14 قطب سرطان کشور مجهز به دستگاه پت اسکن راه اندازی می شود


ابراهیم رئیسیون روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار سلامت ایرنا افزود: سرمایه گذاران بخش خصوصی برای ایجاد مراکز جامع درمان سرطان در قالب 14 قطب سرطان مشخص شده اند، توافقنامه های رسمی با این سرمایه گذاران امضا شده، مکان ساخت قطبهای سرطان جایابی شده و تا نیمه اردیبهشت قرارداد ساخت آنها امصا می شود.
وی گفت: برای ایجاد 14 قطب سرطان کشور که مراکز جامع درمان سرطان خواهند بود، 51پروژه عمرانی تعریف شده است و در مجموع 35 هزار میلیارد ریال سرمایه بخش خصوصی برای ساخت، تجهیز و بهره برداری این مراکز در قالب 9 هزار مترمربع سازه هزینه می شود.
مشاور وزیر بهداشت افزود: مراکز جامع سرطان در مراکز استانها ایجاد می شوند، البته در استان تهران 3 مرکز جامع سرطان خواهیم داشت که هر کدام زیر نظر یکی از دانشگاههای علوم پزشکی پایتخت فعالیت می کنند و مراکز دیگر نیز در شهرهای دیگر از جمله کرج،تبریز،کرمان، اصفهان، مشهد، ساری، رشت، شیزاز دایر می شوند و هر مرکز تاسیس شده یک استان دیگر را نیز پوشش می دهد.
رئیسیون گفت: مراکز جامع سرطان به عنوان مراکز پیشرفته تیپ 3 تعریف می شوند و قبل از این مراکز نیز مراکز تیپ دو در شهرهای مجاز و نزدیک به قطبهای سرطان تاسیس می شوند که ورود و شناسایی بیماران و ارجاع به مراکز جامع سرطان را به عهده دارند.
وی افزود: قبل از مراکز تیپ دو نیز مراکز و پایگاههای سلامت در شبکه بهداشتی-درمانی کشور هستند که شناسایی اولیه افراد مشکوک به سرطان یا در خطر این بیماری را انجام می دهند.
مشاور وزیر بهداشت گفت: در تمام 14قطب و مرکز جامع سرطان کشور دستگاههای پیشرفته پت اسکن مستقر می شود، این دستگاه بسیار پیشرفته است با کمک تکنولوژی رادیواکتیو در تشخیص سریع و درمان سرطان بسیار موثر باشد.
وی افزود: هم اکنون فقط دو دستگاه پت اسکن در کشور وجود دارد که یکی در بیمارستان مسیح دانشوری و دیگری در بیمارستان شریعتی تهران است و با تجهیز مراکز جامع سرطان به این دستگاه، تحول بزرگی در کشور رخ می دهد.
رئیسیون گفت: راه اندازی مراکز جامع سرطان نیازمند ابنیه سازی است که حدود یکسال طول می کشد و بعد از آن نیز مرحله تجهیز و بهره برداری این مراکز است که حداکثر 6 ماه زمان می برد، بنابراین تا 18 ماه آینده این مراکز در کشور به بهره برداری نهایی می رسند.
بر اساس آمار وزارت بهداشت، حدود 400 هزار فرد مبتلا به سرطان در کشور وجود دارد که هر سال 90 هزار نفر به این جمعیت اضافه می شود.
سرطانهای دستگاه گوارش، سرطان سینه و سرطان پروستات از جمله سرطانهای شایع در ایران است.
اجتمام(4)**3063 ** 1418

انتهای پیام /*


ویدیو مرتبط :
اسکن سه بعدی از داخل یک مومیایی با دستگاه پزشکی سی تی اسکن