فرهنگی


2 دقیقه پیش

تشریفات بهبود | تشریفات و خدمات مجالس

تشریفات بهبود | تشریفات و خدمات مجالس | برگزاری مراسم عروسی | باغ عروسی تشریفات ۵ ستاره بهبود با مدیریت بهبود اصلانی صاحب سبک در اجرای دیزاین های ژورنالی و فانتزی ، اجرا ...
2 دقیقه پیش

استاندار حلبچه عراق وارد ایلام شد

به گزارش ایرنا، عبدالله محمد به همراه ارکان حسن مشاور وی عصر امروز یکشنبه 26 اردیبهشت وارد استان شده و با مقامات استانداری ایلام دیدار کرد.قرار است استاندار میسان، واسط، ...



مکان نمایشگاه کتاب مسئله پرچالش ارشاد است/ برای نمایشگاه کتاب فقط 4 گزینه مطرح داریم


به گزارش خبرنگار کتاب و ادبیات خبرگزاری فارس، سید عباس صالحی معاون فرهنگی وزیر ارشاد طی یک نشست خبری پیرامون بیست و نهمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران توضیحاتی داد.

بر اساس این گزارش، صالحی در این نشست خبری با بیان اینکه شورای سیاساستگذاری نمایشگاه کتاب در ٢٩ مرداد امسال تشکیل شد. ترکیب شورا عبارتند از: گروه اول مدیران فرهنگی که شامل سه نفر بودند؛ گروه دوم نمایندگان تشکل‌ها بود که نسبت به سال گذشته دو نماینده داشت امسال سه نماینده خواهند داشت. اینها به انتخاب تشکل‌های نشر معرفی شدند. دو نفر دیگر به واسطه تخصص انتخاب شدند اول سیدمحمد بهشتی و دیگری رضا امیرخانی.

وی با بیان برخی سیاست‌ها تاکید کرد: ١٧ سیاست مصوب شده که ٣٧ اقدام متناظر شورای سیاستگذاری مصوب کرد.

صالحی ادامه داد: روسیه مهمان ویژه و ایتالیا غرفه ویژه خواهد داشت و پس از سال آتی ایتالیا دو سال دیگر مهمان ویژه است، استفاده از زبان در محیط نمایشگاهی و دعوت از نویسندگان خارجی و... در ذیل بحث فعال ساده دیپلماسی فرهنگی دیده شده است.
وی به اقدامات متنوع اشاره کرد و افزود: استفاده از تشکلهای اهل قلم و علمی و دانشگاهی،
فعال سازی ارتباط با مخاطبان، سالن یا غرفه ابتکارات عرصه نشر، توجه به توزیع کنندگان( که همواره بخش مغفول کل صنعت نشر است)، لوازم جانبی و صنایع مرتبط با کتاب در غرفه ها،از لحاظ کتابهای دیجیتال در متراژ غرفه ها از جمله این مباحث است.

صالحی با بیان این سیاست‌ها ابراز داشت: حضور ناشران فرصتی است برای پژوهش در عرصه نشر، توجه به گروه‌های ترویج کتابخوانی و تهیه گزارش‌های تحلیلی از داده ها برای عموم و بصورت تحلیلی برای کسانی که با صنعت نشر درگیرند. ٣٧ اقدام متناظر به شورای برنامه ریزی نمایشگاه ابلاغ شد تا برنامه ها را تنظیم کنند.

صالحی از مکان نمایشگاه به عنوان مسئله پرچالش یاد کرد و افزود: گزینه های زیادی نداریم جز ٤ گزینه قابل طرح. گزینه اول خود مصلی است که امتیازاتی دارد. در دسترسی خوبی به لحاظ جغرافیایی و حمل و نقل و مترو است اما مشکلاتی دارد که پوشیده نیست. مهمترین نکته اینکه مصلا برای تمایشگاه ساخته نشده است. نه اینکه استفاده نمایشگاهی از آن نمی‌توان کرد اما برای نمایشگاه ساخته نشده است. چند سال دیگر که زمان با ماه مبارک رمضان تلافی می‌کند باید چه کرد. اما نکته دوم اتلاف منابع مالی سنگین هر ساله است. ٣ تا ٤ میلیارد هرسال هزینه تاسیسات می‌کنیم و بعد پوچ می‌شود.

معاون فرهنگی وزیر ارشاد ادامه داد: گزینه دوم باغ کتاب است که امسال جدی شد. محاسنی دارد اما دسترسی مترو و ارتباطی آن مثل مصلا نیست. برای نمایشگاه کتاب نیاز به ١٢٠ هزار متر فضا داریم ولی باغ کتاب ٤٠ هزار متر با وجود زمین‌های اطراف باز کم دارد اما ٨٠ هزار متر مجموعا فضا دارد. تجهیزاتی خریداری شده که باید بواسطه نمایشگاه به انبار رود که اتلاف منابع مالی است.

گزینه دیگر مرکز توسعه صادرات است یا همان محل دایمی نمایشگاها است. نمایشگاه نفت در آن زمان (همزمان با نمایشگاه کتاب) برپا می‌شود که درصدد تغییر زمان بودیم ولی نشد. برای ما هم اگر میخاستیم در آن تاریخ نمایشگاه نفت برگزار شود باید دهه آخر فروردین یا خرداد نمایشگاه را برگزار می‌کردیم لذا اینکه تقویم زمانی را تغییر دهیم و با نفت همراه شویم امکان نداشت. مشکل سوم فرصت‌های ارتباطی با توجه به عدم وجود مترو بود که ترافیک نمایشگاه منجر به قفل شدن منطقه می‌شود.
 

این خبر به روز می‌شود...

انتهای پیام/و

 

 

 

 

 

 

انتهای پیام/

http://fna.ir/JPJFYZ


ویدیو مرتبط :
مردم،نمایشگاه و مسئله انتخاب کتاب