"وزارت اطلاعات" چگونه "ریگی" را دستگیر کرد؟/ماجرای "گریه کردن تروریست معروف" + تصاویر


سوال اینجاست که وزارت اطلاعات چگونه ریگی را دستگیر کرد.

به گزارش خبرنگار  دفاعی امنیتی  گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان ؛ سربازان گمنام امام زمان (عج) اقدامات مهمی را در راستای حفظ ، تامین و توسعه امنیت ملی انجام دادند که در این پروسه مبارزه با تروریست ها یکی از ارکان گسترش امنیت ملی بوده که توسط وزارت اطلاعات انجام شده است.

از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی وزارت اطلاعات در چارچوب اصول قانون اساسی نقشی ویژه ایفا کرده است. در مرزهای شرقی و غربی و شمال شرقی از ابتدای پیروزی انقلاب تا انتهای جنگ تحمیلی گروه‌های تجزیه‌طلب و تروریستی به دنبال چند پاره کردن ایران بودند که با هم‌افزایی رزمندگان و مجاهدان خاموش امام زمان (عج) با سایر ارگان‌ها در 8 سال دفاع مقدس با وجود فراز و نشیب‌ها، کشور از این مشکل عبور کرد.

بعد دیگر اقدامات  "وزارت اطلاعات"  مبارزه با گروهک‌های تروریستی و عوامل آنها بوده که در این مسیر وزارت اطلاعات در ایجاد سازوکارهای امنیتی و با همکاری سایر نهادها همچون ارتش، سپاه پاسداران، ناجا و بسیج به توفیقات بسیاری نائل  شده که از جمله‌ی آنها دستگیری تاکتیکی "عبدالمالک ریگی" و به هلاکت رساندن "عبدالرئوف ریگی"، تامین امنیت مرزها با پایش‌های اطلاعاتی و ظرفیت سازی بسته به نوع تهدید و افزایش توانمندی امنیتی از جمله آن بوده و سربازان گمنام امام زمان "مشت آهنین" نظام در مقابل "امپریالیسم"  بین الملل است.

در دستگیری "عبدالمالک ریگی" (جانی حادثه تاسوکی و تروریست بزرگ جنوب شرق کشور) سربازان گمنام امام زمان همکاری و هم افزایی گسترده‌ ای با ستاد کل نیروهای مسلح  و نهاجا (نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلایمی ایران) داشتند که نهایتاً در این مسیر به قول معروف "وزارت اطلاعات گرا داد و "تامکت‌های نهاجا" "عبدالمالک ریگی"  را شکار کردند".

**حمایت غرب و ارتجاع منطقه از عبدالمالک ریگی

"وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی ایران"  اطلاعات کاملی از "عبدالمالک ریگی" داشت. این تروریست که  توسط سرویس های اطلاعاتی  "موساد"، "سیا"، و "ام آی سیکس" و "استخبارات سعودی" پشتیبانی می شد، انواع کمک های تسلیحاتی و مالی را برای خرابکاری و اقدامات تروریستی در کشور دریافت می‌کرد.

اشراف اطلاعاتی سربازان گمنام امام زمان (عج) درباره این شخص به اندازه ای بود که می دانستند حتی "عبدالمالک ریگی" و گروه وابسته اش تجهیزات نظامی و ماهواره ای را در "کازابلانکا" مغرب  از ایالات متحده آمریکا و اسرائیل به نام مامورهای پیمان آتلانتیک شمالی دریافت می‌کردند.   

**"عبدالمالک ریگی"  کیست؟

عبدالمالک در سال۱۳۶۱ در به دنیا آمده و بنا بر گزارش ها  ریگی مدرسه نرفته و از سن  ۱۹ سالگی اسلحه به دست گرفته و در کارنامه اش اقدامات بیشمار تروریستی اعم از کشتار با اسلحه، سربریدن و بمب گذاری و .... را  داشته که یک نمونه آن حادثه  "تاسوکی"  است. 

"عبدالمالک ریگی" از سال 2003 میلادی گروهک تروریستی "جند الشیطان" را برای انجام عملیات تروریستی در شرق کشور تاسیس کرد. او اولین دیدار جدی خود را با سفیر ایالات متحده آمریکا در یکی از کشورهای همسایه انجام داد و ارتباطات اولیه با مسئولین ارشد امنیتی آمریکایی و "عبدالمالک ریگی" ایجاد شد.

"عبدالمالک ریگی" چندین انفجار سنگین و جنایت مهم را مرتکب شده که حادثه "تاسوکی" و "انفجار مسجد شیعیان زاهدان"  نمونه‌ای از آدم کشی تروریست های وابسته به "عبدالمالک ریگی" بود. وی برخی از قربانیان خود را سر می برید و این موضوع برایش طبیعی بود.

**نحوه دستگیری "عبدالمالک ریگی"

روزی که قرار بود "عبدالمالک ریگی" دستگیر شود، نماینده آمریکا قرار بود به قرقیزستان سفر کند و همزمان هواپیمایی که  "ریگی"  در آن حضور داشت هم هم به مقصد  "بیشکک"  در حرکت بود و لذا سربازان گمنام امام زمان (عج) با رهگیری این موضوع توانستند این تروریست را دستگیر کنند.

ریگی تنها ۳۰ ساعت قبل از دستگیری افغانستان را به قصد دوبی ترک کرده بود تا به قرقیزستان سفر کند که این موضوع می‌تواند به معنای جستجوی مقری جدید و بیانگر احساس ناامنی وی در افغانستان باشد. بنابر اعترافات "عبدالمالک ریگی"  در ابتدای دستگیری، آمریکا به او و گروهش قول همکاری و حمایت داده‌بود و سیا با آنان رابطه داشت.

"ریگی" با نام جعلی و گذرنامه افغانی در یک فروند هواپیمای بوئینگ ۷۳۷ خطوط هواپیمایی قرقیزستان در مسیر  "دوبی" به "بیشکک"  در حال پرواز بوده‌ است، که در اسفند ماه 88 در آسمان ایران سه فروند جنگنده  "نهاجا" که از پایگاه هوایی بندرعباس برخاسته بودند، هواپیما را مجبور به فرود در فرودگاه "بندرعباس" کردند.

بلافاصله پس از فرود هواپیما، نیروهای امنیتی ایران مستقیماً به سمت صندلی ریگی و همراهش رفته و آنها را دستگیر کردند، و هواپیمای قرقیزی پس از سه ساعت توقف و دستگیر شدن "عبدالمالک ریگی" ، فرودگاه را ترک کرد.  

امیر سرتیپ "نصیر زاده" معاون هماهنگ کننده نهاجا درباره دستگیری  "عبدالمالک ریگی"  و نقش تامکت‌های نهاجا گفت: هر کشوری دوست دارد که حاکمیت هوایی خود را داشته باشد و این عملیات نشان داد که فضای کشور برای تروریست‌ها نا‌امن است و کشور در امنیت هوایی بسیار مقتدر است.

**سبک دستگیری "عبدالمالک ریگی" کاملا ایرانی بود/چطور شد که "مالک ریگی" گریه کرد؟

"علی بهمنش"  کارشناس مسئول پرونده "عبدالمالک ریگی"  در این زمینه اظهار داشت: درست زمانی که قرار بود "عبدالمالک ریگی" از دبی به قرقیزستان برود نماینده آمریکا وارد قرقیزستان شد و ما این موضوع را می‌دانستیم. وی با بیان اینکه خلبانان جوان ما آموزشهای لازم را برای مقابله با تروریست‌ها دیده بودند یادآور شد: این دستگیری ("عبدالمالک ریگی") برای ما خیلی مهم بود و سبک دستگیری "عبدالمالک ریگی" کاملا ایرانی بود.

این عضو وزارت اطلاعات با اشاره به اینکه ما فردی را دستگیر کردیم که وقتی آدم می‌کشت لذت می‌برد، اظهار داشت: من به ریگی گفتم تو مسلمانی و ما هم مسلمانیم و من می‌خواهم تو را به زندگی عادی بازگردانم که  "عبدالمالک ریگی"  در این حالت گریه کرد.

این عضو وزارت اطلاعات گفت: مالک ریگی با عربستان ارتباط داشت و از کنسولگری این کشور استفاده می‌کرد و پول می‌گرفت، از آن با "موساد" ارتباط برقرار کرد و پس از آن مالک با اسرائیل رابطه داشت  و آنها برای اول تجهیزات ماهواره‌ای و ارتباطی را در مغرب فراهم کردند و یکی از افراد وابسته به  "مالک ریگی" همچنان با اسرائیل در ارتباط است.

اشراف اطلاعاتی سربازان گمنام زمان (عج) و حضور موثر "تامکت های نهاجا"  و اقدام به موقع در دستگیری  "ریگی" باعث شد تا این تروریست به هدف  مورد نظر خود یعنی "بیشکک" و دیدار با نماینده آمریکا نرسد و این نشان دهنده توان امنیتی  وزارت اطلاعات در دستگیری تروریست هاست.

گزارش از محمد زرچینی

انتهای پیام/


ویدیو مرتبط :
#27 چرا به AMP نیاز داریم؟