فرهنگی


2 دقیقه پیش

تشریفات بهبود | تشریفات و خدمات مجالس

تشریفات بهبود | تشریفات و خدمات مجالس | برگزاری مراسم عروسی | باغ عروسی تشریفات ۵ ستاره بهبود با مدیریت بهبود اصلانی صاحب سبک در اجرای دیزاین های ژورنالی و فانتزی ، اجرا ...
2 دقیقه پیش

استاندار حلبچه عراق وارد ایلام شد

به گزارش ایرنا، عبدالله محمد به همراه ارکان حسن مشاور وی عصر امروز یکشنبه 26 اردیبهشت وارد استان شده و با مقامات استانداری ایلام دیدار کرد.قرار است استاندار میسان، واسط، ...



مروری بر بهترین دوره سینمای آلمان


به گزارش عصر شنبه گروه فرهنگی ایرنا، فیلم مستند بلند از کالیگاری تا هیتلر بهترین دوره سینمای این کشور در دهه 20 میلادی به حساب می آید.
این فیلم مستند 118 دقیقه ای در جشنواره های معتبر ونیز (ایتالیا)، ایدفا (هلند)، گوته بورگ (سوئد) و وین (اتریش) روی پرده رفته است.
در خلاصه این مستند آمده از کالیگاری تا هیتلر داستان سینمای آلمان در سال های دهه 20 میلادی را روایت می کند؛ جایی بین هنر اکسپرسیونیسم و دنیای مدرن. این مقطع زمانی از مهمترین دوره های سینمای آلمان بوده است؛ زمانی پُر از شگفتی و نوآوری؛ زمانی که زیبایی شناسی در هنر هفتم پایه گذاری می شود. این فیلم، اولین مستند جهانی درباره سینمای کلاسیک آلمان است؛ اثری سرگرم کننده که از فیلم های مشهور و فراموش شده هم یاد می کند...
رودیگر ساچلند کارگردان مستند از کالیگاری تا هیتلر در شهر برلین آلمان زندگی می کند و دانش آموخته تاریخ، فلسفه و علوم سیاسی است. او بیشتر به عنوان یک روزنامه نگار، نویسنده و فعال فرهنگی فعالیت داشته و با جشنواره های فیلم مانهایم، هایدلبرگ و لودویگسافن آلمان نیز همکاری کرده است. ساچلند با همکاری یوزف شنله، کتاب سینمای ژانگ ییمو و وونگ کاروای را نیز در سال 2008 به رشته تحریر درآورده است.

** روایتی از دادگاه دکتر مصدق در سینماحقیقت
فیلم مستند محاکمه به کارگردانی سیداحسان عمادی، از آثار مستند نیمه بلندی است که برای اولین بار، در بخش مسابقه ملی نهمین دوره جشنواره بین المللی سینماحقیقت روی پرده می رود.
بر اساس گزارش روابط عمومی جشنواره بین المللی سینماحقیقت، سیداحسان عمادی درباره موضوع این مستند گفت: تمرکز در فیلم محاکمه بر اتفاقات شب کودتا تا دادگاه بدوی دکتر محمد مصدق است. البته تا روز کودتا درباره مصدق حرف های زیادی گفته شده، اما کمتر کسی به دادگاه و اتفاقات آن روز پرداخته است.
وی ادامه داد: مصدق در روز کودتا برای خیلی ها تمام شد، اما صحبت های ایشان در دادگاه خیلی جذابیت دارد که تمرکز فیلم روی آن است.
این مستندساز ادامه داد: همزمان با مطالعاتی که در این زمینه داشتم، تصمیم گرفتم مستندی پیرامون دادگاه مصدق بسازم. البته کتابی که وکیل مدافع ایشان با عنوان مصدق در محکمه نظامی نوشته است، کمک زیادی برای به سرانجام رسیدن این مستند کرد.

** 32 فیلم مستند در جشنواره سینماحقیقت
اسامی فیلم های منتخب بخش جایزه بین المللی شهید آوینی نهمین دوره جشنواره بین المللی فیلم مستند ایران سینماحقیقت اعلام شد.
جایزه شهید آوینی ویژه نمایش و تقدیر از فیلم های مستند حوزه ی مقاومت، انقلاب اسلامی و دفاع مقدس است که بعنوان بخش ویژه جشنواره سینماحقیقت برگزار می شود. این رویداد در سال جاری بین المللی شده و به استقبال نمایش جدیدترین فیلم های مستند با موضوع مقاومت در سطح جهانی هم خواهد رفت.
برپایه این گزارش، اسامی 32 فیلم منتخب جایزه بین المللی شهید آوینی که از جمع بیش از 200 فیلم موضوعی ارسالی به دبیرخانه نهمین دوره جشنواره سینماحقیقت انتخاب شده اند، به این شرح است:
**مستندهای کوتاه: بازگرد (ماریا ماوتی)، پسر را ببین، پدر را تصور کن (حمید یادروج)، حرکت نجبا (وحید فراهانی)، کهنمویی، ساعت 720 (نصیر درویشوند)، مسیر (محمدرضا نیازی)، مسیر 8 میلیمتری (محمد صفا)، نشانی (اصغر بختیاری)، نیمه دوم سال نیمه از دست رفته بود (مازیار تهرانی)
**مستندهای نیمه بلند: 74 (سیدستار چمنی گل)، پل (امیرحسین نوروزی)، تنها میان طالبان (محسن اسلام زاده)، چشم های رسواکننده (حسین مدخت)، داستان ناتمام یک حزب (سیدمحمد مهدی دزفولی)، شباز، میراث خانوادگی (فرود عوض پور)، شلمچه (محمدعلی فارسی)، طیب (مهدی مطهر، احمد کشاورز)، کارت پستالی از آسمان (علی فرقانی، مهدی فرقانی)، نت آخر (حسین صباغ)، نسل سوم (محمدعلی رخشانی)
**مستندهای بلند: A157 (بهروز نورانی پور)، چشم جنگ (یوسف حاتمی کیا، مهدی برجیان)، خواب ابراهیم (محمود کریمی)، زمناکو (مهدی قربان پور)، سنت شهادت (محمدعلی شعبانی، حسن قهرمانی، محمدعلی هاشم زهی، پیمان نهان قدرتی، ماکان عاشوری، سیدسجاد آوینی)، مردی با جین آبی (جواد توانا)، نام و نشان (مهدی جعفری)، همراه با فرات (فرشاد اکتسابی)
**مستندهای خارجی: وضعیت ذهن (داریو لیپکو از لهستان)، روزگاران از دست رفته (فیصل سویسال از ترکیه)، در محاصره داعش (خاویر مونتز از فرانسه)، عراق سال صفر (عباس فهدل از عراق و فرانسه)، اودیسه عراقی (سمیر از عراق، سوئیس، آلمان، امارات)
گفتنی است که فیلم های مستند 74 (سیدستار چمنی گل)، پل (امیرحسین نوروزی)، تنها میان طالبان (محسن اسلام زاده)، A157 (بهروز نورانی پور)، چشم جنگ (یوسف حاتمی کیا، مهدی برجیان)، زمناکو (مهدی قربان پور) و همراه با فرات (فرشاد اکتسابی)، در بخش مسابقه ملی جشنواره سینماحقیقت هم پذیرفته شده اند.
بخش جایزه بین المللی شهید آوینی جشنواره سینماحقیقت، از هیات داوری مجزایی برخوردارست و جایزه برگزیدگان این بخش هم تندیس جایزه شهید آوینی، دیپلم افتخار و مبلغ 120، 100، 80 میلیون ریال برای کارگردانان سه فیلم مستند بلند، نیمه بلند و کوتاه برگزیده ی هیات داوری است که در آیین پایانی جشنواره، به برگزیدگان اهدا خواهد شد.
مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی سازمان امور سینمایی کشور، نهمین دوره جشنواره بین المللی فیلم مستند ایران سینماحقیقت را طی روزهای 22 تا 28 آذرماه 1394 و با شعار حقیقت بهترین راهنماست در سینما فلسطین و سینما سپیده شهر تهران برگزار خواهد کرد.
فراهنگ**9246**1027

انتهای پیام /*


ویدیو مرتبط :
مروری بر بازنمائی دختران در سینمای ایران