فرهنگی


2 دقیقه پیش

تشریفات بهبود | تشریفات و خدمات مجالس

تشریفات بهبود | تشریفات و خدمات مجالس | برگزاری مراسم عروسی | باغ عروسی تشریفات ۵ ستاره بهبود با مدیریت بهبود اصلانی صاحب سبک در اجرای دیزاین های ژورنالی و فانتزی ، اجرا ...
2 دقیقه پیش

استاندار حلبچه عراق وارد ایلام شد

به گزارش ایرنا، عبدالله محمد به همراه ارکان حسن مشاور وی عصر امروز یکشنبه 26 اردیبهشت وارد استان شده و با مقامات استانداری ایلام دیدار کرد.قرار است استاندار میسان، واسط، ...



386 هزاردانش آموز زیر پوشش طرح شناسایی استعدادهای برتر قرار می گیرند


رضا گلشن مهرجردی روز پنج شنبه در همایش هم اندیشی طرح شهاب در کانون فرهنگی- تربیتی امام خمینی(ره) خمین افزود: این طرح امسال در 32 منطقه کشور برای دانش آموزان پایه چهارم و پنجم ابتدایی و 32 منطقه از کشور ویژه پایه چهارم ابتدایی اجرا می شود.
وی گفت: سال گذشته 130 هزار دانش آموز پایه چهارم ابتدایی زیر پوشش طرح شهاب قرار گرفتند که پس از ثبت مدارس در سامانه این طرح ارزیابی های اولیه در حوزه شناسایی استعدادها انجام شده است.
وی اضافه کرد: شناسایی استعداد برتر دانش آموزان درمقایسه با سایر توانایی های آنها، هدایت و آگاه سازی قابلیت ها و بسترسازی برای پرورش و ظهور آنها از اهداف اصلی طرح شهاب است که برای دومین سال متوالی در کشور اجرا می شود.
گلشن مهرجردی بیان کرد: این طرح سال به سال مقاطع بالاتری را زیر پوشش قرار می دهد و براساس برنامه بلندمدت تا پایان تحصیل در مقطع متوسطه ادامه دارد.
مدیر پژوهش، طرح و برنامه ریزی مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان وزارت آموزش و پرورش گفت: توجه به استعدادهای برتر اتفاق جدیدی در کشور نبوده و تا قبل از اجرای طرح شهاب، عمده کارهای استعدادیابی برالگوی رقابت در حوزه های ورزشی، قرآن و احکام، فرهنگی و هنری، علمی وآزمون های ورودی در مدارس خاص متمرکز بوده است.
وی اضافه کرد: این طرح در حقیقت زمینه تربیت نخبه هایی را فراهم می کند که با توجه به استعدادهایشان در کشور پیشرو و پیشگام باشند.
وی افزود: اجرای موفقیت آمیز این طرح نیازمند استمرار، حمایت در گذر زمان و افزایش سطح مهارت و دانش، ارتباط تنگاتنگ آموزگاران، مدیران، خانواده، مشاوران، نهادهای فرهنگی و همکاری در راستای جهت دهی و تعالی استعداهای برتر دانش آموزان است.
گلشن مهرجردی ادامه داد: محور اصلی در موفقیت طرح شناسایی و هدایت استعدادهای برتر، معلمان هستند و بایستی با توجه به آسیب پذیر بودن دانش آموزان از تبلغیات و طلاع رسانی و بزرگ نمایی به شدت پرهیز شود.
وی اضافه کرد: نخبه پروری اساس این طرح نبوده بلکه شناسایی استعداد برتر دانش آموزان است و افراد نخبه در دانشگاهها شناسایی و برجسته شده تا بتوانند در حوزه قابلیت هایشان طرح جدیدی در روند پیشرفت جامعه ارایه کنند.
وی افزود: برای آموزگاران 34 ساعت و برای معاونان و مدیران دوره های آموزشی برگزار می شود تا بتوانند این طرح را برای دانش آموزان پایه چهارم و پنجم ابتدایی اجرا کنند.
گلشن مهرجردی گفت: کاربرگ های شناسایی استعداهای برتر دانش آموزان هشت حوزه استعدادی، تا پایان استفند ماه در سامانه کشوری ویژه آن بایستی ثبت شود و در پایان اردیبهشت ماه پس از ارزیابی های لازم استعدادهای دانش آموزان به صورت مقدماتی معرفی شده و در سالهای بعد مربیان بایستی آن را استمرار بخشند.
معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش استان مرکزی نیز در این همایش گفت: هشت هزار و 700 نفر در 395 کلاس درس و 233 مدرسه درپایه چهارم و پنجم ابتدایی ناحیه دو اراک و خمین زیر پوشش طرح شهاب قرار می گیرند.
راحمه رجایی افزود: 570 تن از همکاران، آموزش های لازم برای اجرای طرح شهاب در پایه های تحصیلی چهارم و پنجم ابتدایی را فرا گرفتند.
وی اضافه کرد: هدایت و شناسایی استعدادهای برتر دانش آموزان از تاکیدهای رهبر معظم انقلاب است تا بتوان آنها را بارور و شکوفا کرد.
وی ادامه داد: براساس طرح شهاب بایستی افرادی را تربیت کنیم که بستر شکوفایی استعدادهایشان فراهم شود که برای تحقق این مهم نیازمند همکاری و حمایت اولیا و بنیاد ملی نخبگان هستیم.
مدیر آموزش و پرورش خمین نیز گفت: سرمایه گذاری امروز در آموزش و پرورش، از آن لحاظ که زمینه توسعه نیروی انسانی براساس استعدادها و توانایی هایشان ا فراهم می کند آینده نظام را از نظر توسعه در ابعاد مختلف تضمین می کند.
مهدی محمدی افزود: طرح شهاب در حقیقت به دنبال شناسایی استعداد دانش آموزان در زمینه های مختلف با کمترین هزینه است تا بتوان در پرتو آن راندمان و بهره وری نیروی انسانی را افزایش داد.
این نشست با حضور رییس بنیاد نخبگان استان مرکزی، آموزگاران، مدیران و معاونان آموزش و پرورش برگزار شد.ک/2
8122/6199/6012

انتهای پیام /*


ویدیو مرتبط :
ناروتو شیپودن قسمت 386 - Naruto shippuden 386