سایر


2 دقیقه پیش

جمهوری آذربایجان با گرجستان و ترکیه مانور مشترک نظامی برگزار می کند

ایرنا/ جمهوری آذربایجان روز یکشنبه قبل از آغاز مذاکرات وین با حضور نمایندگان منطقه قره باغ کوهستانی، اعلان کرد که قصد دارد تمرین های نظامی با مشارکت گرجستان و ترکیه برگزار ...
2 دقیقه پیش

ژنرال فراری سوری از رژیم صهیونیستی درخواست کمک کرد

العالم/ ژنرال سابق و فراری ارتش سوریه که به صف مخالفان بشار اسد پیوسته، از رژیم صهیونیستی خواست که در مقابله با رییس جمهوری سوریه، مخالفان مسلح (تروریست ها)را یاری کند!.به ...



90 درصد مردم پاکستان مخالف ورود غیرقانونی مهاجرین افغان به کشورشان هستند


به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، یک نظرسنجی جدید در پاکستان نشان می‌دهد اکثریت قاطع حدود 90 درصد شهروندان این کشور از جلوگیری از ورود افغانها به پاکستان بدون روادید به منظور کمک به مبارزه با تروریسم حمایت می‌کند.

موسسه گالوپ پاکستان یکی از دفاتر منطقه‌ای موسسه بین‌المللی گالوپ، اعلام کرد: این نظرسنجی در 4 ایالت پاکستان از 25 ژانویه تا یکم فوریه انجام شده که حدود یک هزار و 755 زن و مرد در آن شرکت کردند.

گالوپ پاکستان افزود: تنها 9 درصد مخالف جلوگیری از ورود افغانها بدون روادید به پاکستان بودند.

نظرسنجی نشان می‌دهد که شرکت‌کنندگان حامی جلوگیری از ورود غیرقانونی مهاجرین افغان به پاکستان براین باوردند که مرز بدون نظارت یکی از عوامل اصلی انجام حملات تروریستی در این کشور است.

مقامات اسلام‌آباد تأکید دارند که شبه‌نظامیان ضد دولت پاکستان که در مناطق مرزی افغانستان پناه گرفتند، حملات تروریستی در این کشور را انجام می‌دهند.

افغانستان و پاکستان بیش از 2500 کیلومتر مرز مشترک دارند که به خط دیورند معروف است و مقامات پاکستانی تخمین می‌زنند که روزانه بیش از 50 هزار افغان از مرز دو کشور عبور و مرور می‌کنند.

خانواده‌های تقسیم شده

مسافران دو کشور شامل خانواده‌هایی هستند که گذرنامه‌های خاصی دارند که برای دیدن خانواده‌هایشان در کشور دیگر صادر شده است.
بسیاری از مسافران از نزدیکان 3 میلیون مهاجر افغانستانی هستند که در پاکستان به عنوان پناهنده ساکن می‌باشند.

پناهندگان قانونی برای عبور از مرز از کارتهای صادر شده توسط مقامات پاکستانی استفاده می‌کنند در حالی که مهاجرین غیرقانونی از طریق رشوه و یا قاچاقچیان انسان از مرزهای دو کشور عبور می‌کنند.

گروه غالب پناهندگان

چالشهای اقتصادی و امنیتی در ماه‌های اخیر ده‌ها هزار افغانستانی را مجبور به ترک کشورشان کرده است.

براساس گزارش سازمان ملل، پس از مهاجرین سوریه، افغانها دومین گروه بزرگ مهاجر در یونان با 28 درصد در ماه ژانویه و 25 درصد در ماه فوریه را تشکیل می‌دهد.

مقامات سازمان ملل اعلام کردند که از سال 2015 میلادی حدود 21 درصد از مهاجرینی که از طریق در دریای مدیترانه وارد اروپا شدند را مهاجرین افغانستان تشکیل می‌دهند و حدود 60 درصد از مهاجرین وارد شده به یونان را هم زنان و کودکان تشکیل می‌دهند.

روابط پر تنش

افغانستان و پاکستان سالهاست که بر سر مرز مشترکشان روابط پرتنشی دارند.

مقامات افغان به شدت مخالف صدور روادید و اقدامات نظارتی بر عبور و مرور از مرزهای دو کشور هستند زیرا براین باورند که محدودیتها برای رفت و آمد از مرزهای افغانستان و پاکستان به مشکلات خانواده‌های ساکن در دو کشور می‌افزاید.

مقامات پاکستانی نیز اظهار می‌دارند که بدون نظارت مؤثر بر مرزهای دو کشور، تلاشها برای مبارزه با تروریسم تأثیر لازم را نخواهد داشت.

انتهای پیام/.


ویدیو مرتبط :
مهاجرین افغان