فرهنگی


2 دقیقه پیش

تشریفات بهبود | تشریفات و خدمات مجالس

تشریفات بهبود | تشریفات و خدمات مجالس | برگزاری مراسم عروسی | باغ عروسی تشریفات ۵ ستاره بهبود با مدیریت بهبود اصلانی صاحب سبک در اجرای دیزاین های ژورنالی و فانتزی ، اجرا ...
2 دقیقه پیش

استاندار حلبچه عراق وارد ایلام شد

به گزارش ایرنا، عبدالله محمد به همراه ارکان حسن مشاور وی عصر امروز یکشنبه 26 اردیبهشت وارد استان شده و با مقامات استانداری ایلام دیدار کرد.قرار است استاندار میسان، واسط، ...



رئیسی: کسانی که جای پایی برای دشمن فراهم کردند گناهی نابخشودنی مرتکب شدند


به گزارش خبرنگار کتاب و ادبیات خبرگزاری فارس، در آستانه ششمین سالگرد حماسه ی 9 دی-روز بصیرت و میثاق امت با ولایت- آئین رونمایی از کتاب «حماسه 9 دی» برگزار شد.

بر اساس این گزارش، این مراسم صبح  امروز ششم دی ماه با حضور جت الاسلام والمسلمین سید ابراهیم رئیسی دادستان کل کشور، حمیدرضا مقدم‌فر، امیر خوراکیان، علیرضا مختارپور و جمعی از شخصیت های فرهنگی و سیاسی کشور در سالن اجتماعات موسسه پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی برگزار شد.
این کتاب مروری بر بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در مورد حماسه ی 9 دی و گزارش حوادث هشت ماه فتنه 88 است.
انتشارات انقلاب اسلامی وابسته به دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت الله العظمی خامنه­ ای، پیش از این، سه کتاب «کالبدشکافی فتنه ی 88»، «نقشه نقش بر آب» و «شرح ماجرا» را با موضوع فتنه ی 88 با تکیه بر کلام رهبر معظم انقلاب منتشر کرده است.

خوراکیان: تولیدات موسسه اگرچه مرجعیت سندی دارد ولی گام اول است

امیر خوراکیان مدیر موسسه انقلاب اسلامی در این مراسم گفت: آنچه در این موسسه تولید می‌شود اگرچه به لحاظ مرجعیت سندیت دارد ولی گام اول است و به عنوان اسناد اولیه و متون مبناست.
وی افزود: قدم بعدی باید در سایر موسسات و تشکلهای مردم نهاد و همه مجموعه ها برداشته شود. امیدواریم گامهای نخستین این موسسه با پیوستن به قدم‌های اتی توسط نهادها و بخشهای رسمی و مردمی و تشکلهای مردم نهاد صورت گیرد و تاثیرگذاری خود را داشته باشد
و زمینه تولیدات دیگر را به زبانهای مهتلف و متناسب با مقاطع سنی مختلف فراهم کند و و تبدیل به به حرکتها و فعالیت‌ها و تولیدات و برنامه هایی شود که بتواند آن مجموعه کار تاثیرگذاری و موثر را در جامعه شکل دهد.

* رئیسی: 9 دی اراده ملی بود/ کسانی که جای پایی را برای دشمن فراهم کردند و دشمن را برای اجرای عملیات امیدوار کردند، ظلمی بزرگ و گناهی نابخشودنی مرتکب شده‌اند

حجت‌الاسلام رئیسی دادستان کل کشور ضمن اشاره به 17 ربیع‌الاول و میلاد مبارک پیامبر اسلام(ص)، آن را مولودی مبارک نامید و افزود: مولودی در روز پا به عرصه می‌گذارد و هم‌زمان با ولادت ایشان دریاچه‌ای خشک شده و کنگره کاخی فرو می‌ریزد. اتفاقی در عالم می‌افتد ولو اینکه در تکوین بسیاری از حوادث بدون ارتباط وجود دارد، اما این تقارن با معناست.

وی در ادامه ضمن اشاره به اینکه نظام ما نظامی است که قدرتمند بوده و مؤلفه‌های قدرت در این نظام در جایگاه اصلی که اقتدار نظام است، قرار دارد، افزود: قدرت برای ذات پروردگار است و ارتباط با قدرت ذات حق برای بشریت در پایبندی به فقه است. فقه در ابعاد حقیقی و اخلاق فاضله، بایدها و نبایدها جای می‌گیرد و نظامی می‌خواهد قدرتمند باشد که از طریق اجرای فقه، یعنی دین در متن جامعه حکمرانی کند، پس در تمام ابعاد زندگی فردی و اجتماعی ما همه چیز براساس دین و آموزه‌های دینی تنظیم می‌شود.

دادستان کل کشور ضمن اشاره به اینکه از اول انقلاب برای اینکه این دین‌مداری و ابتناء به دین پا نگیرد، دشمنان بسیار نقشه کشیدند، تصریح کرد: اگر در اقسام و انواع مختلف و تاریخ انقلاب تورق کنیم، بسیاری از قضایا که رخ داده، نمایان می‌شود، اما تفاوت اساسی بین همه فتنه‌ها با آنچه پس از انتخابات 88 واقع شد، این است که در این قضیه دشمن احساس کرد، جای پایی در کشور پیدا کرده است که می‌تواند حقد و کینه‌ای را که همیشه نسبت نظام داشت را اجرایی کند.

این مقام مسئول در دستگاه قضایی با بیان اینکه ما معتقدیم کسانی که جای پایی را برای دشمن فراهم کردند و دشمن را برای اجرای عملیات امیدوار کردند، ظلمی بزرگ و گناهی نابخشودنی مرتکب شده‌اند، تصریح کرد: دشمن سال‌های سال می‌خواست ورود کند، ولی نمی‌توانست، اما آنها او را امیدوار کردند. درست همین جاست که اگر ابعاد فضایی که پیش و پس از انتخابات و این چند ماهه به‌ویژه در تهران را تحلیل نکنیم، نمی‌توانیم به عظمت درست 9 دی پی ببریم که 9 دی چه کرد و چگونه ختم شد.

حجت‌الاسلام رئیسی با بیان اینکه عظمت 9 دی زمانی مشخص می‌شود که انسان بداند فتنه چه ابعادی داشته، گفت: دروغ بزرگ تقلب که بعدها عنوان کردند، اسم رمز بوده تا مردم را به خیابان‌ها بکشند و در ادامه درخواست ابطال انتخابات، صدور بیانیه‌ها، اردوکشی به خیابان‌ها، اغتشاشات و ناامن‌سازی کشور را رقم زدند، حتی به برخی از مراکز انتظامی و بعضاً نظامی تعرض کردند و تلاش برای مستندسازی این دروغ بزرگ همواره صورت می‌گرفت، اما تاکنون هیچ سند قابل قبولی ارائه نشده که نشان دهد تقلبی صورت گرفته است.

دادستان کل کشور با تأکید بر اینکه در همان زمان رهبر انقلاب از تمام مسئولان ستادها که دست اندرکار بودند، خواستند اسناد خود ارائه دهند، اما حاصل آن جلسه این بود که هیچ‌کس سندی ارائه نکرد و بسنده کردند که فضا را این‌گونه ساختند.

وی تأکید کرد: متهم‌سازی نظام به کشتن افراد، حتی برخورد با زندانیان و تجاوز به آنها، در مرحله بعد بیان شده بود، اما بررسی‌ها، گزارشات و اسنادی وجود دارد که نشان می‌دهد، فردی که ادعا می‌شد کشته شده و حتی برخی کاندیداها در مراسم ختم او شرکت کردند، آن فرد زنده بود و مسائل این‌گونه نبوده است.

این مقام مسئول تصریح کرد: نکته قابل توجه اینکه قبل از قضیه انتخابات، مقام معظم رهبری هشدار لازم را در سخنرانی ابتدای سال در حرم رضوی، داده بودند. ایشان فرمودند: عده‌ای می‌خواهند سلامت انتخابات را زیر سؤال ببرند، انتخابات را سرد کنند و حتی انتخابات را سبک بشمرند، حتی در سخنرانی‌های ایشان دیده شد که تأکید می‌کردند انتخابات در کشور ما مثل برخی کشورها نمایشی نیست و همان‌گونه که در ساختار قانون اساسی آمده، نظام برخاسته از رأی مردم است.

حجت‌الاسلام رئیسی با بیان این مطلب که علی‌رغم اینکه امروز مدعیان لیبرال، دموکراسی از کشوری دفاع می‌کنند که یک انتخابات در آن برگزار نشده، خاطرنشان کرد: حقیقتا در کشور ما رأی مردم تمام انتخابات را رقم می‌زند.

وی افزود: رهبر انقلاب پیش از انتخابات در توصیه به نامزدها فرموده بودند؛ انتخابات باید با روحیه قدرت‌طلبی پیش نرود و اساس باید تکلیف‌مداری باشد. مبنای انتخابات ما با دنیا همین موضوع تکلیف‌مداری است،‌ ان‌شاءالله درکشور روزی همان‌گونه که ایشان پرچم الگوی اسلامی ـ ایران را برافراشتند، پرچم تکلیف‌مداری هم بلند شود و در آینده این موضوع توسط نظریه‌پردازان ارائه شود.

دادستان کل کشور با بیان اینکه حضور 40 میلیون نفر پای صندوق‌های رأی و شرکت 80 درصدی، امری بی‌نظیر بود، گفت: این حضور یک حماسه جاویدان بود و حقیقتا زلزله سیاسی در اردوی دشمن ایجاد کرد و امیدواری ارزشمندی در دل مردم ما بود. لکن پس از انتخابات آنچه رخ داد و ادعاهایی که انجام شد و آنچه دیدیم، این نسخه و نشانه‌های آن را به نظر می‌آمد در سناریوهایی که در انقلاب‌های مخملی یا جنگ‌های نرمی که در برخی کشورها عمل شده، نشان‌هایی قابل استنادی را در صحنه‌ها داشتیم.

وی همچنین با اشاره به اینکه آنها در ابتدا انتخابات را نشانه گرفته بودند، اما پس از آن اصل ولایت فقیه و نظام را هدف قرار دادند، تأکید کرد: آنها در آغاز با انتخابات شروع کردند، اما پس از چند ماه اصل ولایت فقیه و اصل نظام را نشانه رفته بودند و اینجا مشخص می‌شود کسانی که اعتراض و شکایت به اصل انتخابات دارند، چرا از مجرای قانونی عمل نکنند.

دادستان کل کشور خط امام را دارای شاخص‌هایی برشمرد و توجه به قانون و اصل ولایت فقیه را از مهم‌ترین آن دانست و توضیح داد: رهبری آنچه انجام دادند، دفاع از جمهوریت نظام و رأی مردم بود. حتی در تأکیدات بسیار فرمودند شما مرزتان را با دشمن تعیین کنید؛ چراکه شعار نه غزه، نه لبنان، تناسبی با مبنا و منشای امام ندارد. مرزها را روشن کنید. کاری که آقایان انجام ندادند این بود که مرز را با ضدانقلاب و دشمن مشخص نکردند، اما این تأکید رهبری در جلسات متعدد بیان می‌شد. در آن دوران حتی سران استکبار اعلام آمادگی و حمایت کردند که در سفارتخانه ما برای اغتشاش‌گران باز است، اما در آن زمان هم آقایان توجه نکردند.

حجت‌الاسلام رئیسی گفت: مردم دیدند مسئله و قضیه اغتشاشات حتی نوع شعارها، نشان می‌دهد آنها سراغ اصل نظام و ولایت فقیه رفته‌اند، اما ارزش‌هایی که فرزندانشان برای آنها خون داده‌اند، متفاوت است. اینجا مردم بدون بخشنامه و دستورالعمل اراده کردند و به صحنه آمدند.

وی گفت: 9 دی اراده ملی بود، یک اراده فولادین که برخاسته از بصیرت، زمان‌شناسی، دشمن‌شناسی در ملت ایران بود که بروز و ظهور کرد. حقیقتا حماسه 9 دی را باید یوم‌الله دانست؛ اگرچه همه روزها، روز خداست، اما بروز و ظهور دست الهی از غیر مجرای طبیعی را شاهد بودیم. مردم با این حساسیت به صحنه آمدند و حتی تمام مصاحبه‌ها، از پیر و جوان، زن و مرد، دختر و پسر نشان می‌دهد که همه با عزم و هضم اینکه ما چشم انداز و آینده را می‌بینیم و می‌دانیم چه رخ داده و با اراده به صحنه آمدیم و حماسه 9 دی را ساختند.

وی با بیان اینکه مردم از فتنه‌گران نفرت را نشان دادند و از توطئه‌گران عصبانی بودند، پس به صحنه آمدند، گفت: این با چه منطقی قابل تحلیل است، مگر می‌شود در مسئله دشمن ساکت نشست. در مسئله 9 دی، جلوه الهی بود که پس از 8 ماه اغتشاش، همه چیز پایان یافت. حتی پس از 9 دی لحن رسانه‌های دنیا تغییر کرد. حضور پرمعنای مردم در سراسر کشور، به‌ویژه در تهران در 9 دی، نقطه پایانی برای فتنه و فتنه‌گران پس از انتخابات 88 بود و حتی می‌توان گفت که حضور مردم در صحنه 9 دی، انقلاب و نظام را بیمه کرد.

دادستان کل کشور موضوع 9 دی را قابل تحلیل دانست و با بیان اینکه از این جهت قابل تحلیل است که با برخی موارد مثل 18 تیر 88 که رخ داد، بررسی شود تا بدانیم آنها در پی چه چیز هستند. ما می‌خواهیم دین در متن جامعه حکمرانی کند و سعادت آن است که به آموزه‌های دینی عمل کنیم، ولی دشمن در پی جامعه سکولار است.

این مقام مسئول تصریح کرد: وقتی مؤلفه‌های قدرت را برای یک نظامی می‌شمرند، مؤلفه‌های قدرت در نظام ما، دین‌مداری و مردم در صحنه هستند و ولایت فقیه و رهبری، به‌عنوان یکی از مؤلفه‌های مهم قدرت شمرده می‌شود که هم برای اصل نهضت اسلامی و بقای آن و مقابله با توطئه‌های بسیاری که بوده، مردم بصیرت دارند، اما امام مقتدای بصیرت‌آفرین «امام خامنه‌ای» است.

وی گفت: هشدارهای ایشان مبنی بر اینکه امروز عمار لازم است، و اینکه در فضای غبارآلود باید حق از باطل تمیز داده شود، مهم شمرده می‌شود؛ چراکه قطب‌نمای یک سالک الی‌الله در دین است، اما برخی با سکوت و گرایش‌های نادرست زمینه را برای فتنه و فتنه‌گران بیش‌تر مهیا کردند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: دشمن از نظامی که هدفی الی‌الله دارد، دست‌بردار نیست، پس باید آگاه بود.

انتهای پیام/

http://fna.ir/8EMGD2


ویدیو مرتبط :
رهبر انقلاب خطاب به کسانی که از تکرار کلمه دشمن ناراحت می شوند