فرهنگی


2 دقیقه پیش

تشریفات بهبود | تشریفات و خدمات مجالس

تشریفات بهبود | تشریفات و خدمات مجالس | برگزاری مراسم عروسی | باغ عروسی تشریفات ۵ ستاره بهبود با مدیریت بهبود اصلانی صاحب سبک در اجرای دیزاین های ژورنالی و فانتزی ، اجرا ...
2 دقیقه پیش

استاندار حلبچه عراق وارد ایلام شد

به گزارش ایرنا، عبدالله محمد به همراه ارکان حسن مشاور وی عصر امروز یکشنبه 26 اردیبهشت وارد استان شده و با مقامات استانداری ایلام دیدار کرد.قرار است استاندار میسان، واسط، ...



70 درصد فارغ التحصیلان آموزشکده فنی ایلام جذب بازار کار می شوند


پریچهر قنبری روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بیشتر رشته های این آموزشکده کاربردی و مورد نیاز جامعه هستند و افراد فارغ التحصیلان این رشته ها به سرعت صاحب شغل می شوند.
وی با بیان اینکه هم اکنون پنج رشته در مقاطع کاردانی و کارشناسی ناپیوسته در این آموزشکده دایر است، ادامه داد: بیشتر واحدهای درسی عملی، کارگاهی و آزمایشگاهی است.
وی رشته های موجود در این آموزشکده را کاردانی طراحی دوخت، حسابداری، فناوری و نرم افزار کامپیوتر و کارشناسی ناپیوسته معماری عنوان کرد و گفت: سال آینده رشته های معماری و صنایع شیمیایی در مقطع کاردانی و همچنین کارشناسی ناپیوسته فناوری و نرم افزار کامپیوتر در این آموزشکده راه اندازی خواهد شد.
رییس آموزشکده فنی خواهران ایلام گفت: این آموزشکده زیر مجموعه دانشگاه فنی و حرفه ای کشور است که از سال 1390 با هدف تربیت نیروهای تکنیسین ماهر و تحویل به جامعه ایجاد شده است.
قنبری با بیان اینکه این آموزشکده به صورت مستقل و تک جنسیتی زیر نظر مستقیم دانشگاه اداره می شود و استقلال مالی و اجرایی دارد، افزود: بودجه آموزشکده از محل اعتبارهای تخصیصی وزارت علوم و درآمد ناشی از فعالیت های دانشجویی تامین می شود.
وی ادامه داد: بدلیل نوپابودن دانشگاه فنی و حرفه ای، سرانه اعتبارهای دانشجویی پایین است و این دانشگاه هنوز جایگاه خود را از نظر اعتبارها پیدا نکرده است اما قول های مساعدی در این زمینه داده شده است.
وی دانشگاه فنی و حرفه ای را نسل سوم دانشگاه های کشور عنوان کرد و گفت: آموزش، پژوهش و کارآفرینی ماموریت اصلی دانشگاه است بنابراین دانشگاه به طور مستمر با بررسی و نیازسنجی جامعه رشته های غیرکاربردی را حذف و رشته های مورد نیاز جامعه را جایگزین می کند.
رییس آموزشکده فنی خواهران ایلام گفت: هم اکنون 550 دانشجو در این آموزشکده در حال تحصیل هستند اما ظرفیت پذیرش حدود یک هزار و 400 دانشجو وجود دارد.
قنبری افزود: اولویت دانشگاه بومی گزینی است و بیشتر دانشجویان این آموزشکده بومی استان و منطقه شامل استان های خوزستان و لرستان هستند.
وی ادامه داد: این آموزشکده از نظر استاد وضعیت مناسبی ندارد و جز سه عضو هیات علمی مابقی اساتید مدعو سایر دانشگاه های استان هستند.
رییس آموزشکده فنی خواهران ایلام گفت: این آموزشکده سه خوابگاه دولتی و خودگران دارد که به خوابگاه دولتی آموزشکده در جریان سیل اخیر بیش از دو میلیارد و 200 میلیون ریال خسارت وارد شد.
قنبری افزود: در اثر سیل، تجمع آب در بلوار دانشجو باعث تخریب دیوار دانشگاه پیام نور و ورود آب به محوطه و آبگرفتگی و خسارت خوابگاه شد.
وی ادامه داد: دانشجویان ساکن در این خوابگاه به محل امن منتقل شده و هیچگونه آسیبی ندیدند اما خوابگاه در دو مرحله به مدت 9 روز به دلیل لایروبی و اصلاح مسیر کانال های آب تعطیل شد.
وی اظهار کرد: هم اکنون عملیات هدایت آب های ناشی از بارندگی بوسیله دیوارهای بتنی به خارج از محوطه خوابگاه با کمک یک پیمانکار خیر در دست اجرااست و تا در بارندگی های آینده مشکل و مساله ای برای دانشجویان ایجاد نشود.
6034/6032

انتهای پیام /*


ویدیو مرتبط :
مهارت آموزی سازمان فنی و حرفه‌‌ای به فارغ التحصیلان رشته‌های مختلف