سایر


2 دقیقه پیش

جمهوری آذربایجان با گرجستان و ترکیه مانور مشترک نظامی برگزار می کند

ایرنا/ جمهوری آذربایجان روز یکشنبه قبل از آغاز مذاکرات وین با حضور نمایندگان منطقه قره باغ کوهستانی، اعلان کرد که قصد دارد تمرین های نظامی با مشارکت گرجستان و ترکیه برگزار ...
2 دقیقه پیش

ژنرال فراری سوری از رژیم صهیونیستی درخواست کمک کرد

العالم/ ژنرال سابق و فراری ارتش سوریه که به صف مخالفان بشار اسد پیوسته، از رژیم صهیونیستی خواست که در مقابله با رییس جمهوری سوریه، مخالفان مسلح (تروریست ها)را یاری کند!.به ...



«سهيلا جلودارزاده» مهمان  


«سهیلا جلودارزاده»  مهمان ویژه در نشست کارشناسی آخرین خبر/ زنان می توانند پیام آور توسعه باشند در جامعه اگر الگوی صحیحی برای تفکر وجود نداشته باشد جامعه به پرتگاه ناتوانی سوق داده می شود. 


سهیلا جلودارزاده که به عنوان مهمان ویژه در نشست کارشناسی "زن، کتاب و توسعه پایدار" در سرای اهل قلم نمایشگاه کتاب تهران شرکت کرده بود با بیان این که اگر در جامعه الگوی صحیح تفکر وجود نداشته باشد جامعه به پرتگاه ناتوانی سوق داده می شود افزود: مکتب انسان ساز اسلام برای تفکر و اندیشه ارزش بسیاری قایل است به گونه ای که یک لحظه تفکر را با سال ها عبادت برابر می داند و اندیشه در نظام ارزشی اسلام جایگاه ویژه ای دارد. 
وی گفت زنان در طول تاریخ عاملان فرهنگ و حفظ آن بوده اند و اگر بپذیریم که زنان بر اساس خلقتشان فرهنگ ساز هستند می توانیم به این نتیجه برسیم که اگر در توسعه پایدار چندان موفق نبودیم به دلیل آن است که نقش زنان را نادیده گرفتیم. 
سهیلا جلودار زاده با تصریح این نکته که در عرصه فرهنگ باید زمینه های رشد را فراهم کنیم گفت در وهله نخست باید اصلاح الگوی تفکر را قرار دهیم و به کتاب و کتابخوانی توجه بیشتری داشته باشیم چراکه از این طریق حرکتی شکل می گیرد تا الگوی تفکر جامعه تغییر کند. 
وی تاکید کرد توسعه پایدار جز با خرد جمعی امکان پذیر نیست و در این زمینه تشکل های زنان با هم افزایی می توانند موفق باشند. عباس محمدی اصل دیگر سخنران این نشست بود که بازتولید جامعه را ضروری خواند و گفت انطباق با شرایط، توفیق جویی، یگانگی و پایداری عواملی هستند که موجب می شوند آن جامعه پایدار بماند. 
وی نقش افراد جامعه اعم ا ز زن و مرد را در ایجاد توسعه و پایداری آن بسیار مهم خواند و افزود اگر می خواهیم به سمت توسعه پایدار برویم راهی نداریم جز عقلانیت، تفکر و حقیقت و در این راه باید نقش زنان را جدی بگیریم و آرمان¬هایمان را از راه زندگی به دست آوریم. 
شیوا دولت آبادی هم در سخنان خود اهمیت تشکل های اجتماعی را مورد اشاره قرار داد و با تاکید بر تفکر صحیح گفت فکر کردن وقتی درست است که ما از روزمرگی فکر کردن بیرون بیائیم. 
وی همچنین لزوم توجه به خواندن و نوشتن را به عنوان یکی از عوامل پایه ای دستیابی به توسعه پایدار مورد اشاره قرار داد و گفت خواندن و نوشتن موجب رشد فکری می شود و هر چه بهتر بخوانیم بهتر می نویسیم. 
وی گفت کتاب خوانی مغز را فعال می کند و بسیار تاثیرگذار است، توسعه پایدار هم باید از درون مغزها شروع شود و مغزها با خواندن کتاب بهتر عمل می کنند.
این گزارش حاکی است: پروین صدقیان دبیر این نشست نیز با بیان هدف انجمن صنفی زنان ناشر و فعالیت های چشمگیر زنان در حوزه های مختلف نشر افزود: توسعه پایدار عنصر سازمان دهنده ای است که هدف آن استفاده از منابع و هدایت سرمایه گذاری ها به سمت توسعه تکنولوژی است به گونه ای که با نیازهای جامعه سازگار باشد و این هدف جز با پرورش قابلیت های انسانی محقق نمی شود. 
وی گفت: پرورش قابلیت های انسانی هم در پرتو تولید کتاب و بالا رفتن هدفمند جامعه مسیر است و زنان در این عرصه می توانند پیام آور توسعه باشند.





منبع: آخرین خبر


ویدیو مرتبط :
#27 چرا به AMP نیاز داریم؟