سایر


2 دقیقه پیش

جمهوری آذربایجان با گرجستان و ترکیه مانور مشترک نظامی برگزار می کند

ایرنا/ جمهوری آذربایجان روز یکشنبه قبل از آغاز مذاکرات وین با حضور نمایندگان منطقه قره باغ کوهستانی، اعلان کرد که قصد دارد تمرین های نظامی با مشارکت گرجستان و ترکیه برگزار ...
2 دقیقه پیش

ژنرال فراری سوری از رژیم صهیونیستی درخواست کمک کرد

العالم/ ژنرال سابق و فراری ارتش سوریه که به صف مخالفان بشار اسد پیوسته، از رژیم صهیونیستی خواست که در مقابله با رییس جمهوری سوریه، مخالفان مسلح (تروریست ها)را یاری کند!.به ...



گزارش هفت صبح از یک برنده مرموز در قرعه‌کشی بانک سامان


گزارش هفت صبح از یک برنده مرموز در قرعه‌کشی بانک سامانهفت صبح/ دیروز چند سایت خبری داخلی با کنار هم قرار دادن فهرست برندگان ۶ دوره اخیر قرعه‌کشی بانک سامان به نکته عجیبی برخوردند. شخصی به نام «علیرضا غلامی‌ بیرامی» که در شعبه سعادت آباد تهران حساب دارد در ۵ دوره برنده جایزه شده!

این خبر به سرعت به شبکه‌های اجتماعی راه یافت و بعد از بارها بازنشر شدن، بانک سامان را هم مجبور به واکنش کرد. این بانک در اطلاعیه خود شائبه هرگونه اثرگذاری خارجی در این قرعه‌کشی را رد کرده و با ذکر دلایلی تاکید کرده برنده شدن متوالی این فرد یک فرآیند طبیعی بوده است. در این زمینه ما دیدگاه الله وردی رجایی سلماسی از بنیانگذاران بانک سامان را جویا شدیم که به هفت صبح گفت: «با توجه به کنترلی که بر قرعه‌کشی بانک‌ها وجود دارد امکان تقلب نیست. هرچند شاید در قوانین این نوع حساب بانکی ایراداتی وجود دارد که یک فرد توانسته چندین بار برنده شود.» در عین حال احمد حاتمی‌ یزد از کارشناسان شناخته شده نظام بانکی کشور در این زمینه به هفت صبح می‌گوید: «من هنوز به صحت این خبر تردید دارم چون به لحاظ ریاضی و احتمالات امکان ندارد چندین دوره متوالی یک فرد بتواند از بین صدها هزار نفر برنده شود.»

* آشنایی با قرعه‌کشی حساب‌های قرض‌الحسنه
این هزاران جایزه نقدی و غیر نقدی و الفاظ دهان پرکُنی که در تبلیغات بانک‌ها می‌بینیم مختص حساب‌های قرض‌الحسنه است. وگرنه حساب‌هایی که سود بانکی به آن‌ها تعلق می‌گیرد در قرعه‌کشی‌ها شرکت داده نمی‌شوند. قوانین و میزان جایزه‌ای که بانک‌ها به مشتریان خود می‌دهند تقریبا مشابه هم است. مثلا اکثر بانک‌ها می‌گویند حداقل موجودی حساب شما برای شرکت در قرعه‌کشی باید ۲۰ هزار تومان باشد. قرعه‌کشی‌ها معمولا دوبار در سال با اختصاص امتیازاتی به مشتریان صورت می‌گیرد. حالا این وسط بعضی بانک‌ها خدمات دیگر خود را هم در سیستم امتیاز دهی وارد می‌کنند. مثلا همین وین کارت بانک سامان که هرچقدر شما نقل و انتقال پول انجام دهید یا با آن شارژ بخرید هم در شانستان برای برنده شدن موثر است. قرعه‌کشی وین کارت ماهی یکبار انجام می‌شود، در هر دوره امتیاز مشتریان صفر می‌شود در نهایت ۲۵۱ نفر جایزه‌های نقدی می‌برند. قبل‌تر بانک مرکزی در مورد نحوه توزیع این جوایز قوانینی هم وضع کرده بود که مثلا حداقل ۱۰ درصد افتتاح کنندگان حساب باید در فهرست برندگان باشند. البته ناگفته نماند فلسفه شکل‌گیری این حساب‌های قرض‌الحسنه فعالیت‌های خیرخواهانه مثل پرداخت کمک هزینه ازدواج، ساخت مدرسه و درمان بیماری است. یعنی بانک‌ها باید درآمدهای حاصل از این سپرده‌ها را به صورت تسهیلات در راستای این اهداف خرج کنند که البته بعضی کارشناسان معتقدند بانک‌ها این مسائل را رعایت نمی‌کنند و سود حاصل از سپرده‌ها هم مثل سپرده‌های دیگر در جهت فعالیت‌های اقتصادی مثل ساختمان‌سازی و تجارت‌های دیگر می‌شود.

* اطلاعیه بانک سامان
پیرو برخی اخبار مطرح شده در شبکه‌های اجتماعی در خصوص شرایط و نحوه برنده شدن در قرعه‌کشی وین‌کارت سامان ضمن تشکر از همراهی همه دارندگان وین کارت، به آگاهی می‌رساند وین کارت سامان به عنوان یک محصول بانکی جدید از دی ماه ۱۳۹۳ با هدف ترویج بانکداری الکترونیک عرضه و در تیرماه سال ۱۳۹۴ نیز دور دوم قرعه‌کشی وین کارت با ویژگی‌های جدید آغاز شد. از ویژگی‌های اصلی این کارت‌، کسب امتیاز بر اساس تراکنش‌های انجام‌شده توسط مشتری از طریق درگاه‌های مختلف برای خرید شارژ تلفن همراه، پرداخت قبض، انتقال وجه الکترونیکی و… است که به دارنده این کارت امکان می‌دهد ضمن انجام امور روزمره، با هر تراکنشی امتیاز کسب کند و شانس خود را برای برنده شدن در قرعه‌کشی افزایش دهد. همچنین با توجه به اینکه دوره انجام قرعه‌کشی به صورت ماهانه است و امتیازهای کسب‌شده توسط هر نفر در پایان ماه «صفر» می‌شود، هیچ‌کدام از مشتریان حتی در صورت برنده شدن در یک دوره شانس برنده شدن در دوره‌های دیگر را از دست نمی‌دهند و شانس چند بار برنده شدن در قرعه‌کشی برای همه وجود داشته است. بنابراین بر اساس اطلاع‌رسانی‌های پیشین، در خصوص شیوه جمع‌آوری امتیاز در این قرعه‌کشی، شانس برنده شدن افراد با میزان امتیاز آنها که می‌تواند از یک تا چند میلیون امتیاز باشد ارتباط مستقیم دارد و مانند همه قرعه‌کشی‌هایی که مبنای آنها استفاده از عدد گام و شیوه گوی و گردونه است، تمام برندگان به‌صورت تصادفی شناسایی می‌شوند. شایان ذکر است در تمام قرعه‌کشی‌ها، علاوه بر حضور ناظران داخلی بانک از جمله مدیریت‌ بازرسی، برنده جایزه بزرگ دوره قبلی نیز به عنوان ناظر در مراسم قرعه‌کشی حضور داشته است. علاوه بر این، به دلیل جلوگیری از هرگونه اثرگذاری خارج از منطق و روال قرعه‌کشی در هر دوره، دو مرحله کنترل داخلی، قبل و پس از برگزاری قرعه‌کشی به منظور بررسی سلامت تراکنش‌های افراد انجام شده است. گفتنی است اطلاع رسانی در خصوص روند و شیوه کسب امتیاز و برگزاری قرعه‌کشی به صورت دقیق از آغاز عرضه محصول از طریق وب‌سایت بانک، بروشورها و اخبار انجام شده است و همچنین اسامی‌برندگان نیز به صورت ماهانه در وب‌سایت و نشریه بانک سامان درج شده است.

* جوایز پر سر وصدای قرعه‌کشی بانک‌ها
در طول تاریخ قرعه‌کشی بانک‌ها رتبه پر سر و صدا‌ترین قرعه‌کشی را باید به بانک‌ تجارت در سال ۸۳ نسبت داد. در دوره‌ای که عطش سرمایه گذاری در بانک‌ها به شدت اوج داشت و بانک‌ها برای کسب مشتریان بیشتر از هیچ گونه ترفندی فروگذار نبودند، بانک تجارت یک بنز الگانس ۳۲۰ را به عنوان جایزه ویژه خود اعلام کرد. این بانک علاوه بر یک دستگاه بنز الگانس، ۵ دستگاه ماکسیما و ۲۰۰ دستگاه پژو ۲۰۶ جایزه‌های دیگر این بانک بودند که باعث شد ناگهان ۸۷ درصد بر میزان سپرده گذاری‌های این بانک افزوده شود! این قرعه‌کشی بدون شک سر آغاز ماجرا بود، بعد از تبلیغات پر سر و صدای این بانک انواع اعتراض‌ها از گوشه و کنار بلند شد. عده‌ای می‌گفتند در حالی که واردات خودرو به کشور ممنوع است بانک تجارت چگونه توانسته مجوز ورود این خودرو بنز را بگیرد. عده‌ای از کارشناسان هم اعتقاد داشتند که این هدایا باعث می‌شود روح بانکداری اسلامی ‌به مخاطره بیفتد. جایزه پر سر و صدای بنز الگانس در آخر به یک کارگر شرکت چرم‌سازی رسید و خود مسئولان بانک تجارت اعلام کردند که در آن سال سود آوری آن بانک بیش از ۸۰۰ میلیارد تومان بوده است! همین‌ها باعث شد جوایز این بانک باز هم افزایش پیدا کند و در سال ۸۴ جایزه این بانک تبدیل شد به خودروی بی‌ام‌و مدل ۲۰۰۵! همه این جوایز و چشم و هم چشمی ‌بانک‌ها باعث شد تا از سال ۸۷ به بعد تقریبا بانک مرکزی مقررات خاصی را برای جوایز بانک‌ها در نظر گرفت و سخت‌گیری‌ها برای جوایز بانک‌ها بیشتر شد. بنابراین می‌توان گفت آخرین جوایز گران قیمت بانک‌ها مربوط می‌شد به سال ۸۷ که در آن سال بانک ملی رتبه اول را به خود اختصاص داده بود. این بانک با قرار دادن لوکس‌ترین خودروی آن سال؛ توانست مشتریان زیادی را به سمت خود بشکاند. بانک ملی در قرعه‌کشی خود در مجموع ۱۱۰۰ دستگاه خودروی مگان را در سبد جوایز خود لحاظ کرده بود.

با کانال تلگرامی «آخرین خبر» همراه شوید

منبع: هفت صبح


ویدیو مرتبط :
‫در قرعه کشی های ماهانه مای شرکت کنید و برنده شوید. http:// /‬‎