سایر


2 دقیقه پیش

جمهوری آذربایجان با گرجستان و ترکیه مانور مشترک نظامی برگزار می کند

ایرنا/ جمهوری آذربایجان روز یکشنبه قبل از آغاز مذاکرات وین با حضور نمایندگان منطقه قره باغ کوهستانی، اعلان کرد که قصد دارد تمرین های نظامی با مشارکت گرجستان و ترکیه برگزار ...
2 دقیقه پیش

ژنرال فراری سوری از رژیم صهیونیستی درخواست کمک کرد

العالم/ ژنرال سابق و فراری ارتش سوریه که به صف مخالفان بشار اسد پیوسته، از رژیم صهیونیستی خواست که در مقابله با رییس جمهوری سوریه، مخالفان مسلح (تروریست ها)را یاری کند!.به ...



اعلام دستور‌العمل رتبه‌بندی شرکت‌ها معطل لغو تحریم‌ها/ افزایش مشارکت خارجی‌ها از طریق بازار صکوک


به گزارش خبرنگار بورس خبرگزاری فارس؛ محمد فطانت در همایش حسابداران و حسابرسان و مدیران ملی، گفت:‌ توسعه بازار معاملات صکوک اسلامی برای هم‌سنگ شدن با بازار سهام از اهداف اصلی متولیان بازار سرمایه است و تلاش می‌شود، با تعریف و راه‌اندازی ابزارهای معاملاتی مختلف، امکان پاسخگویی به همه سلایق سرمایه‌گذاری در بازار سرمایه وجود داشته باشد.

 وی با اشاره به اینکه به دلیل مشکلات بانک ها،‌ باید نقش بازار سرمایه در تامین مالی تقویت شود، تصریح کرد: در سال جاری تامین مالی بخش‌های مختلف اقتصاد از طریق ابزارهای مختلف بازار سرمایه به 50 هزار میلیارد تومان خواهد رسید.

فطانت اظهار داشت: هم اکنون معضل اساسی به نام بدهی‌های دولت به بخش‌های مختلف اقتصادی مثل پیمانکاران و بانک‌ها و صندوق‌های تامین اجتماعی وجود دارد که چشم انداز روشنی در مورد بازپرداخت آن از طریق  بودجه‌های سالانه وجود ندارد. بنابرابن لازم است سازوکارهایی را فراهم کنیم تا مردمی کردن اقتصاد و مشارکت دادن مردم در قالب ابزارهای تامین مالی بازار سرمایه مثل بازار صکوک یا انواع اوراق بدهی شکل بگیرد.

به گفته سخنگوی سازمان بورس و اوراق بهادار، اگر امروز و در شرایط پسا تحریم بحث سرمایه‌گذاری خارجی مطرح می‌ شود، بخش اندکی از آن مربوط به بازار ثانویه سهام و بخش اصلی در مشارکت دادن خارجی‌ها در پروژه‌هایی است که در قالب بازار صکوک شکل می‌گیرند.

وی ادامه داد: کشورهای منطقه از طریق صکوک، منابع بسیاری را برای فعالیت های عمرانی و کسب سود جمع آوری کرده اند و ما نیز  باید در این باره این موضوع را مد نظر داشته باشیم که در ایران به کارگیری صکوک تا چه حد موفق بوده است. 

فطانت در بخش دیگری از سخنان خود گفت: افزایش شفافیت مالی، لازمه جذب سرمایه‌گذاران خارجی است که در‌ آن حسابداران نقش موثری دارند.

وی افزود: به کارگیری استانداردهای حسابداری، برقراری نظام حاکمیتی شرکتی و گسترش زبان گزارشگری بین‌المللی از مواردی است که باید در ایجاد زمینه‌های جدید برای توسعه اقتصادی به آن تکیه و توجه کنیم.

به گفته فطانت، در هفته های آتی و بعد از لغو تحریم ها دستور‌العمل رتبه‌بندی شرکت ها و موسسات هم اعلام خواهد شد.

 رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار در پایان خاطر نشان کرد: در این الگو،  هر چقدر شفافیت بنگاه‌ها افزایش یابد از رتبه اعتبار بالایی برخوردار خواهند شد؛ ضمن اینکه مکانیسم‌های بازار و مکانیسم‌هایی که صورت‌های مالی را شفاف‌تر کند، به صورت دائمی وجود دارد.

انتهای پیام/ب

http://fna.ir/W4U3A7


ویدیو مرتبط :
لحظه شماری تحریم کنندگان ایران برای لغو تحریم ها