید. دوستان حامی و خانواده پشتیبان، می توانند در این راه به شما کمک کنند. مراقبت از بچه و سایر کار هایی که از فشار و استرس تان کم کند، تنها از یک سیستم حمایتی قابل قبول بر می آید. البته این روز ها، پدر و مادربزرگ ها بهترین سیستم حمایتی هستند که معمولا کودکان از نعمت شان بهره می برند. توجه داشته باشید که داشتن حامی و آشنای دلسوز در اطراف تان باعث می شود بچه های تان هم بدانند که به هر شکلی مورد عشق و حمایت هستند، نه فقط از جانب پدر و مادرشان که شما باشید.
از بچه دیگران نگهداری کنید
با بچه های دور و برتان بیشتر وقت بگذرانید. شاید این بچه ها، خواهرزاده ها یا برادرزاده های تان باشند یا بچه های دوستان تان، مهم نیست متعلق به چه کسانی هستند، بلکه مهم این است که زمانی از روز را با آن ها بگذرانید. از بچه دیگری برای چند ساعت مراقبت کردن، شبیه بچه داشتن خودتان نیست؛ اما دست کم کمی از این احساس را به شما می دهد و به تجربیات تان می افزاید.
رابطه تان را عاطفی تر کنید
یک اصل مهم را در زندگی مشترک در نظر بگیرید و به هیچ وجه فراموش نکنید: بچه ها در فضای باثبات و پایدار بسیار بهتر رشد می کنند تا در محیط متزلزل و ناآرام؛ بنابراین قبل از به دنیا آمدن کوچولوی تان تمام سنگ هایتان را با یکدیگر وا بکنید تا کودک تان چیزی جز خوشحالی و آرامش در زندگی با شما نبیند. هرچه فضای خانه تان عاطفی تر باشد، فرزند موفق تری تحویل جامعه خواهید داد.
از تجربه والدین دیگر بهره ببرید
با پدر و مادر های دیگر حرف بزنید. مادربزرگ و پدربزرگ تان، پدر و مادرتان، دوستان و آشنایان هم گزینه های خوبی هستند؛ پس با آن ها گفت وگو کنید و بگذارید با داستان های خود درباره شیوه نگهداری شان از فرزندشان سرگرم تان کنند. توجه داشته باشید از اطلاعاتی که می توانید با همین گفت وگو های ساده جمع کنید، شگفت زده خواهید شد.
تربیت فرزند یک دانش است
در این روز ها از خودتان بپرسید که آیا از دانش کافی در زمینه پرورش کودک بهره مند هستید؟ فرزندپروری یک علم است. شما باید از مراحل رشد و تکامل کودک، نحوه مراقبت از کودک و روانشناسی کودک و نوجوان آگاهی کامل داشته باشید. باید بدانید چگونه با یک کودک خردسال یا نوجوان رفتار و تعامل کنید تا در آینده به فرزند موفق خود افتخار کنید. باید به منظور تادیب و تربیت فرزندتان از صلاحیت و دانش کافی برخوردار باشید ، کلاس های آموزشی و کتاب های بسیار خوبی در این زمینه در بازار موجود است که به کارتان می آید.




با کانال تلگرامی «آخرین خبر» همراه شوید

منبع: خراسان


ویدیو مرتبط :
لذت شنیدن اولین کلمات از زبون مامان واس نی نی