سایر


2 دقیقه پیش

جمهوری آذربایجان با گرجستان و ترکیه مانور مشترک نظامی برگزار می کند

ایرنا/ جمهوری آذربایجان روز یکشنبه قبل از آغاز مذاکرات وین با حضور نمایندگان منطقه قره باغ کوهستانی، اعلان کرد که قصد دارد تمرین های نظامی با مشارکت گرجستان و ترکیه برگزار ...
2 دقیقه پیش

ژنرال فراری سوری از رژیم صهیونیستی درخواست کمک کرد

العالم/ ژنرال سابق و فراری ارتش سوریه که به صف مخالفان بشار اسد پیوسته، از رژیم صهیونیستی خواست که در مقابله با رییس جمهوری سوریه، مخالفان مسلح (تروریست ها)را یاری کند!.به ...



گفت‌وگو با شایسته‌تقدیر دوازدهمین جشنواره نقد کتاب


خبرگزاری کتاب ایران/ غلامرضا کسایی، شایسته‌تقدیر دوازدهمین جشنواره نقد کتاب در حوزه دین گفت: امر مهمی که در نقد باید مدنظر قرار بگیرد، این است که در نقد باید «ایده» و «روش» بیان نویسنده مورد نقد قرار بگیرد، نه این که ناقد بخواهد دست به تخریب و یا نقد نویسنده بزند.
کسایی: «ایده» و «روش» بیان نویسنده مورد توجه ناقد باشد/ منتقد نویسنده را تخریب نکند

غلامرضا کسایی، مؤلف مقاله «بررسی کتاب اندیشه اسلامی (1)» که در دوازدهمین جشنواره نقد کتاب در حوزه دین شایسته تقدیر شناخته شد، ضمن اشاره به این‌که، کتاب‌های دانشگاهی باید دارای مولفه‌های مهم برای تدریس باشد، گفت: این مقاله محصول پایان‌نامه کارشناسی ارشدم با عنوان «بررسی کتاب‌های اندیشه اسلامی (1) و (2) در چارچوب تحلیل گفتمان انتقادی» است.

وی با بیان اینکه پایان‌نامه‌ام با راهنمایی جلال رحیمیان به انجام رسید، افزود: در پایان‌نامه به بررسی این دو کتاب پرداختم که البته وضعیت کتاب «اندیشه اسلامی (1)» نسبت به کتاب «اندیشه اسلامی (2)» بهتر بود.

کسایی با بیان این‌که همواره به موضوعات دینی علاقه داشته‌ام، اظهار کرد: کتاب «اندیشه اسلامی (1)» از جمله کتاب‌هایی است که بیشتر دانشجویان آن را در مقطع کارشناسی مطالعه و به عنوان کتاب واحد درسی امتحان می‌دهند.

شایسته‌تقدیر دوازدهمین جشنواره نقد کتاب در حوزه دین ادامه داد: در این بررسی بیشتر بر این مقوله تمرکز داشتم که این کتاب صرفاً برای آن دسته از مسلمانانی نوشته شده است، که اساساً به نوشته‌های این کتاب پایبند هستند و نمی‌توانند درباره نوشته‌های آن سؤال کنند، البته این کتاب، محلی برای شک و سؤال برای خوانندگان نیز باقی نگذاشته است.

کسایی ادامه داد: برای بررسی این کتاب در پایان‌نامه خود از چارچوب «وندایک» استفاده کردم. در این چارچوب مراحلی برای بررسی برخی تفاوت‌ها ذکر شده است. کتاب حاضر با پیش‌فرض پذیرفته شدن مطالب آن نوشته شده است.

وی در ادامه گفت‌وگو با ایبنا، درباره جایگاه نقد بین نخبگان و دانشگاهیان گفت: امر مهمی که در نقد باید مدنظر قرار بگیرد، این است که در نقد باید «ایده» و «روش» بیان نویسنده مورد نقد قرار بگیرد، نه این که ناقد بخواهد دست به تخریب و یا نقد نویسنده بزند.

کسایی اظهار کرد: دانشجویان و پرسشگرانی که کتاب «اندیشه اسلامی (1)» را مطالعه می‌کنند، به دنبال پرسش از کتاب هستند تا نظرات و گفته‌های برخی غربی‌ها درباره دین را رد کنند، البته رد یک موضوع نباید با سفسطه همراه باشد، بلکه باید این امر با استدلال علمی همراه باشد.

غلامرضا کسایی، صاحب مقاله شایسته‌تقدیر در دوازدهمین جشنواره نقد کتاب، مقاله خود را در فصلنامه «اندیشه دینی شیراز» به چاپ رسانده و هم‌اکنون دانشجوی دکترای زبان‌شناختی همگانی در دانشگاه اصفهان است.

با کانال تلگرامی آخرین خبر همراه شوید telegram.me/akharinkhabar


ویدیو مرتبط :
تیزر دوازدهمین جشنواره فیلم کوتاه دانشجویی نهال