گردشگری


2 دقیقه پیش

بازگشایی اتاق لباس های محمدرضا پهلوی در کاخ نیاوران

به مناسبت روز جهانی موزه اتاق لباس های محمدرضا پهلوی در کاخ اختصاصی نیاوران بازگشایی می شود.به گزارش روابط عمومی مجموعه فرهنگی تاریخی نیاوران این اتاق پس از یک دوره تعمیرات ...
2 دقیقه پیش

سه اثر جهانی در خوزستان بدون زیرساخت گردشگری

خوزستان سه اثر ثبت جهانی دارد. چغازنبیل؛ شهر تاریخی شوش و سازه های آبی شوشتر اما برای هیچ کدام از این میراث جهانی زیرساخت های گردشگری مناسبی تدارک دیده نشده است.استان ...



تهران گردی راحت با اپلیکیشن «پیاده»


اپلیکیشن «پیاده» یکی از سوغاتی های «اولین دوسالانه معماری ایران» است که با نصب آن می توانید تهران را در جیب های خود داشته باشید.

«پیاده» یک بانک اطلاعاتی درباره رویدادهای فرهنگی، مکان های تفریحی و سبک زندگی در تهران است.

اولین رونمایی این اپلیکیشن در «دوسالانه معماری ایران» انجام شده و بزودی به شکل رایگان برای سیستم عامل های آی.او.اس و اندروید در دسترس قرار می گیرد و وب سایت آن نیز در چند ماه آینده آغاز به کار می کند.

«پیاده» شامل پیشنهادهای گردشگری، انیمیشن های فرهنگی، اعلام رویدادهای فرهنگی هنری در تهران و نیز 14 دسته بندی برای معرفی موزه، گالری، کافه و مکان های فرهنگی هنری شهر تهران است.

لنا وفایی، سرپرست تیم سازندگان این اپلیکیشن گفت: هدف ما این بود که مرجعی برای شهروندان ایجاد کنیم که بتوانند این گونه اطلاعات را در جیب خود داشته باشند. از سویی میان شهر و شهروندان نزدیکی به وجود بیاید و شهر زنده تر شود.

او درباره شکل گیری ایده این طرح، بیان کرد: من در خارج از ایران گشت و گذار را یاد گرفتم و متوجه شدم انسان می تواند با شهرش دوست شود و مانند یک دوست زنده با او در ارتباط باشد که تاثیر مثبتی در زندگی او دارد. پس از این دیدم این اتفاق در ایران به سختی رخ می دهد و اطلاعات به صورت دیجیتال، منسجم و راحت در اختیار مردم قرار نمی گیرد. آن ها اطلاعات شهر را ندارند و نمی دانند در این موارد چه کار باید بکنند.

وفایی ادامه داد: ما به صورت یک تیم با نگاهی مثبت، تمام تهران را گشتیم و این اطلاعات را طی یک سال جمع آوری کردیم.

وی با اشاره به رابطه این اپلیکیشن و معماری در فرهنگ سازی، اظهار کرد: با انجام چنین کارهایی ما یاد می گیریم چگونه در شهر زندگی کنیم و شهروند بهتری باشیم. از طرفی برای ساخت «پیاده» مطالعات محتوایی در شهر انجام شده که بعد از چند سال به بازسازی و گسترش فضای شهر کمک می کند.

وفایی با بیان این که فعلا برنامه ای برای افزودن اطلاعات شهرهای دیگر به این اپلیکیشن نداریم، گفت: قصد ما تولید محتوای با کیفیت است، برای این کار نیاز است همین تعداد افراد متخصص در شهرهای دیگر وجود داشته باشد، ما به علت این که تهران را خوب می شناسیم توانستیم این اطلاعات را جمع آوری کنیم.

طراحی و آماده سازی پروژه «پیاده» به سرپرستی لنا وفایی با همکاری صنم رحیمی و سپیده بهروزی دو سال طول کشید.

دنیای سفر این نوشته را از « خبرگزاری ایسنا » آورده است. واکاوی، پی گیری، نگارش و آفرینش، شایسته سپاسگزاری است.گردشگری ایران


ویدیو مرتبط :
نقد و معرفی اپلیکیشن ماشین گردی