سرگرمی


2 دقیقه پیش

دانلود بازی اندروید

اندروید (از یونانی: به معنای مَرد، انسان، شبه آدم یا رُبات (آدم آهنی))، (به انگلیسی: Android) یک سیستم عامل همراه است که گوگل برای تلفن‌های همراه و تبلت‌ها عرضه می‌نماید و ...
2 دقیقه پیش

بازی اکشن-ماجرایی اسطوره های کوچک/ Pocket Legends

آخرین خبر/ Pocket Legends یکی از جذاب ترین بازی های آنلاین اکشن و سرگرم کننده برای سیستم عامل اندروید است. باید اشاره کرد که این بازی، اولین و بهترین بازی کمپانی MMO است که موفقیت ...



شوهرم فکر می کند خانواده ام دوستش ندارند


خراسان/ خانمی هستم 24 ساله. حدود یک سال است ازدواج کرده ام. از شوهرم و خانواده اش راضی ام و خانواده خودم هم به همسرم احترام می گذارند و خیلی دوستش دارند ولی شوهرم می گوید خانواده من او را دوست ندارند. من هر چه با او در این باره حرف می زنم، باور نمی کند. فکر می کند حرف هایم برای دلخوشی اوست. همیشه در مواقع عصبانیت و ناراحتی، من را مقصر عصبانیتش می داند.
مخاطب گرامی! باتوجه به اطلاعاتی که در پیامک شما آمده است، خدا را شکر در کل از شرایط ازدواج خود راضی هستید و آن چه مطرح شده است، نارضایتی همسرتان از کیفیت ارتباط خانواده شما با او ست. بهتر است در ابتدا به علل احتمالی چنین رویدادی اشاره شود.
شوهرتان را بیشتر بشناسید
در اوایل ازدواج برخی زوجین غالبا به دلیل ناآشنایی با فرهنگ، اخلاق و آداب و رسوم یکدیگر شتاب زده نتیجه گیری می کنند. در واقع آن ها به جای ارزیابی واقعی و بررسی فرضیات ذهنی خود بر پایه دلیل و مدرک یا شواهد موجود، صرفا بر مبنای باورهای غیرمنطقی و پیش داوری های ذهنی درباره رفتار یکدیگر قضاوت می کنند. این بدان معناست که فرد از رفتار طرف مقابل که ممکن است علل یا معنای مختلفی داشته باشد، صرفا یک نتیجه گیری منفی می کند و به نقش افکار یا باورهای غیرمنطقی توجهی نمی کند. در اصل چنین افرادی به صورت ناخودآگاه یک رویداد را دقیقا مساوی با یک معنای خاص می بینند؛ برای مثال دیر باز کردن در یا به استقبال نیامدن توسط صاحبخانه از سوی آن ها به معنای بی احترامی و بی علاقگی به حضور میهمان تلقی و برداشت می شود درحالی که این اتفاق ممکن است علل مختلفی داشته باشد. در این حال انتظار می رود با استفاده از مهارت های زناشویی و آشنایی بیشتر زوج با اخلاق و رفتار یکدیگر این مسئله به مرور برطرف شود.

ایده وتصویرسازی : حسینی - مرادی ایده وتصویرسازی : حسینی - مرادی در یک جبهه باشید
از علل دیگر تداوم این احساس می توان به نحوه برخورد شما با این مسئله اشاره کرد. آنچه در سال های ابتدایی زندگی مشترک مهم است اثبات در یک جبهه بودن با همسر است. به نظر می آید همسرتان به درک بیشتری از جانب شما نیاز دارد و اگر آنچه تاکنون از طرف شما انجام شده است صرفا قانع کردن ایشان بوده، کافی نیست چراکه شما را به نتیجه مطلوب هم نرسانده است.

راه حل هم شمایید هم شوهرتان
با این حال، بخش اول و مهمی از راه حل این مسئله به شوهرتان برمی گردد که با افکار منفی یا باورهای غیر منطقی مقابله کند و به جایگزین کردن افکار یا باورهای درست و کارآمد اقدام کند که البته اگر از مشاوره حضوری بهره بگیرد، موفق تر است. بخش دوم هم متوجه خود شماست که در مقام شنونده در برابر حرف ها یا گله های شوهرتان کاملا سکوت کنید و صرفا احساس او را منعکس کنید (به طور مثال بگویید: «پس از این رفتار ناراحتی!» یا «به نظرم دلخوری!») دفاع از خانواده تان تنها باعث تشدید احساس ناراحتی یا تنهایی همسرتان می شود پس دفاع یا توجیه رفتارهای آن ها را کنار بگذارید.
سوال های هدف دار بپرسید
گاهی از همسرتان بپرسید:« اگر خانواده ام چگونه رفتار کنند، نشان دهنده علاقه آن ها به شماست؟» یا «به نظرت اگر پدرزن یا مادرزن دامادش را دوست داشته باشد، چگونه باید آن را نشان دهد؟» طرح این پرسش ها به درک بهتر او کمک می کند و اطلاعات دقیق تری از نیاز او به دست می آورید.

با کانال تلگرامی آخرین خبر همراه شوید telegram.me/akharinkhabar


ویدیو مرتبط :
OST سریال شوهرم خانواده جدید پیدا کرده